kendi arasında yüzük takan varmı

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
kızlar merak ediyorum kendi arasında yüzük takan varmı hani sevgililer takar ya aralarında varmı böle bir durum sizde saçmamı kalmadımı böle bir durum o günemi kalmalı

canım valla biz takmıştık çelik yüzüklerden almıştık hala saklı durur bende takarım bazen

canım valla biz takmıştık çelik yüzüklerden almıştık hala saklı durur bende takarım bazen

evet bizde taktık gerçi biraz erken oldu 5 ayımıza gırdık uzak oldugumuz için takalım diye düşündük altın bızımkısı sahte gerçi yanlıs oldu olmucak bir iş için

Biz de takiyoruz hatta nisanda bunlari altin kaplatip takmayi dusunuyoruz. Manasi buyuk

bizde taktık 2 sene 11 ay oldu çok şükür ♥

ben saçma buluyorum ve kımseye tavsıye etmem. bu tamamen erkeğin benım kız arkadaşıma kımse bakmasın başı bağlı sansınlar mantığıdır. ama ciddiyet varmı yok. bayan içinde zor bi durum "aaa hayırdır sözlendınmı" sorularıyla muhatap olup evet dese olmayacak hayır dese e yuzuk diye soran gözlere bı turlu cevap bulamaması gibi zor durumlarla karşılacağı durumlara bence hıç gerek yok. takılacaksa iş ciddiye bınmelı once.açıkcası anlamsızda buluyorum

kendi arasnda yüzük de neymiş ya yeni moda oda..takılır da takan çok ama yanlş buluyrm ben binevi kısmetinizi kapatıyrsnz ona bağlı kalark..ya ayrılırsnz ne bilim yaa ben gereksz buluyrm en iyisi düzgün ailedn istenp söz yüzüğüdür..yada nişan..eğlencesne kendi aranzda olablr yani..

Pastane sözü diyorsun. öyle derlerdi bizim zamanımızda
Ben lisedeyken yapanlar vardı,bence arada resmi birşey olmadan o parmağa o yüzük girmemeli.
Gereksiz bir iddia güvensizlik belirtisi şahsi fikrim.
Nişanın evliliğin sözün ciddiyetin ne manası var herkesin parmağında bir yüzün kızlar kendilerine büyük yanlış yapıyor bence.
Ama tabii ergenlikte anlaşılmaz bunlar genelde.
Şimdi ben ne desem kötü olurum size :)

haklısın öle oluyor bu durumda takanda çok takmayanda

İlişkini kimseden gizlemiyorsan takılabilir, neden olmasın. Hoş da olur, yüzük anlamlı bir anı her zaman

Biz 1. yılımızı doldurduğumuz gün taktık

3 yıl 7 aydır beraberiz

Yani 2 yıl 7 aydır yüzük takıyoruz

Allah daim etsin

banada çok saçma geliyo... bnde öle pastane sözü yapmadım aile içinde oldu herşeyim şimdi evliyim 1.5 senelik ve arada yüzük takmayı bile unutuorum yani demem o ki yüzük bi sembol kalpler bir olsun yeter

benm kardeşimin eski sevgilisi her çıktığı kıza yüzük takardı ayrıldıklarında kardeşimle ne dalga geçtim halada bahsederken yüzüklerin efendisi derim

evet öle dogru takılır takanda çok zaten cıddıysen takılmalı kısmet kapanabılır

yok haklısınız zaten gırdı bır kere ama çıkıcak gıbı gözukuyor

Biz taktık .. 2 yıldır birlikteyiz ve ayrı şehirlerde olduğumuz için dışarıda takıyoruz sadece ..

Ben bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum, sonuçta ciddi düşünüyoruz ..

bizden başka herkes takmış sanırım 3.yılımızdayız halen bi yüzük yok amaann herşey yüzük değil herkes biliyor bizim ilişkimizii olsada fena olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…