• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ailem yanımda olsaydı keske

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Ameliyat oldum çenemden hiç eğilmemem gerekiyor ama burda kimse yok daha doğrusu eşimin ailesi burda ama sorsan evimin adresini bile bilmezler kimse gecmiş olsun diye aramadı kendi çorbamı kendim yaptı eşim bişeyler yapmaya çalıştı o da daha fazla batırdı mutfağı oturdum Ağladım bende kimsem yok gibi halbu ki bütün akrabaları burda

En azından destek olmadıkları gibi köstek de olmuyorlar.
Burada ne aileler okuyoruz.
Hasta insanın evine misafirliğe gelen mi ararsın, iş için yardım isteyen mi...
Eşinize batırıyor, yapamıyor diye kızmayın.
Zamanla yaptıkça öğrenir nasıl olması gerektiğini.
Çok geçmiş olsun.

Ameliyat oldum çenemden hiç eğilmemem gerekiyor ama burda kimse yok daha doğrusu eşimin ailesi burda ama sorsan evimin adresini bile bilmezler kimse gecmiş olsun diye aramadı kendi çorbamı kendim yaptı eşim bişeyler yapmaya çalıştı o da daha fazla batırdı mutfağı oturdum Ağladım bende kimsem yok gibi halbu ki bütün akrabaları burda
Keşke ailenden birini çağırsaydın,eşinin ailesi niçin ilgilenmemiş acaba?

Boşver canım hiç üzülme bende aynı durumdayım geçenlerde ağır grip atlattım kv 10 dk. Mesafede oturuyor ama gelipte neye ihtiyacın var demedi inan kalkıp bir bardak suyumu alamadım. Ama ben istemiyorum onların hiç birşeyini. Sonra başına kakarlar hastalandin ben baktım diye. Eşin destek olsun yeter gerisini boşver. Sende onların zor zamanlarinda onlara yabancı olursun olur biter. Bu arada çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Bence uzak olsun eşinin ailesi daha iyi. Ben Şu ana kadar hiç iyi bir kaynana görmedim. Bende 5 aylik evliyim ama kaynanam daha evimi gormemistir. Sorun yapma kendine sizden uzak durmalari daha iyi bence kendi ailenden birini çağır yanına.

Şuan benim ablam aynı durumda ben burda ağlıyorum ailem göndermiyor beni onun yanına:KK42:offf konunu okuyunca içerlendim geme :cry:

Oncelikle gecmis olsun.suan esinin ailesiyle yasadigin uzaklik,bir cogumuzun hayalini kurdugu bir durum.emin olun arayip sorsalardi daha buyuk sorunlarız olurdu.esiniz dagitsin sacsin bosverin...

Dert etcek bişey yok bence eşin yanında yeter yani gerisi uzak dursun

Geçmiş olsun

oncelikle gecmis olsun. tez sifalar dilerim.

konuya gelince... size ne akrabalardan. birakin su kocamin ailesi bir sey yapmali bekleyislerini. yapmiyorlar hatta yapmamalari daha hayriniza inanin. o garip de batirsa da mutfagi, yapsin. ne geri koyuyorsunuz ki adami. bir batirir, ikide temizlemeyi ogrenir, ucde artik temizlememek icin batirmaz.

Geçmiş olsun, kV lerle mesafelisiniź , aileniz uzakta,Allah tan eşiniz birseyler yapmaya çalışıyor
Aile iyi ve kötü gündede aranıyor
acil şifalar, konu,komşu,arkadaş yokmu üzüldüm kızım

eh buda bahane olur artık eşinin ailesini zor günümde yanımda olmadınız diye eve almazsın. anneni ara birkaç gün gelsin sana bakmaya

kendi ailenden birilerini çağırma imkanın yokmu insan hastayken bazı şeyler olmuyor iş olsun başka şeyler olsun yada hastanede kal hem ev kirlenmez hem iş yapmazsın keşke doktora deseydin kalmak istiyorum diye allah yardımcın olsun ya

Back
X