kendi babanızı tarif eder misiniz?

öyle sonuçta olan bize oluyor. ya aslında inan o evde annem olmasa herşeyi ama herşeyi unutmak kolay olur. ilgilenmem, zaten ayrı şehirdeyim. olur biter .ama annem var işte.
canım bende onu düşündüm..anneciğim yaşıyorken böyle değildim..bir kere ramıştım evlendikten sonra..bildiğin gibi demişti..
bildiğin gibi..
ne acı..
ama ne yapabilirmki ben
ne yapabilirdim..
evet annemi okadar düşünmek zorundaydım çünki eşi ona eş gibi davranmıyordu..bu beni çok zorladı çok yordu..affedilir bir şey değil asla değil..
allah affetsin..

Valla bunları düşünüp konuşmanın bize bi faydası yok aksine zararı var kızlar. Koca insanlarız artık kendi hayatımıza bakıcaz. Bize ihtiyaçları olduğundada yanlarında olucaz boynumuzun borcu.
sende haklısın arada anneleri var ona üzülüyorlar

sende haklısın arada anneleri var ona üzülüyorlar
bak herşeye rağmen bana geldiler geçen sene onları bulunduğum şehre çağırdım .hani yardımcı olurum diye.
ban ne dese beğenirsin .ben ne sana geleceğim. memleketime giderim dedi. (bu arada 40 yıldır memleketine gitmiyor. vede akrabalarıda artık orada değil.)

Babam için ancak ''Babalık nedir bilmeyen kalıbının adamı olmayan zaten kalıbıda bir halta benzemeyen kızının hayatına destek olmaya korkupta köstek olmaktan zevk alan kendini birşey sanan aciz varlık.'' gibi ve benzeri cümleler kurabilirim sadece. Söyleten utansın.

Son düzenleme:
çok güzel bir cümle altına imzamı atarım.

çok güzel bir cümle altına imzamı atarım.
bak ne kadar beynimizi meşgul ediyorlar ki gecenin bir yarısı hala onlardan bahsediyoruz. yazık değil mi?
herkes üremesin kardeşim. sırf toplum böyle istiyor diye milleti ifrit etmeye gerek yok ,bence.

bak ne kadar beynimizi meşgul ediyorlar ki gecenin bir yarısı hala onlardan bahsediyoruz. yazık değil mi?
herkes üremesin kardeşim. sırf toplum böyle istiyor diye milleti ifrit etmeye gerek yok ,bence.
al bendende okadar..
eşim ikinci çocuk diyor bu kadar ısrara kim olsa yapardı..
ama ben yapmadım,çünki sabrım,kapasitem bir çocuğa el veriyor..sorumluluk bu..anlayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…