- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Aslinda atamasi neredeyse yok ama lisans bitirirsem o da bundan beter olacak.83 puan almıştım bir önceki sinavda bunda 90 alabilirsem atanabilirim oyuzden böyle yana yakila araştırıyorum.canım önlisans hangi bölümden mezunsun bölümün ataması iyimiki o yuzdenmi önlisansta ısrarcısın
hnagi bölüm canım benim bildigim girebilrsin sınava aynı dönem degil sonuçtaAslinda atamasi neredeyse yok ama lisans bitirirsem o da bundan beter olacak.83 puan almıştım bir önceki sinavda bunda 90 alabilirsem atanabilirim oyuzden böyle yana yakila araştırıyorum.
Lisans iktisat son siniftayim onlisans olarak bankacilik ve sigortacılık canimhnagi bölüm canım benim bildigim girebilrsin sınava aynı dönem degil sonuçta
Suan için önümde bir tek bu şansı görüyorum çünkü özel sektor de cok denedim bolumumle alakali olarak ama malesef arkanda biri yoksa mülakatta tekmeyi yediğinle kaliyorsun.Suan icin bana uygun olan tek çıkış bu gözüküyor ama şimdilik.Çok kafamı verip okuyamadım, yıllar, lisanslar önlisanslar işin içinde olmayan için çok anlamlı olmuyor.
Mesleğinizle ilgili bir b planınız var mı? KPSS ve özel sektör dahil.
Yoksa mesleğinizi değiştirme şansınız var mı?
canım sen hiç kendini üzme girersin sınava sonuçta mezun degilsin bunlara takılcana sınava hazırlan hem hamileymişsinde zaman geçmeden başla sonra hamilelikten çalışamazsın insan halsiz oluyorLisans iktisat son siniftayim onlisans olarak bankacilik ve sigortacılık canim
Bu da mümkün değilmiş diyorsunuz. Öyleyse ya başka plan yapacaksınız ya da evde oturacaksınız. Biraz sakin kafayla düşünmeye çalışın.Suan için önümde bir tek bu şansı görüyorum çünkü özel sektor de cok denedim bolumumle alakali olarak ama malesef arkanda biri yoksa mülakatta tekmeyi yediğinle kaliyorsun.Suan icin bana uygun olan tek çıkış bu gözüküyor ama şimdilik.
Evet o çalışmamı istiyor zaten ama esimin işi dolayisiyla özel sektörü düşünemiyorum esim asker ve Suan dag basinda bir lojmanda yaşıyoruz istesem de özelde suanlik mümkün degil yaniBu da mümkün değilmiş diyorsunuz. Öyleyse ya başka plan yapacaksınız ya da evde oturacaksınız. Biraz sakin kafayla düşünmeye çalışın.
Eşiniz destekliyor mu çalışmanızı veya okumanızı?
Emin değilim ama açıköğretim İngilizce öğretmenliği vardı bir ara. Onu bir araştırsanız?Evet o çalışmamı istiyor zaten ama esimin işi dolayisiyla özel sektörü düşünemiyorum esim asker ve Suan dag basinda bir lojmanda yaşıyoruz istesem de özelde suanlik mümkün degil yani
Tabi ki aynı sene 2 sınava giremezsiniz. Birini tercih edeceksinizKizlar Lisans sinavina girdikten sonra dondurdum.Mantiken bizim söylediğimiz gibi ama mezun olsam da olmasam da giremiyormusum.Yani giremeyen var.Zaten ben de giremedim bu yüzden.Ama merak ettigim ayni senede iki farkli b grubu puanı olamaz diyorlar.Ben acaba 2018 de demi giremem diye arastiriyorum ona da yok deniliyor ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?