Kendi çocuğunu benden kiskanan piskopat kuzen

Keşke işim var diye değil de pişman oldum diye kalksaydınız.

Annelerin kıskançlığı güldürüyor beni bazen.

Keşke işim var diye değil de pişman oldum diye kalksaydınız.

Annelerin kıskançlığı güldürüyor beni bazen.
Ya zaten o onun çocuğu . Ben annesinin yanında olsam olsam dış kapının mandali olabilirim yani durum bu :)
Kafayı taktı da taktı kız. . Bende rahatsız oldum fazla konuşmak istemedim artık yani bende insanım kızlar az tarafsız bakin

Bide elmayı yedirdim diye egom tavan yapmış :) ya Bu bir başarı mi ki egom tavan yapsın basit bişey bu ya.
Nasıl bir hayal gücü bu .

Son düzenleme:
Fesat dusunuyorsunuz, orada bir annenin cocuguna yetememe tedirginligi var.
Keske ogrendiklerinjzden birkac taktik verseydiniz kadincagizin isine yarardi
Söylerdim devlet sırrı mi saklcam ama drama ya bağladı sinir oldum
Adam gibi sormadı bile gitti çocuğa atar yaptı kocasına yakındı bana suçlu hissettirdi
İnsanda söyleme şeyi bırakmadı ki.
Bu seferde başka bişey çıkarır diye diyemiyorum

Ablamda annemi kıdkanırdı,detay veremem,ama çok fena olaylar yasadık,eskı patronun kadında benım çocuğuyla ılgılenmemden rahatsız olurdu,çok belli ederdı,srkadaşlar uyardı benı,ama çocuk anaokuldan gelır,dırek odama kucağıma oturur başını göğsüme koyar,endulus abla der,bişeyler isterdı,benı gormeden ofıse gırmezdı,bırgun ızınlıyım,çok uzulmuş,bır tuvaletteyım,gorememış fılan fılan,böle annelet var

Ayy ne değişik insanlar var ya.
Kadın nasıl kiskaniyo du ki seni

Annelik insana öncesinde ettiği bir çok lafı yediriyor arkadasım yani öyle ayy ne var bunda ya da abarttı dediğiniz şeyleri ve hatta daha fazlasını yapacaksınız..kuzeninizin kıskanması değil olay çocuğuna yetemediği hissiyatı..

Kıskandığını sanmıyorum anne olarak ben ne hata yapıyorum da çocuk yemiyor diye kendine kızıyordur bence yardımcı olmandan memnun olur senin gibi kuzenim olsa ben çok memnun olurdum

bu konudan kuzenine psikopat kimliği yakıştırman çok manasız olmuş...
kadın merak etmiş neden böyle diye. sen de madem çocuk gelişimcisin biraz anlatsaydın. şöyle böyle olması grekiyor diye...

Psikopat , bayagi abartili olmus , cocugu tekrar gormemenizi gerektirecek bisey de yok bence.Caninizi skmayin.Kadina da kendini psikopat hissettirecek sekilde yaklasmayin.

Ben olsam cocugun bogazindan iki lokma birsey gecti diye sevinirdim.

Yalniz sizinki guzel taktikmis. Bebegim olunca arada basinizi agritabilir miyim :)

başlığa bakınca ben süregelen birolay var sandım bence yönteminizi anneye anlatsaydınız sürekli sormaz bir dahakine oda denerdi

ögrendiklerinizi onlada paylassaniz ?? annlik zor zaanettir bazi annaler paranoyaktir cocugu hakkindaki herseyde ,fazla gormeyin kuzeninize onada ogrete bilirsiniz sabirlaa tabi

Ogretseydin ogretseydin diye amma yuklenmissiniz konu sahibine. Neyi öğretecek yahu oyunla yedirmeyi bilmek için okulunu okumaya gerek yok ki benim ilkokul mezunu anneannem bile biliyordu öyle yedirmeyi. Kuzeni de çocuğu ve eşini bile niye benden yemedi niye niye diye darlayana kadar konu sahibine aa nasıl yedirdin bana da anlatsana deseydi keşke. Cidden annelere yanlı davranılıyor bu forumda. Ki zaten çocuğu normalde de yemek yemeyen bir anne her taktiği deniyordur zaten, kuzenin bu yöntemi bilmediğini düşünmüyorum. Basbayagi bozulmuş.

Nihayet en azından bir kişi anladı ya hele şükür ..
Sanırsın çocuğunu aldım kaçtım ya yorumlar ne değişik yarabbim kimse ona toz kondurmuyor. Beynimi yedi diyorum ya niye senin elinden yiyor diye. Töbe yarabbim .
Kocasına bile atar yaptı diyorum niye benim elimden yemiyor diye. Küçücük çocuğu azarlıyor niye onun elinden yiyorsun diye. Hay elim kirilsaydi da yedirmeseydim. Daraldim resmen bu ne ya.
Kuzenim veya başkası. Bence bazı kadınların çocukla kafayı bozmasi durumu var yani. Çocuk bu ya çocuk.
Tahinli pekmez midir nedir onu yemedi diye çocuğa o günü dar ediyor . Yerse ne ala. YemEzse o gün evlerinde kavga gürültü geçiyor. Kocaya da çatıyor.
Yapma bak çocuğun yemekten çok huzura sevgiye ihtiyacı var bu kadar takma boşver dedim anında cevabı yapıştır di ama. Sen doğur bakalım seni de görecez diye
Akıl vermek haddime mi benim.
Daha da ne evine giderim ne çocuğunu görürüm .
Bu ne ya pes.

Biz kıt değiliz durumu anladık, dediğimiz şu bu birine psikopat demek için yeterli değil, ha yeterli ise senin çocuğa artık yanaşmasam mı demen de gayet yeterli, aşırı ifadeler bunlar

Ama madem seni tek yorumcu anlamış,sen yorum değil destek istiyosun buyur devam et o kişiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…