- 13 Haziran 2020
- 486
- 683
- 23
- 35
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Pazar günü nereye götüreyimNaptın daha dersini vermedinmi .arkadaşlar kolundan tutup adliyeye gotur demişti yaptın mı bunu
Yapicakmisin peki gerçekten .yarın pazartesi yaPazar günü nereye götüreyim
Sonuna kadar haklısınız. Bu nasıl bir kafa yapısı adam gezsin eğlensin, siz evde onu bekleyin. Paşam çocuk olunca da aynısını yapacak! Tıpış tıpış gelip özür dileyip dediğinize uyacaksa uysun yoksa sallamayın.Herşey 2 hafta önce eşimin pazartesi iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşüp çarşamba tekrar görüşmek istediğini söylemesiyle başladı. Ben de üst üste sık çıkmasını istemediğimden çıkamazsın diye tartıştım.O gün çıkmadı ama sabahına büyük bi öfke patlaması yaşadı.Cuma da hiç haber vermeden çıktı.Ben de madem öyleyse ben de çıkayım modunda o her çıktıgında ben de çıktım birgün ondan sonra eve geldim birgün dakika farkla eve girdik ve yeni gelmiş oldugumu gördü. Tabi bu da dün patlamasına neden oldu ben çıkarım ama sen ben her çıktıgımda çıkamazsın, ben çocuk gibi izin istedim kıymetini bilmedin şimdi istediğim zaman çıkarım sen çıkamazsına geldi olay ve bugün yine çıktı. Ben de çıkıyorm o zaman deyince ayrılma boşanma kelimeleri kullandı ben de resti çektim. Hemen aç dava öyleyse böyle ben bu avam düşünceleri çekemem sen arkadaslarınla üst üste çıkarsan ben de çıkarım karısamazsın dedim.Olay inat meselesi oldu.
Dava açacağını pek sanmıyorum.Ancak bu şekilde de çok yalnız hissediyorum konusmuyoruz kendi de yanaşmıyo ben de.Nasıl çözebilirim bu durumu?
O kadar şey yazıldı siz buna mı takıldınızYapicakmisin peki gerçekten .yarın pazartesi ya
Yahu ben size bosanin demiyorum ki o sizin kararınız .ben lafimdan dönmem diye birşey gördum .sanırım blof yapicaksiniz ? Aklınızda olsun tutmayabilir ona göre davraninO kadar şey yazıldı siz buna mı takıldınızŞu an iletişim kurmuyorum kendisiyle gidip dava açacaksa kendi açacak zaten
Siz iyi okuyamamışsınız. Onu birisi öneri olarak söyledi kolundan tut götür ciddiyim diye. Ben yapacağım demedim. Herkesn söylediği herşeyi yapmıyorum. Ben sen çıkarsan ben de çıkarım dedim bundan dönmem. Gidip de orta yolu bulalım diye de konusmam boşanırım kelimemden korktu demesin diye dedim. Lafımdan dönmeyeceğim kısım burası.Yahu ben size bosanin demiyorum ki o sizin kararınız .ben lafimdan dönmem diye birşey gördum .sanırım blof yapicaksiniz ? Aklınızda olsun tutmayabilir ona göre davranin
Forumda bazılarının evliliği harran ovası mübarek adamın yaptığını nasıl normal görüyorsunuz bırakın hafta 1 çıkmasını eşini evde tek bırakması bile ayıp hadi tamam haftada bir arkadaşlarıyla çıkmasına ses çıkarmasın diyelim gün aşırı çıkmak ne demek buda yetmezmiş gibi sen çıkamazsın tribine girmiş pardonda siz kölesimisiniz eğer davayıda açarsa hiç bekleme direkt boşa bu kafayla evlilik sürmez
Adam gelince kilitleyin kapıyı bundan sonra bu evden kimse çıkmıyor diyin..Anahtarıda klozete atınHerşey 2 hafta önce eşimin pazartesi iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşüp çarşamba tekrar görüşmek istediğini söylemesiyle başladı. Ben de üst üste sık çıkmasını istemediğimden çıkamazsın diye tartıştım.O gün çıkmadı ama sabahına büyük bi öfke patlaması yaşadı.Cuma da hiç haber vermeden çıktı.Ben de madem öyleyse ben de çıkayım modunda o her çıktıgında ben de çıktım birgün ondan sonra eve geldim birgün dakika farkla eve girdik ve yeni gelmiş oldugumu gördü. Tabi bu da dün patlamasına neden oldu ben çıkarım ama sen ben her çıktıgımda çıkamazsın, ben çocuk gibi izin istedim kıymetini bilmedin şimdi istediğim zaman çıkarım sen çıkamazsına geldi olay ve bugün yine çıktı. Ben de çıkıyorm o zaman deyince ayrılma boşanma kelimeleri kullandı ben de resti çektim. Hemen aç dava öyleyse böyle ben bu avam düşünceleri çekemem sen arkadaslarınla üst üste çıkarsan ben de çıkarım karısamazsın dedim.Olay inat meselesi oldu.
