Kendi çıkıp sen de çıkarsan boşanırız diyen eşe nasıl ders vereyim?

Canim ya durumu kavgayla gurultuyle oyle buyutmuşsunhz ki. Iki inatçi keçi misali. Belki benim her yorumumda bu soze rast gelirsiniz - Iletişim. Bağirip çagirmak yerine guzelce konuşsaydiniz keşke. Eşinizin tutumu çok yalniş. Benim eşim çok çalişiyor yoruluyor ben kendim diyorum git dinlen diye. Keşke birbirinizi kisitlamasaydiniz. Ama gunlerdir ofkenin dinmemesi de, evlilikde bu kadar gurur da zaten evliliyin temelinin hiç iyi olmadiğini gosterir. Aşiriya kaçmamak gerek arkadaş konularinda. Haftada 1 yeter. O da eşine yeterli zaman ayirdiysan. Yok ben eşimle bir saat guzelce oturup sohbet etmeyeyim ama firsat bulduğum gibi hemen arkadaşparla buluşayim bu artik evlilik değil. Sizin yapacağiniz şey gururunuzu değil kalbinizi aklinizi dinlemenjz. Bizler burdan gaz veremeyiz. Sonuçta her ailede kavga olur ama bu hemen boşanalim anlamina gelmiyor.

İçinden ne geliyorsa onu yap, ben olsam bütün soğuk kanlılığımlar kağıdı elime alıp (önce oku tabi) bu mu yani, senin dışarı çıktığın akşamlarda ben de dışarı çıkınca suçlu mu oldum, bizim evliliğimiz bu mu, sen gezeceksin ben seni bekleyeceğim öyle mi, ben bunu bekleyen bir adamla mı evlendim, neden evlenmeden önce söylemedin bunu bana diye sorardım.

Vereceği cevaplar da yolu çizerdi. Sakin sakin konuşup çözerseniz ne ala çözemezseniz ne diyeceğimi bilemiyorum

Bir kişinin geri adım atması lazım.. Evlilikte büyüyor da insan inatçı isen köreliyor, ani parlıyorsan azalıyor ama bunları bu örnekler gibi belirli süreçlerden geçe geçe sabrının biraz daha arttığını anlıyor iki taraf da.. Eğer sabretmeye azminiz yoksa evlilik sürecindeki bu sınavlardan geçemezsiniz.. Sizin yanlışınız gidemezsin demek onun ki de çıkamazsın... İletişim kurma isteğiniz olursa bunu daha ılımlı konuşun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…