Allah mutlu mesut etsnBiz 1. yılımızı doldurduğumuz gün taktık
3 yıl 7 aydır beraberiz
Yani 2 yıl 7 aydır yüzük takıyoruz
Allah daim etsin
kızlar merak ediyorum kendi arasında yüzük takan varmı hani sevgililer takar ya aralarında varmı böle bir durum sizde saçmamı kalmadımı böle bir durum o günemi kalmalı
evet bizde taktık gerçi biraz erken oldu 5 ayımıza gırdık uzak oldugumuz için takalım diye düşündük altın bızımkısı sahte gerçi yanlıs oldu olmucak bir iş için
yok haklısınız zaten gırdı bır kere ama çıkıcak gıbı gözukuyor
Allah mutlu mesut etsn
Biz taktık .. 2 yıldır birlikteyiz ve ayrı şehirlerde olduğumuz için dışarıda takıyoruz sadece ..
Ben bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum, sonuçta ciddi düşünüyoruz ..
Bak sen de büyük manalar yüklemişsin.
Adam seninle evlenecekse sana sadık olur,kalbini fetheder,saygılı davranır vs..
Yüzük takmak ilişkiyi kurtarsaydı ooo hiçbir evli çift boşanmazdı.
çıkar gitsin parmağından namus meselesi yapma inan hiçbir anlamı yok.
Kalpte verilen sadakatla verilen söz makbuldur evli ol bekar ol bütün evliliklerin devamını sağlayan o dur.
Ayrıca böyle yüzük taktırma derdine düşen erkekler genelde kızı kapatmak için yapar bunu.
Hem evlenmez süründürür ama millet sahibi var bilsin ister.
Ki bence çok ahlaksızca bir bakış açısı.
Bizim de yüzüklerimiz olmasına mutabıken, bunları doğumgünlerimizde hediye olarak almıştık...
Ben takmıyorum, sevgilim de istediği zaman takar. Aksesuar kullanmak istediği vakit yani
Özellikle bir anlam taşımasını istiyorsanız ailelerin de haberi olacak şekilde nişanlanın, kendi aranızda nişanlanmanın geçerliliği yoktur...
Nişanlılık demek bir dişi ile bir erkeğin birbirine evlenme vaadinde bulunmalarıdır
Ailelerin onayı ya da haberi şart değildir
Yüzük ya da herhangi bir nişan töreni de şart değildir
Vaadler bulunulduğunda nişanlılık geçerli olur
Medeni Kanun madde 118 -Nişanlanma, evlenme vaadiyle olur-
Hukuk öğrencisiyim
Yüzüğün takılma amacına göre değişiri arkadaşlar..
Heves için takan var.. ( genelde liseli ergenler )
Bazen hiç sevgilisi olmayanın taktığınıda gördüm güzel duruyo diye ( kısmetini bağlıyo kendi kendine)
Uzak şehirlerde olup ondan bi parçayı yanında taşıyıp başkalarına benim sevdiğim var mesajı vermek ( ciddiyse tabi )
Yani daha da çoğaltabiliriz seçenekleri..
Ha 1. seçenek veya 2. seçenekte gibiyse tamamen SAÇMA ama 3.seçenekteki gibiyse bence bi sakıncası yok.
Varollllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?