kendi arasında yüzük takan varmı

kızlar merak ediyorum kendi arasında yüzük takan varmı hani sevgililer takar ya aralarında varmı böle bir durum sizde saçmamı kalmadımı böle bir durum o günemi kalmalı

Biz takıyoruz demeyeceğim çünkü sadece ben takıyorum yıllar yıllaaaar önce bir yılbaşı hediyesi olarak tektaş almıştı sevgilim hala onu takarım benim pek umrumda değil sanırım ama sevgilimin babası baskı yapıyormuş artık sende tak bi yüzük kaç sene oldu ayıp diye alkışlıyorum kendisini. İstediği zaman takar ben çok ısrar etmeyeceğim

evet bizde taktık gerçi biraz erken oldu 5 ayımıza gırdık uzak oldugumuz için takalım diye düşündük altın bızımkısı sahte gerçi yanlıs oldu olmucak bir iş için

Kendiniz diyorsunuz olmıcak bi iş için.. neden yüzük takasınız ki :) . .

yok haklısınız zaten gırdı bır kere ama çıkıcak gıbı gözukuyor

Bak sen de büyük manalar yüklemişsin.
Adam seninle evlenecekse sana sadık olur,kalbini fetheder,saygılı davranır vs..
Yüzük takmak ilişkiyi kurtarsaydı ooo hiçbir evli çift boşanmazdı.
çıkar gitsin parmağından namus meselesi yapma inan hiçbir anlamı yok.
Kalpte verilen sadakatla verilen söz makbuldur evli ol bekar ol bütün evliliklerin devamını sağlayan o dur.
Ayrıca böyle yüzük taktırma derdine düşen erkekler genelde kızı kapatmak için yapar bunu.
Hem evlenmez süründürür ama millet sahibi var bilsin ister.
Ki bence çok ahlaksızca bir bakış açısı.

Çok saçma bi olay söz nişan denilen şeyler ailelerin bilgisi ve onayıyla olur Kendine güveni varsa ailesiyle gelip söz yapar zaten Eğer yoksa böyle bişeyi ancak karşısındakine güvenmiyorsa talep eder.

hayatta en saçma gereksiz anlamsız bulduğum hareket
ne farkınız kaldı herkesten
o gerçek takacağınız yüzüğün (varsa) ne anlamı kaldı

Bizim de yüzüklerimiz olmasına mutabıken, bunları doğumgünlerimizde hediye olarak almıştık...
Ben takmıyorum, sevgilim de istediği zaman takar. Aksesuar kullanmak istediği vakit yani
Özellikle bir anlam taşımasını istiyorsanız ailelerin de haberi olacak şekilde nişanlanın, kendi aranızda nişanlanmanın geçerliliği yoktur...

bence tek manası çevreye karşı ..çıktığım biri var, bana yaklaşmayın..mesajı vermek o kadar..

Bence gerek yok ama erken yaşlarda gençlerin hoşuna gidiyor çevreye..ben birisine aitim..mesajı vermek..ayrılana kadar
..

Ciddi düşünülüyosa takılabilir neden takılmasınki...
Bizde takmıştık eşimle.
Annemle tanışmıştı bende onun ailesiyle tanışmıştım.
Nihayetinde taktık yani halada saklarız...

yine son noktayı koymuşsun tatlım..,
özlemişim yorumlarını..

Nişanlılık demek bir dişi ile bir erkeğin birbirine evlenme vaadinde bulunmalarıdır

Ailelerin onayı ya da haberi şart değildir

Yüzük ya da herhangi bir nişan töreni de şart değildir

Vaadler bulunulduğunda nişanlılık geçerli olur

Medeni Kanun madde 118 -Nişanlanma, evlenme vaadiyle olur-

Hukuk öğrencisiyim

Son düzenleme:
Bende çok saçma buluyorum çiftler arasında takılan yüzüğü...

Siz ayrılmayı düşünüyordunuz yanlış mı hatırlıyorum? Ayrılmaktan vazgeçip bir de yüzük mü taktınız :44::44:

Lisedeyken takan çok arkadaşım vardı..
O zamanlardan beri bana saçma geliyor..

Sevgiliysen sevgili gibi ol.. Çakma sözlü olmana gerek yok ki.. Aileler bilince adı konulunca takarsın gerçek söz yüzüğünü..

Ama konu sahibine bakınca şaşırmadım.. Daha 4 aylık mı ne uzaktan bir ilişkiydi bu sanırım.. Beni görmeye gelmiyor gibi bi konun vardı..

Bunlar yetmezmiş gibi gelir gelmezde bi yüzün takın, oldu da bitti maşallah... Şimdi tüm sorunlar çözülmüştür..

Yüzüğün takılma amacına göre değişiri arkadaşlar..

Heves için takan var.. ( genelde liseli ergenler )
Bazen hiç sevgilisi olmayanın taktığınıda gördüm güzel duruyo diye ( kısmetini bağlıyo kendi kendine )
Uzak şehirlerde olup ondan bi parçayı yanında taşıyıp başkalarına benim sevdiğim var mesajı vermek ( ciddiyse tabi )

Yani daha da çoğaltabiliriz seçenekleri..

Ha 1. seçenek veya 2. seçenekte gibiyse tamamen SAÇMA ama 3.seçenekteki gibiyse bence bi sakıncası yok.

Varollllllllll

Bunun için yüzüğün şart olduğunu düşünmüyorum...İnsan hal hareket,davranışları ilede sevdiği olduğunu hissettirir...

Çocuk oyuncağı oldu bu işler..
Şimdi 1 ay çıkan ergenler bile yüzük takar oldu..
O yüzden bana da saçma geliyor..

Bizim hocalarımız dediler ki birbirinize evlenme sözü verdiyseniz hukuken nişanlısınız

Sevgiliniz sizi aldatırsa ya da terkederse maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz dediler :)

Yani ben sevgilimle nişanlıyım aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…