- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Bir mahsuru yoksa özelden yaziyorum size yardimci olursaniz cok sevinirim çünkü benimle ayni durumda olan kimseyi bulamadim.Bende lisans sınavına girdim yıllar önce. Sonra lisansı tamamlamadan, ikinci üniversite okudum önlisans. Önlisans dan sınava girdim hiçbir sorun çıkmadı. Sadece aynı yıl içerisinde hem lisans hemde önlisans dan sınava giremiyorsunuz.
Canim benim 6.haftadan 12.haftaya kadar öyle oldu ozamanlar neredeyse hiç bakamadim derse ama öncesinde başlamıştım araya 6 haftalik bir zaman dilimi girdi zaten o arada iznimiz vardi oan gittik geldik derken suan gecti o bulantilar cok şükür.Sinavi bilmiyorum da ben de 15 haftalik hamilelik kismiyla ilgili bi sey soracağım belki alakasiz gelecek ama.
Hamileyken nasil bu kadar cabalayabildin? Ben 7 haftalik hamileyim kılımı kıpırdatmaya halim yok. Bulantilar günlük hayatimi bile etkiledi ölü gibiyim. Sen de öyle olmadi mi hic?
Ayni sene giremezsin tabiki. Ama 2018 de girebilirsin. Cunki sen lisans mezunu degildin. Lisans sınaviyla kendini bağdastırma. 5 farkli kisi tamam demis. Eee ?Kizlar Lisans sinavina girdikten sonra dondurdum.Mantiken bizim söylediğimiz gibi ama mezun olsam da olmasam da giremiyormusum.Yani giremeyen var.Zaten ben de giremedim bu yüzden.Ama merak ettigim ayni senede iki farkli b grubu puanı olamaz diyorlar.Ben acaba 2018 de demi giremem diye arastiriyorum ona da yok deniliyor ;(
Hiç etkilenmeyenler var ,şans meselesi.Sinavi bilmiyorum da ben de 15 haftalik hamilelik kismiyla ilgili bi sey soracağım belki alakasiz gelecek ama.
Hamileyken nasil bu kadar cabalayabildin? Ben 7 haftalik hamileyim kılımı kıpırdatmaya halim yok. Bulantilar günlük hayatimi bile etkiledi ölü gibiyim. Sen de öyle olmadi mi hic?
Canim benim 6.haftadan 12.haftaya kadar öyle oldu ozamanlar neredeyse hiç bakamadim derse ama öncesinde başlamıştım araya 6 haftalik bir zaman dilimi girdi zaten o arada iznimiz vardi oan gittik geldik derken suan gecti o bulantilar cok şükür.
Canim okadar istiyorum ki buna inanmak ama bana sirf lisansa girdigi icin meuzn olmadigi halde birdaha hic onlisansa giremedigini söyleyenler oldu ;(Ayni sene giremezsin tabiki. Ama 2018 de girebilirsin. Cunki sen lisans mezunu degildin. Lisans sınaviyla kendini bağdastırma. 5 farkli kisi tamam demis. Eee ?
Canim senin durumun bambaska senin girmen normal benim ki muallakta olan.Ne kadar umut ettigimi basliktan da anlamissiniz.Öyle olmasini istemezdim ama malesef duygularima engel olamıyorumÖyle bi başlık atmışsın ki ne oldu acaba dedim
Eşinle sorunların var neden hamilesin?
Lisans mezunu değilsin önlisans kpssye girebilirsin.
Ben üniversitede de okurken kpss lise olana girmiştim çünkü daha üniversite mezunu değildim.
Böyle sınavlara hayatınızı bağlamayın yıkılan siz olursunuz
Kaçıncı haftadasin canim çoğu insan xa geçiyor merak etme ben de gecmez sandım ama gecti gitti cok şükürInsallah benimki de bi kac haftaya geçer o kadar kotu gunler geçiriyorum ki
7.haftadayim daha var galiba geçmesineKaçıncı haftadasin canim çoğu insan xa geçiyor merak etme ben de gecmez sandım ama gecti gitti cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?