- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
insallah canim. hic belirti yok yani nasil hamilelik bende bilmiyorum idrar testi pozitif ve adetim henuz gelmedi bunun disinda kendimde hissettigim birsey yok sadece istahim iyi birde kokulara duyarliyim biraz gerci bu koku olayi ezelden vardi bendeayyyyy canım valla çok mutlu oldum:)))) Allah hayırlısını nasip etsin senin için:) hadi bakalım, ayağını sürersin belki de bizde arkandan geliriz:) eee anlat bakalım var mı belirti falan?
sagol canim. ins. en cok istedigim bu saglikla sonuna ermek. clesiyle insallahhadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirir inşallah..
valla kizimda hamileyken ev tasidim birsey olmadi kaybettigim bebegimde bulasik yikamadim ama yine kaybettimselam birsey sorcam kizlar
ovulasyon gunleri gectikten sonra eger dollenme gerceklestiyse dikkat etmek gereken birseyler varmi
mesela yatmak kosmamak gibi filan bilgilerinizi bekliyorum
benimde adet gunu cikmadi 24 gunde bir oluyorum 29. gunde cikti. ilk idrarla yap o gercekten etkiliiyi haftalar kızlar..
Benim BAT dündü. Olmadım, bugün hala gelen giden bir şey yok. Belirtide yok. Ama dayanamayıp test yaptım, Negatif çıktı yine yıkılmalar.com
Acaba idrar testine düşmemiş olabilir mi? Umutlanmak istemiyorum ama hala regl olmamış olmam ümitlerimi taze tutuyo.Eşime söyledim üzülme dedi,bir daha ki aya olur inş, stres yapma dedi. Ama biliyorum çok üzüldü.Gelip gidip karnımı seviyodu. İnşallah idrar testinde çıkmamıştır.
Güzel haberlerinizi almak dileğiyle. Seviyorum sizleri
.
ins yerlesmedir canimselam kızlar,
benim de bu ayki BAT 2 veya 3 Mayıs, aslında bu ay umutluydum ama olmayacak sanırım. Reglden 2 gün önce kırmızı ip gibi ince birşey görürüm akıntımda, bu sabah da gördüm malesefdolayısıyla bebek umudumuz mayısa kaldı ! Dolayısıyla 26 yada 27 mayıs olacak diğeri...beni de listeye ekleyin ! (tam hangi gün bilemiyorum aslında çünkü 25 - 26 - 27 arasında değişiyor benim döngü)
buarada 4 aydır deniyoruz...ilk kez bu ay ovülasyon testi yapmıştım, 10. ve 11. günde pozitifti !
insallah canim. hic belirti yok yani nasil hamilelik bende bilmiyorum idrar testi pozitif ve adetim henuz gelmedi bunun disinda kendimde hissettigim birsey yok sadece istahim iyi birde kokulara duyarliyim biraz gerci bu koku olayi ezelden vardi bende
gecen gebeliktede birsey hissetmemistim ve sagliksizdi bebek kalbi durdu simdide ayni olur diye tedirginim
dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince ama olacaginda onune gecilmez ins nasipte vardir bu bebek.
birde adet olucagim gunlerde sancim oldu adetten 3-4 gun oncede kahve akinti geldi 2 gun ustuste. birde bir iki kere bas donmesi ama oyle deli gibi degil adim atarsinsa biran yer kayar gibi ourya hafif sallanir gemide gibi oyle oldum.
sagol canim. ins. en cok istedigim bu saglikla sonuna ermek. clesiyle insallah
valla kizimda hamileyken ev tasidim birsey olmadi kaybettigim bebegimde bulasik yikamadim ama yine kaybettim
bence bebekten bebege degisiyor yinede temkinli olmak lazim
benimde adet gunu cikmadi 24 gunde bir oluyorum 29. gunde cikti. ilk idrarla yap o gercekten etkili
ins yerlesmedir canim
benimde adet gunu cikmadi 24 gunde bir oluyorum 29. gunde cikti. ilk idrarla yap o gercekten etkili
en guzeli beklemen cunku gec dollenme varsa kanda bile cikmiyor. yani 14. gun yumurtlamissan tamam cikar ilerki gunlerde yumurtlamissan cikmiyor supheli iliskinin ustune 15-16 gun koyup oyle yap idrar testini ozaman cikiyor. bende saba yorgunluk basladi biraz bogazlarimda gecmedi hamileysen burda ilacta vermiyorlar cok mecbur olmadikca bende kendinden gecsin diye bekliyorum daha kotuydu durumu ama gebeligi bilmeden icmistim ilac tabi yine suphede oldugumu dr a soylemistim.Yeşimcim, sanırım doğru diyosun, kayınvalidem ve eltim de aynısını söyledi. Eczanelerden alınan portatif idrar testlerinde pozitifi görmek için adetinden en az 1 hafta geçmiş olmalı dediler. Ancak kan testi kesin sonuçmuş. Ona da henüz cesaretim yok, Negatif olur diye. Birkaç gün daha beklemek istiyorum.Cumaya kadar en azından.Regl belirtimde yok.Bugün acaip uykuluydum.Sersem gibiydim.Dürüm söyledik yiyemedim eti kokuyodu.Ama herkes yedi benden başka.Mide bulantım yok.Bu da kafamı kurcalıyo.En belirgin belirti budur ya ne biliyim.Sanki her an adet olacakmışım gibi geliyor. Ne olacaksa olsun artık çok yorgunum...
