Kendi çocuğunu benden kiskanan piskopat kuzen

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Halamin kızı yani kuzenim in çoook tatlı bi kizi var 4 yaşlarında filan..
Çok seviyorum onu. Çok Şirin bi cocuk.
Ben evliyim ve henüz bebeğim yok.
Düşünmüyorum da bi süre. Neyse okul öncesi eğitimi aldığım için çocukla iyi anlasiyorum. Mesela annesi bişey verince yemedi geçen. Bende derste öğrendiğim bi taktiği denedim animizm diye bişey var hani çocuk cansız şeylerin de konusabilecegini saniyor. Bende elma dilimini ağzının önüne getirip aaa kapıda kaldım .. berencim beni içeri almayacak mişin dışarda Üşüyorum filan dedim . Çocuk oyun sanıp yedi haliyle. Bende annesine yardimci oluyorum diye yedirdim meyve ceviz filan . Neyse bu sefer kuzen başladı "kizimm , sen neden ben verince yemiyorsun da o verince yiyorsun " çocuk bişey demedi . Bende sana alışmış ya abla beni arada bi görüyor ondan dedim.
Neyse aradan 1 saat geçti kiz uykuya yattı. Bu sefer başladı bu çocuk neden senin elinden yiyor da benden yemiyor diye. Abla dedim sen hep yanindasin Nazi sana geçiyordur. Neyse kocası geldi bu sefer ona soruyor. Benim elimden yemiyor neden onun elinden yiyor bu Kiz, neden anlamıyorum dedi...
pişman oldim isim var dedim kaçtım. .
Keşke yedirmeseydim..
Siz olsanız ne düşünürdunuz
Ben mi yanlış anladım bi daha çocuğa yaklasmasammi

Anlıyorum ama ben iyi niyetle yaklaştim
Böyle olunca suçlu hissettim kendimi ya.

Bugun benzer bir olay yaşadım. Bi tanidigim ile bi tanidigimin arasinda geçti. Üzerinize alinmayin bence.

Burda kıskançlık yok bence siz kendinizi fazla önemsemişsiniiz bu konuda, kuzeniniz sadece kendisi yediremediği için üzülmüş nesi psikopatlık bunun anlamadım
Ya ama 3 4 defa sorulur mu. Bu.
Kafayı taktı resmen

Ya ama 3 4 defa sorulur mu. Bu.
Kafayı taktı resmen
konuya bakınca kafaya takan kuzenmıs gıbı gorunmuyor

bence aynı sekılde kıza ılgımgostermeye devam edın ve bılgılerınızı anneylede paylasın
paylasmak guzeldır bellkı kadın sozunu gecıremıyor evladına yontem bılemıyor
sız bu alanda okumussunuz ya en ıyı sızın bılmenız ve yardımcı olmanız gerek acıkcası

Bu alanda okudunuz keşke taktik verseydiniz.
Anneler bazen ne yapacağını şaşırabiliyor, dışardan bakan biri çözüm buluyor ama o an anne göremiyor.

Bir dahakine çocuğun tam oyun çağı olduğunu, bir şey istediğinde annesinin oyuna dönüştürerek daha kolay yaptırabileceğini anlatabilirsiniz.

Konuda bir psikopatlık yok yahu kuzeni hemen harcamayın :).

Görmedi mi oyunla yedirdiğinizi? Çocuk psikolojisinden hiç anlamıyor herhalde.
o bir anne dikkatinzi cekerim su annelik cocuk buyutmek hakknda ahkam kesmeyin ne o cocuk psikolojisinden anlamiyor falan Allah askina yaaa bir gercekci olun ayrica konu sahibi taktigi ve ogrendiklerni anneye de anlatabilirdi oysa ki anlatmak yerine basit cevaplar bulmus kendnce spylemis veeeeeeeeeee kuzeniniz psikopatta degil ayrica bu psikopatlik degil o ne oyle psikopat falan ayyyyyyyy

Kuzen neden,neden,neden diye sorunca acaba oyunu görmedi mi diye geliyor aklıma. Çünkü ben görmüş olsam soracağıma " aaaaa bak iyi fikir ben de böyle yapayım derdim" .

Ben kuzeninizde psikopat denilebilecek bir davranış göremedim.

Kuzen neden,neden,neden diye sorunca acaba oyunu görmedi mi diye geliyor aklıma. Çünkü ben görmüş olsam soracağıma " aaaaa bak iyi fikir ben de böyle yapayım derdim" .
herkesin olaylara verdgi tepki farklidir bunu kiskanclikla psikopatlikla yada cocuk pskolojisnden anlamamyla iliskilendrmek farklidr . bnce annenin o sorusu bn nerde hata yapiyorum da bnden yemek yemiyo olmus ama knu sahibi bildklerini anneyede anlatsaydi bu kadar ustnde durmazdi anneye ogrendklerini soyleyebilirdi soyle yapablirsn vs gbi . sze bi sozum yok yanlis anlamayin ama cocuk psikojisnden anlamamakla alakasi yok bunun o yuzden soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…