kendi babanızı tarif eder misiniz?

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
Babanızın annenize karşı davranışları tutumları nasıldır annenize nasıl davranıyor? gerçekten benim babam yaşlandıklarında anneme iyi bir eş iyi bir yoldaş olur diyen var mı aranızda? bir de babanız kendi büyüklerine karşı nasıl annenizin annesine babasına(dedenize ananenize) bakar mı? onların hatırlarını sorup bi işleri olduğunda işlerini gören yiğit iyi niyetli babanız var mı merak ediyorum? benim babam hiç bu vasıflara sahip olmadığı için içimde derin bir yara oluşturuyor ve kendi kendime diyorum ki yaşlanınca bana muhtaç olursa bende babama bakmayacağım diyip duruyorum. ama lafta kalıyor benimkiler vicdanım el vermez diye düşünüyorum.

şimdi ben babamın ne kadar mükemmel olduğunu söylesem ne değişecek ki senin için.
sadece babana biraz daha kızacaksın neden benim babam böyle diyeceksin.
ama duymak istiyorsan söyleyim burda yazdıklarından belki bin kat daha güzel özellikleri olan bir babam var
allahım onu başımızdan eksik etmesin.
ama her insan aynı değildir.seni bu yaşa getirdiği için bile olsa bakmalısın.

Kendinizi babaniza karsi doldurmayin lutfen..

Ve buraya simdi yazilacak olan benim babam soyle iyidir , boyle mukemmeldir sozlerinin size ne faydasi olacak?

Bu dunyada iyi-kotu , dusunceli-dusuncesiz, yigit-korkak her karakterden baba var,
Cunku onlarda basta " insan" bunu unutmamaliyz..

Hatalari olabilir, anneniz için doğru insan da olmayabilir ama bunlar neyi değiştirir ki o sizin babaniz sonuçta..

Benim babam gençliğinde anneme pek çektirdi bir tek dayak yoktu. Torunu olunca babam başka bir insan oldu. Annemle arası çok iyi sürekli gezmelerdeler... Şehir şehir gezip tozuyorlar.

babam maalesef rahmetli anneme iyi davranmazdı..nur içinde yatsın annem,cümleside..
daha iyisini bulurum sandı ama bulamadı..
kendi annesi bunama hastasıydı,yanında imam nikahlı hanımı olmasına rağmen doğru düzgün bakmadılar..araba yıkama fırçasıyla temilemeye çalışıyorlarmış poposunu kadının banyodarahmetli oldu babaanne yıllar oldu..
annem yaşıyor olsaydı babannneme iyi bakardı..sözünü ilk hanımına geçirebiliyormuşsun demek

Benim babam gençliğinde anneme pek çektirdi bir tek dayak yoktu. Torunu olunca babam başka bir insan oldu. Annemle arası çok iyi sürekli gezmelerdeler... Şehir şehir gezip tozuyorlar.
maaşallah..

genç kız içini döküp rahatlamak istemiştir..

Ay içim paralandı yaa. Malesef aynen dediğin gibi oluyor. İkinciler çekmiyor naz,kapris,büyüklerin bakımını falan. Kendi babamdan biliyorum

Valla canim allah rahmet eylesin rahmetli babamda bize çok çektirdi sonra yine biz baktık ölene kadar ha eskiler hatirlaniyor ama allah rızası için yaptik yani işin özü herkes kendine yakışanı yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…