Kendi ayağımı kaydirdim.Dünyam basima yikildi.

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Belki eski konularimdan biliyorsunuzdur kendi çapımda amaçlarım vardi.Evde kendim program yapip azimli bir şekilde ders çalışıyordum.2018 Önlisans Kpss'ye girmek için.Okadar emek vermiştim 2016 sinavina basvurmaya gidiyordum bir de ne ogreneyim 2016 Lisans sinavina girdiğim için Önlisans'a basvuramazsin dediler.Mahvoldum o gün.Sonra Ösym'yi aradim sordum iyicene birkac yerden daha.2018 de girebilirsiniz dedi.Ben tekrar bir umut hayallerle çalışmaya başladım.Eşimle de birkac para muhabbeti olunca bu sınav bana artik birdaha kaybetme lüksüm olmayacağını gösteriyordu.15 haftalik da hamileyim üstelik.2 senem zaten kayboldu.
Gecen gün bir yerde okudum lisans sinavina girdiği için Önlisans'a birdaha hic giremeyecegini vs.Hemen Ösym yi aradim hem de 5 kez farkli kişilerle konuştum hepsi girebilirsin dedi ama okadar baştan savma cevapladilar ki.
Ben diyorum Lisans sinavina girdim Onlisans sinavina girebilir miyim diye bana mezuniyetimi bile sormadan direk girebilirsin diyor mesela.Bunun gibi cevaplar.Bimer'e yazdim en son cevap bekliyorum.Osym'ye dilekçe yazacağım ama hic umudum kalmadi arastirdim ve bu konuda bilgi düzeyi yyüksek kisilerin çoğu çok net giremezsin dediler.Osym yaniltiyor çoğu zaman dediler.Belki sizler bu da dert mi diyorsunuzdur.Ama benim senelerimin boşa geçmesi gibi birsey.Lisans i dondurdum çok dersim kaldi lisansa yetismez zaten mezun olamam bile Lisans sinavina kadar.Doğumum vs hep o sinavlara denk geliyor girsem de 1 .5 sene de mezun olmam imkansiz olursam cok daha fazla çaba göstermem lazimm.O da önemli değil giden yillarima oldu.Okadar umut ettim kendim birseyler yapacağım dedim benim biryerlere gelmemi istemeyenleri susturacagim dedim en önemli kendim olacağım dedim.Ama yok yine bir engel..Artık hicbir sey istemiyorum.Çünkü ne zaman neyi çok istesem hep kaybettim.Başka birseyler yapmaya ne imkanim var ne ortamim...Bu da benim en büyük derdim

Evlilikle eğitim bir arada olmuyor yakınen şahit olduğum arkadaşlarım var. Genelde pes edip bıraktılar ama siz bir şekilde çabalamışsınız.

Lütfen şimdi modunuzu düşürmeyin hemen. Bu çabaların sonu boşa çıkıp çıkmaması bir bakıma sizin elinizde.

Kizlar Lisans sinavina girdikten sonra dondurdum.Mantiken bizim söylediğimiz gibi ama mezun olsam da olmasam da giremiyormusum.Yani giremeyen var.Zaten ben de giremedim bu yüzden.Ama merak ettigim ayni senede iki farkli b grubu puanı olamaz diyorlar.Ben acaba 2018 de demi giremem diye arastiriyorum ona da yok deniliyor ;(

Bende lisans sınavına girdim yıllar önce. Sonra lisansı tamamlamadan, ikinci üniversite okudum önlisans. Önlisans dan sınava girdim hiçbir sorun çıkmadı. Sadece aynı yıl içerisinde hem lisans hemde önlisans dan sınava giremiyorsunuz.

Bir mahsuru yoksa özelden yaziyorum size yardimci olursaniz cok sevinirim çünkü benimle ayni durumda olan kimseyi bulamadim.

Sinavi bilmiyorum da ben de 15 haftalik hamilelik kismiyla ilgili bi sey soracağım belki alakasiz gelecek ama.

Hamileyken nasil bu kadar cabalayabildin? Ben 7 haftalik hamileyim kılımı kıpırdatmaya halim yok. Bulantilar günlük hayatimi bile etkiledi ölü gibiyim. Sen de öyle olmadi mi hic?

Canim benim 6.haftadan 12.haftaya kadar öyle oldu ozamanlar neredeyse hiç bakamadim derse ama öncesinde başlamıştım araya 6 haftalik bir zaman dilimi girdi zaten o arada iznimiz vardi oan gittik geldik derken suan gecti o bulantilar cok şükür.

Ayni sene giremezsin tabiki. Ama 2018 de girebilirsin. Cunki sen lisans mezunu degildin. Lisans sınaviyla kendini bağdastırma. 5 farkli kisi tamam demis. Eee ?

Öyle bi başlık atmışsın ki ne oldu acaba dedim

Eşinle sorunların var neden hamilesin?

Lisans mezunu değilsin önlisans kpssye girebilirsin.

Ben üniversitede de okurken kpss lise olana girmiştim çünkü daha üniversite mezunu değildim.

Böyle sınavlara hayatınızı bağlamayın yıkılan siz olursunuz

Hiç etkilenmeyenler var ,şans meselesi.

Insallah benimki de bi kac haftaya geçer o kadar kotu gunler geçiriyorum ki

Ayni sene giremezsin tabiki. Ama 2018 de girebilirsin. Cunki sen lisans mezunu degildin. Lisans sınaviyla kendini bağdastırma. 5 farkli kisi tamam demis. Eee ?
Canim okadar istiyorum ki buna inanmak ama bana sirf lisansa girdigi icin meuzn olmadigi halde birdaha hic onlisansa giremedigini söyleyenler oldu ;(

Canim senin durumun bambaska senin girmen normal benim ki muallakta olan.Ne kadar umut ettigimi basliktan da anlamissiniz.Öyle olmasini istemezdim ama malesef duygularima engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…