Kendi çocuğunu benden kiskanan piskopat kuzen

O yaştaki her çocuğun normal tavrı ne var bunda yani. Kuzenin kıskanmakla kalmamış bi de el kadar çocuğa atarlanmış, yetmemiş kocasını darlamış. Ne güzel çocuğunla ilgilenmiş yediremediğin yemeği yedirmiş sus işte. Ne ilginç insanlar var ya :)) bence o şimdi sana takmıştır fazla oralarda görünme

madem bu işin okulunu okuyorsun e bi zahmet nasıl yemek yedirdiğini anlat yani,senle benle alakası yok böyle böyle numaralarla yedırıyorum desen kadıncagızda merak içinde kalmazdı. Annesine hakaret ettgın çocugu da bı zahmet bır daha gidip sevme.

Kuzeniniz psikopat değil okul öncesi eğitimi almissiniz bunu anlatabilirdiniz hiç hoş değil ki kıskançlık yok bende olsam sorardım ama kiskandigimdan değil bir de içi fesat değilmiş ki sizin yanınızda sormuş arkanizdan değil. Bence sizde burada psikopat diye arkadan konu açacağınza neden kiskandin diye yüzüne sorsaydiniz..bence siz fazlaca üzerinize alinmissiniz benim aklıma dahi gelmezdi kiskandi diye

Burda kıskançlık yok bence siz kendinizi fazla önemsemişsiniiz bu konuda, kuzeniniz sadece kendisi yediremediği için üzülmüş nesi psikopatlık bunun anlamadım
Aynı şeyi düşünüyorum.Bu konuda kendini ziyadesiyle önemsemiş konu sahibi,imkansızı başardığını ve kimsenin başaramayacağini ya da bilemeyeceğini düşünerek kendi egosunu okşamış bu konuda..Annelerimizin yaptığı "uçak geliyooo" güme gitti Aslında nasıl bir yöntem uyguladığını anlatarak kuzeninin de bu tür şeyler yapmasını söyleyebilirdi psikopat diye düşünmek yerine..

Arkadaşlar taktik dediğiniz şeyde basit bi oyun yani. Kuzen bunu farketmeyecek zeka düzeyindeyse zaten vah o yavruya. Burda yazarken biz anlıyoruz da, kadın görünce mi anlamayacak.

Burda gelin ve anne konularına acayip yanlı bi bakış açısı var zaten, anlamsız bi şekilde.

Kadın taa kocasına kadar yetiştirmiş yani mevzuyu kafaya takıp. Ha psikopatlık düzeyinde değil bencede ama gayet kıskanmış yani.

Bnde oglum aglarken bi baskasi kucagina alip susunca derim hep bnde neden susmadi sen alinca sustu diye hep sorulur boyle sorular meraktan kiskanmak sayilmaz aslinda

Olayda kıskançlık ya da kötü bir duygu yok bence..Anne sadece yakınmış bu çocuk benden niye yemiyo diye..Yakınma var burada..Kıskansa aleni bir şekilde dile getirmez sanırım..Kaldı ki kıskanabilir de sonuçta çocuk onun ve kendi elinden değil de başkasının elinden yemesi kıskandırmış olabilir;kıskanmış derken sevdiğini paylaşamamadan bahsediyorum hasetlikten değil ve bu da gayet insani bir duygu..Olayı bu kadar vahim hale getirip bilip bilmeden kimseyi etiletlememek lazım...

Sizde nasil yedirdiginizi anlatsaydiniz keske.Belki o da benzer taktikleri kullanarak yemesini saglayabilirdi.Ayrica sizden kiskandigini dusunmuyorum.Cocugu yemeyen anneler bu durumu fazla kafaya takabiliyorlar.

Bir anne olarak üzülmüstür bende küçükken evde yemek yemezdim misafirlikte yerdim ama annem hiçbir zaman böyle bir şey demedi tek yesin dedi küçükken tabi büyüyünce işler farklı noktaya geldi belki üzülmüstür o kadar emek veriyorum başkasına yöneliyor diye size karşı gelen bir sorunu yok bence burda üzülmeyin siz bilinçli bir şekilde yardımcı olmuşsunuz keşke onada anlatsaydınız bize dediğiniz gibi çocuklar oyun oynayarak yemeyi sever diye size karşı bir kıskançlık yada problemi olduğunu zannetmiyorum bu onun kendi içerlemesi

Bu sozlerde bi art niyet yok. Arkadaslar zaten yeteri kadar anlatmislar. Fakat art niyet olmayan cumleler imalarla yanlis yorumlanabilir. Size de belli ki rahatsizlik vermis.
Bi sure uzak durun derim.
Ama hafizaniza da psikopat kiskanc kuzen olarak kodlamayin :)

Bence de basbayağı kıskanmış. Aklı başında bir kadının bu durumda sürekli mızmızlanmak yerine, gördüğü taktikten ders almasını beklerim. "Üüü benden yemedi de senden yedii. Kocam bak çocuğumuz benden yemedi ondan yediii". İlk gördüğünde dersin, amenna. Bu bayan don lastiği gibi uzatıp drama bağlamış. Pfff, geçiniz ya.
Bana da normal gelmedi valla.

senin gibi kuzende düşman başına
bence annesi yediremeyip sen cocuga o elmayı yedırebıldıgın ıcın egon tavan yapmıs
bı de üstüne üstlük kadını piskopat ilan etmişsin
arkasından boyle konusacaksan hıç yardım etme daha ıyı en azından asagılamamıs olursun canım benden sana tavsiye

Neden senin elinden yedigini anlayamadi mi kuzenin, cok enteresan.oyunla yedirdigin zaten ortadayken bence beni arada gordugu icin vs şeklinde cvp vermen son derece normal.kuzenin cok kafaya takmis belli ki, esine de anlattigina gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…