sagol canim insallah. sanirim bebek kaybi yasaigim icin boyle negatif dusuncelere sahibim. hakikaten insanin psikolojisi darmadagin oluyor. kaygilar bitmiyor. aserme donemimi Turkiyede gecirecegim icin rahatim en azindan ne istiyorsam yerimcanım belirti var mı yok mya takılma bence. ben 2. aya kadar neredeyse hiç belirti yaşamadım. sık tuvalete çıkma ve baş dönmesi vardı. sonra bulantı bi başladı taaa 5.5 aylık oluncaya kadar sürdü. hiç belirti yaşamayıpçok rahat gebelik geçirenler de var hem senin için henüz erken biraz daha geçsin başlar bulantılar falan:) inşallah güzel bir gebelik geçirirsin:)
en guzeli beklemen cunku gec dollenme varsa kanda bile cikmiyor. yani 14. gun yumurtlamissan tamam cikar ilerki gunlerde yumurtlamissan cikmiyor supheli iliskinin ustune 15-16 gun koyup oyle yap idrar testini ozaman cikiyor. bende saba yorgunluk basladi biraz bogazlarimda gecmedi hamileysen burda ilacta vermiyorlar cok mecbur olmadikca bende kendinden gecsin diye bekliyorum daha kotuydu durumu ama gebeligi bilmeden icmistim ilac tabi yine suphede oldugumu dr a soylemistim.
cok gerginim bilmiyorum bebektenmi yoksa esimden dolayimi:) 2 gundur bir fiil tartisiyoruz cokta daraldim burda su bileti alsamda donsem turkiyeye vallahi rahat bir nefes alicam.QUOTE]
Seni nasıl iyii anlaıyoorumm.. Bizde 2 sene İngilterede yaşadık eşimin işi dolaysıyla zaten orada tanışmıştık.1,5 senedir Türkiyedeyiz.Benim ruh sağlığım son derece bozulmuştu o yüzden eşim de Türkiyede yaşama kararı aldı.Artık buradayız.Yaşam standartın ne kadar yüksekte olsa insanın alıştığı,sevdiği insanlar uzaktayken hiçbirşeyin tadı olmuyo.Benim eşim ingiliz vatandaşı orada harika bir hayatımız vardı çok iyi paralar kazanıyorduk ama ben hiç mutlu değildim.Her gün ağlıyodum.Türkiyeye tatile gelip Londraya her dönüşümde 15 gün depresyonda geçiyodu...O yüzden, heleki böyle bir dönemde ne kadar sıkıntı çektiğini tahmin edebiliyorum.İnşallah en mutlu olacağın şekilde hayatına devam etmene yardımcı olur Allah canımmm..
Yeşimcim, sanırım doğru diyosun, kayınvalidem ve eltim de aynısını söyledi. Eczanelerden alınan portatif idrar testlerinde pozitifi görmek için adetinden en az 1 hafta geçmiş olmalı dediler. Ancak kan testi kesin sonuçmuş. Ona da henüz cesaretim yok, Negatif olur diye. Birkaç gün daha beklemek istiyorum.Cumaya kadar en azından.Regl belirtimde yok.Bugün acaip uykuluydum.Sersem gibiydim.Dürüm söyledik yiyemedim eti kokuyodu.Ama herkes yedi benden başka.Mide bulantım yok.Bu da kafamı kurcalıyo.En belirgin belirti budur ya ne biliyim.Sanki her an adet olacakmışım gibi geliyor. Ne olacaksa olsun artık çok yorgunum...
.
Kızlar benim umutlar suda.
Sabaha karşı hastalandım. Bir dahaki aya Allah büyük.İnşallah sizlerden güzel haberler alırız. Sevgiler.
.
kızlar benimde 2 günden beri kasıklarım sızlıyo ve belim kopacak sanki adetimede 10 gün var hiç bu kadar erken belirti vermezdi ve hafif hafif mide bulantısı ve kaıklarımda dolgunluk hissediyorum haydi hayırlısı..
benımde ovu gununden beri kasıklarıma ara ara sıızı giriyor daha 1 haftam var normalmi bilmem 23. gunumdeyım
ilk çocuğumda da böyle olmuştum inşallah hamileyizdir :13:
edbe gelen giden bişey yokmu bacım..en yakın tarih seninki şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?