Dava açacağını pek sanmıyorum.Ancak bu şekilde de çok yalnız hissediyorum konusmuyoruz kendi de yanaşmıyo ben de.Nasıl çözebilirim bu durumu?
Çok komik gerçekten!Adam gelince kilitleyin kapıyı bundan sonra bu evden kimse çıkmıyor diyin..Anahtarıda klozete atın
Sadece sallamayarak yola gelecek mi onu merak ediyorum. Umursamıyorum o çıkınca ben de çıkmaya devam edeyim diyelim onun da umrunda olmama ihtimali var.Sonuna kadar haklısınız. Bu nasıl bir kafa yapısı adam gezsin eğlensin, siz evde onu bekleyin. Paşam çocuk olunca da aynısını yapacak! Tıpış tıpış gelip özür dileyip dediğinize uyacaksa uysun yoksa sallamayın.
Siz siz olun evlilikte sorun çözün,ders vermeyin bir konu gerçekten sizin ici önemliyse o kişi farkeder zaten .Tartışma da haklı haksiz değil duygularınızı konuşunHerşey 2 hafta önce eşimin pazartesi iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşüp çarşamba tekrar görüşmek istediğini söylemesiyle başladı. Ben de üst üste sık çıkmasını istemediğimden çıkamazsın diye tartıştım.O gün çıkmadı ama sabahına büyük bi öfke patlaması yaşadı.Cuma da hiç haber vermeden çıktı.Ben de madem öyleyse ben de çıkayım modunda o her çıktıgında ben de çıktım birgün ondan sonra eve geldim birgün dakika farkla eve girdik ve yeni gelmiş oldugumu gördü. Tabi bu da dün patlamasına neden oldu ben çıkarım ama sen ben her çıktıgımda çıkamazsın, ben çocuk gibi izin istedim kıymetini bilmedin şimdi istediğim zaman çıkarım sen çıkamazsına geldi olay ve bugün yine çıktı. Ben de çıkıyorm o zaman deyince ayrılma boşanma kelimeleri kullandı ben de resti çektim. Hemen aç dava öyleyse böyle ben bu avam düşünceleri çekemem sen arkadaslarınla üst üste çıkarsan ben de çıkarım karısamazsın dedim.Olay inat meselesi oldu.
Karşımızdaki bu kafadaysa anlar mı?Siz siz olun evlilikte sorun çözün,ders vermeyin bir konu gerçekten sizin ici önemliyse o kişi farkeder zaten .Tartışma da haklı haksiz değil duygularınızı konuşun
O cikinca niye ev bekleyesiniz ki zaten. Program yapabiliyorsaniz yapin cikin. Ayrica ben gezerim sen kir dizini evde otur cok itici bi dayatma zaten hicbisey yapamasam bile.cikar yuruyus yapar yine çıkarım ben olsam.Evet dün bunu da laf arasında söyledim kavga ederken. Ben hizmetçi değilim o halde benden yemek vs beklemeyeceksin diye. Bugün az önce kendine yemek yaptı normalde hiç yapmaz.Ama gezme kısmında tereddütlüyüm hala o çıkınca çıkmayı düşünüyorum evdeyken çıkarsam daha çok kızdırırım iyice inat olur düşüncesindeyim.
Bakin şimdi size söyleyeceklerim önemli .Siz yetişkin gibi davranırsanız o çocukluk yapamaz ,siz önce bu tavrının yanlış olduğunu hissettirin nasıl mı sessiz kalarak ve ona da yetişkin gibi davranan kadar iletişim kurmayacaginizi belirtin .Vegercekten belli bir süre sessiz kalın konuşmak isterse ki mutlaka isteyecektir alın karsiniza ciddi bir tavırla yargılamadan ve suçlamadan sadece size ne hissettirdiğini analtin,şizin ciddiyetini hissettsin ki sizde gerçekten sizin için önemli mi egom mu devrede çözün .evliliğiniz deki sorunlari çözme odaklı yaklaşın sizin için ne önemli önce onu bı belirleyin karşı tarafa da hissettirin .İçinizdeki çocuk değil siz çözün problemleriKarşımızdaki bu kafadaysa anlar mı?
