- Konu Sahibi onuseviyorum
suana kadar eşimle hiç bayramlarda türkiyede olmadık.o yüzden ne yapardık bilmiyorum ama sanırım önce kaynanamlara giderdik.cünkü annemlerle aynı yerde oturuyolar.onlar alt katta annemler üst katta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman kendi ailem önce gelir. Eşimde bilir aileme nasıl bağlı olduğumu o yüzden kendi ailesini es geçer bizimkilerde takılırız :)
bayramlarda ve benzeri özel günlerde ilk olarak
kendi ailenizemi yoksa eşinizin ailesine mi gidersiniz?:enbuyukkk:
Biz eşimle kendi ailelerimize gidiyoruz sonra Can benim ailemin yanına geliyor ben de kayınvalidemleri telefonla arıyorum ilk gün.Zaten çalışıyorum işim gereği seyahat ediyorum sürekli ailemle yeteri kadar görüşemiyorum tatilde bayramda seyranda da onlarla geçirmek istemem en doğal hakkım kimsede bir şey diyemiyor valla kızlar :)bayramlarda ve benzeri özel günlerde ilk olarak
kendi ailenizemi yoksa eşinizin ailesine mi gidersiniz?:enbuyukkk:
En güzeli bence.Yani ben kayınvalide olsam gelinimi görmesem de olur,oğlum ziyaret etsin yeter.Yine kayınvalide olsam damadımı görmesem de olur kızım gelsin yeter.Biz eşimle kendi ailelerimize gidiyoruz sonra Can benim ailemin yanına geliyor ben de kayınvalidemleri telefonla arıyorum ilk gün.Zaten çalışıyorum işim gereği seyahat ediyorum sürekli ailemle yeteri kadar görüşemiyorum tatilde bayramda seyranda da onlarla geçirmek istemem en doğal hakkım kimsede bir şey diyemiyor valla kızlar :)
Değil mi bencede kendi oğlu/kızı gitsin yeter..Siz ne işle meşgulsunuz bu arada canım?En güzeli bence.Yani ben kayınvalide olsam gelinimi görmesem de olur,oğlum ziyaret etsin yeter.Yine kayınvalide olsam damadımı görmesem de olur kızım gelsin yeter.
Ben de işim gereği yurt dışına çıkarım ama maalesef tatil zamanlarında olmuyor
Ama biraz otururum kaçarım başka yere söz verdik diye![]()
Ben öğretmenim bi kolejde doğal olarak erasmus projelerimiz,yurt dışı balolarımız ve gezilerimiz çok olur.Velilerimiz destek çıkınca her dönem hem türkiye hem yurt dışı seyahatlerine gidiyoruz canım.Değil mi bencede kendi oğlu/kızı gitsin yeter..Siz ne işle meşgulsunuz bu arada canım?
A öyle mi ne güzel canım ingilizce öğretmenisiniz o zaman? Ben de rehberim yurtdışına tur şirketimle geziler düzenliyorum..Bir şeye ihtiyacınız olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım iş arkadaşlarımla birlikte. :)Ben öğretmenim bi kolejde doğal olarak erasmus projelerimiz,yurt dışı balolarımız ve gezilerimiz çok olur.Velilerimiz destek çıkınca her dönem hem türkiye hem yurt dışı seyahatlerine gidiyoruz canım.
Aynen şekerim İngilizce öğretmeniyimA öyle mi ne güzel canım ingilizce öğretmenisiniz o zaman? Ben de rehberim yurtdışına tur şirketimle geziler düzenliyorum..Bir şeye ihtiyacınız olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım iş arkadaşlarımla birlikte. :)