- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Hakaret etmeyeydin iyiydi ya :)kesınlıkle kuzenıne çekmışsın
Ya zaten o onun çocuğu . Ben annesinin yanında olsam olsam dış kapının mandali olabilirim yani durum bu :)Keşke işim var diye değil de pişman oldum diye kalksaydınız.
Annelerin kıskançlığı güldürüyor beni bazen.
Söylerdim devlet sırrı mi saklcam ama drama ya bağladı sinir oldumFesat dusunuyorsunuz, orada bir annenin cocuguna yetememe tedirginligi var.
Keske ogrendiklerinjzden birkac taktik verseydiniz kadincagizin isine yarardi
Ayy ne değişik insanlar var ya.Ablamda annemi kıdkanırdı,detay veremem,ama çok fena olaylar yasadık,eskı patronun kadında benım çocuğuyla ılgılenmemden rahatsız olurdu,çok belli ederdı,srkadaşlar uyardı benı,ama çocuk anaokuldan gelır,dırek odama kucağıma oturur başını göğsüme koyar,endulus abla der,bişeyler isterdı,benı gormeden ofıse gırmezdı,bırgun ızınlıyım,çok uzulmuş,bır tuvaletteyım,gorememış fılan fılan,böle annelet var
Kıskandığını sanmıyorum anne olarak ben ne hata yapıyorum da çocuk yemiyor diye kendine kızıyordur bence yardımcı olmandan memnun olur senin gibi kuzenim olsa ben çok memnun olurdumHalamin kızı yani kuzenim in çoook tatlı bi kizi var 4 yaşlarında filan..
Çok seviyorum onu. Çok Şirin bi cocuk.
Ben evliyim ve henüz bebeğim yok.
Düşünmüyorum da bi süre. Neyse okul öncesi eğitimi aldığım için çocukla iyi anlasiyorum. Mesela annesi bişey verince yemedi geçen. Bende derste öğrendiğim bi taktiği denedim animizm diye bişey var hani çocuk cansız şeylerin de konusabilecegini saniyor. Bende elma dilimini ağzının önüne getirip aaa kapıda kaldım .. berencim beni içeri almayacak mişin dışarda Üşüyorum filan dedim . Çocuk oyun sanıp yedi haliyle. Bende annesine yardimci oluyorum diye yedirdim meyve ceviz filan . Neyse bu sefer kuzen başladı "kizimm , sen neden ben verince yemiyorsun da o verince yiyorsun " çocuk bişey demedi . Bende sana alışmış ya abla beni arada bi görüyor ondan dedim.
Neyse aradan 1 saat geçti kiz uykuya yattı. Bu sefer başladı bu çocuk neden senin elinden yiyor da benden yemiyor diye. Abla dedim sen hep yanindasin Nazi sana geçiyordur. Neyse kocası geldi bu sefer ona soruyor. Benim elimden yemiyor neden onun elinden yiyor bu Kiz, neden anlamıyorum dedi...
pişman oldim isim var dedim kaçtım. .
Keşke yedirmeseydim..
Siz olsanız ne düşünürdunuz
Ben mi yanlış anladım bi daha çocuğa yaklasmasammi
Tabiki ne demekBen olsam cocugun bogazindan iki lokma birsey gecti diye sevinirdim.
Yalniz sizinki guzel taktikmis. Bebegim olunca arada basinizi agritabilir miyim :)
Yoo valla iyi böyle.Kıskandı ne alaka, çocuk işini takıyosun sen, doğur bir tane bence
Nihayet en azından bir kişi anladı ya hele şükür ..Ogretseydin ogretseydin diye amma yuklenmissiniz konu sahibine. Neyi öğretecek yahu oyunla yedirmeyi bilmek için okulunu okumaya gerek yok ki benim ilkokul mezunu anneannem bile biliyordu öyle yedirmeyi. Kuzeni de çocuğu ve eşini bile niye benden yemedi niye niye diye darlayana kadar konu sahibine aa nasıl yedirdin bana da anlatsana deseydi keşke. Cidden annelere yanlı davranılıyor bu forumda. Ki zaten çocuğu normalde de yemek yemeyen bir anne her taktiği deniyordur zaten, kuzenin bu yöntemi bilmediğini düşünmüyorum. Basbayagi bozulmuş.
Nihayet en azından bir kişi anladı ya hele şükür ..
Sanırsın çocuğunu aldım kaçtım ya yorumlar ne değişik yarabbim kimse ona toz kondurmuyor. Beynimi yedi diyorum ya niye senin elinden yiyor diye. Töbe yarabbim .
Kocasına bile atar yaptı diyorum niye benim elimden yemiyor diye. Küçücük çocuğu azarlıyor niye onun elinden yiyorsun diye. Hay elim kirilsaydi da yedirmeseydim. Daraldim resmen bu ne ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?