Çıkın çözülsün işteHerşey 2 hafta önce eşimin pazartesi iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşüp çarşamba tekrar görüşmek istediğini söylemesiyle başladı. Ben de üst üste sık çıkmasını istemediğimden çıkamazsın diye tartıştım.O gün çıkmadı ama sabahına büyük bi öfke patlaması yaşadı.Cuma da hiç haber vermeden çıktı.Ben de madem öyleyse ben de çıkayım modunda o her çıktıgında ben de çıktım birgün ondan sonra eve geldim birgün dakika farkla eve girdik ve yeni gelmiş oldugumu gördü. Tabi bu da dün patlamasına neden oldu ben çıkarım ama sen ben her çıktıgımda çıkamazsın, ben çocuk gibi izin istedim kıymetini bilmedin şimdi istediğim zaman çıkarım sen çıkamazsına geldi olay ve bugün yine çıktı. Ben de çıkıyorm o zaman deyince ayrılma boşanma kelimeleri kullandı ben de resti çektim. Hemen aç dava öyleyse böyle ben bu avam düşünceleri çekemem sen arkadaslarınla üst üste çıkarsan ben de çıkarım karısamazsın dedim.Olay inat meselesi oldu.
Bakin şimdi size söyleyeceklerim önemli .Siz yetişkin gibi davranırsanız o çocukluk yapamaz ,siz önce bu tavrının yanlış olduğunu hissettirin nasıl mı sessiz kalarak ve ona da yetişkin gibi davranan kadar iletişim kurmayacaginizi belirtin .Vegercekten belli bir süre sessiz kalın konuşmak isterse ki mutlaka isteyecektir alın karsiniza ciddi bir tavırla yargılamadan ve suçlamadan sadece size ne hissettirdiğini analtin,şizin ciddiyetini hissettsin ki sizde gerçekten sizin için önemli mi egom mu devrede çözün .evliliğiniz deki sorunlari çözme odaklı yaklaşın sizin için ne önemli önce onu bı belirleyin karşı tarafa da hissettirin .İçinizdeki çocuk değil siz çözün problemlerO cikinca niye ev bekleyesiniz ki zaten. Program yapabiliyorsaniz yapin cikin. Ayrica ben gezerim sen kir dizini evde otur cok itici bi dayatma zaten hicbisey yapamasam bile.cikar yuruyus yapar yine çıkarım ben olsam.
Esiniz sizi deniyor taviz verirseniz gerisi gelir.
Evet şimdi yaptığım sessiz kalmak. Gelip konuşmak ister mi bilmiyorum ama isterse önerilerinizi uygulayacağım.Bakin şimdi size söyleyeceklerim önemli .Siz yetişkin gibi davranırsanız o çocukluk yapamaz ,siz önce bu tavrının yanlış olduğunu hissettirin nasıl mı sessiz kalarak ve ona da yetişkin gibi davranan kadar iletişim kurmayacaginizi belirtin .Vegercekten belli bir süre sessiz kalın konuşmak isterse ki mutlaka isteyecektir alın karsiniza ciddi bir tavırla yargılamadan ve suçlamadan sadece size ne hissettirdiğini analtin,şizin ciddiyetini hissettsin ki sizde gerçekten sizin için önemli mi egom mu devrede çözün .evliliğiniz deki sorunlari çözme odaklı yaklaşın sizin için ne önemli önce onu bı belirleyin karşı tarafa da hissettirin .İçinizdeki çocuk değil siz çözün problemleri
Evet çıkmasam bile çıkmış gibi yapasım geliyo çünkü bu dayatmayı kabul edemiyorum.O cikinca niye ev bekleyesiniz ki zaten. Program yapabiliyorsaniz yapin cikin. Ayrica ben gezerim sen kir dizini evde otur cok itici bi dayatma zaten hicbisey yapamasam bile.cikar yuruyus yapar yine çıkarım ben olsam.
Esiniz sizi deniyor taviz verirseniz gerisi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?