Kendi çıkıp sen de çıkarsan boşanırız diyen eşe nasıl ders vereyim?

Sonuna kadar haklısınız. Bu nasıl bir kafa yapısı adam gezsin eğlensin, siz evde onu bekleyin. Paşam çocuk olunca da aynısını yapacak! Tıpış tıpış gelip özür dileyip dediğinize uyacaksa uysun yoksa sallamayın.

O kadar şey yazıldı siz buna mı takıldınız Şu an iletişim kurmuyorum kendisiyle gidip dava açacaksa kendi açacak zaten
Yahu ben size bosanin demiyorum ki o sizin kararınız .ben lafimdan dönmem diye birşey gördum .sanırım blof yapicaksiniz ? Aklınızda olsun tutmayabilir ona göre davranin

Yahu ben size bosanin demiyorum ki o sizin kararınız .ben lafimdan dönmem diye birşey gördum .sanırım blof yapicaksiniz ? Aklınızda olsun tutmayabilir ona göre davranin
Siz iyi okuyamamışsınız. Onu birisi öneri olarak söyledi kolundan tut götür ciddiyim diye. Ben yapacağım demedim. Herkesn söylediği herşeyi yapmıyorum. Ben sen çıkarsan ben de çıkarım dedim bundan dönmem. Gidip de orta yolu bulalım diye de konusmam boşanırım kelimemden korktu demesin diye dedim. Lafımdan dönmeyeceğim kısım burası.

Forumda bazılarının evliliği harran ovası mübarek adamın yaptığını nasıl normal görüyorsunuz bırakın hafta 1 çıkmasını eşini evde tek bırakması bile ayıp hadi tamam haftada bir arkadaşlarıyla çıkmasına ses çıkarmasın diyelim gün aşırı çıkmak ne demek buda yetmezmiş gibi sen çıkamazsın tribine girmiş pardonda siz kölesimisiniz eğer davayıda açarsa hiç bekleme direkt boşa bu kafayla evlilik sürmez

Adam gelince kilitleyin kapıyı bundan sonra bu evden kimse çıkmıyor diyin..Anahtarıda klozete atın

Sadece sallamayarak yola gelecek mi onu merak ediyorum. Umursamıyorum o çıkınca ben de çıkmaya devam edeyim diyelim onun da umrunda olmama ihtimali var.

Siz siz olun evlilikte sorun çözün,ders vermeyin bir konu gerçekten sizin ici önemliyse o kişi farkeder zaten .Tartışma da haklı haksiz değil duygularınızı konuşun

O cikinca niye ev bekleyesiniz ki zaten. Program yapabiliyorsaniz yapin cikin. Ayrica ben gezerim sen kir dizini evde otur cok itici bi dayatma zaten hicbisey yapamasam bile.cikar yuruyus yapar yine çıkarım ben olsam.

Esiniz sizi deniyor taviz verirseniz gerisi gelir.

Karşımızdaki bu kafadaysa anlar mı?
Bakin şimdi size söyleyeceklerim önemli .Siz yetişkin gibi davranırsanız o çocukluk yapamaz ,siz önce bu tavrının yanlış olduğunu hissettirin nasıl mı sessiz kalarak ve ona da yetişkin gibi davranan kadar iletişim kurmayacaginizi belirtin .Vegercekten belli bir süre sessiz kalın konuşmak isterse ki mutlaka isteyecektir alın karsiniza ciddi bir tavırla yargılamadan ve suçlamadan sadece size ne hissettirdiğini analtin,şizin ciddiyetini hissettsin ki sizde gerçekten sizin için önemli mi egom mu devrede çözün .evliliğiniz deki sorunlari çözme odaklı yaklaşın sizin için ne önemli önce onu bı belirleyin karşı tarafa da hissettirin .İçinizdeki çocuk değil siz çözün problemleri

Bir de eşinize çıkamazsın değil ,sen çıkınca kendimi çok yalnız hissediyorum deyin lütfen tabiki gezebilirsin ama bu kadar sıklıkta olunca seni çok özlüyorum diyebilirsiniz .Tartışma kalpleri uzaklastirir .ister misiniz bunu elbette hayır .Lütfen sorunu güzellikle çözün bir de sinirliyken karşınızdakine haklısın demeyi ogrenin .Çünkü öfke aklını alıp götürür insanin .Önce sakinlessin öyle konuşun

Çıkın çözülsün işte

Esiniz sizi deniyor taviz verirseniz gerisi gelir.

Evet şimdi yaptığım sessiz kalmak. Gelip konuşmak ister mi bilmiyorum ama isterse önerilerinizi uygulayacağım.

Evet çıkmasam bile çıkmış gibi yapasım geliyo çünkü bu dayatmayı kabul edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…