çok şaşırdım gercektenadam nıye kabul etmıyo oh be ne guzel memleket cocugu yap sonra kaç gerekırse dna testı yaptırtın mecbur ablanaın yanında olması lazım ,pekı abınız gercegı anlayınca neler olucak off cok karısık bı durum gercekten uzuldum,ablanz keske aldırsaydı cocugu adam kabul etmezse kaçarsa bebgıyle yalnız kalcak ne kotu bı durum
evet zor bir durum belki ama bana kalırsa size düşen verdiği karara saygı duyup ablanızın yanında olmanız...
sonuçta abla kardeş de olsalar insanların doğruları farklıdır , ablanız da kendince doğru olanı yapmış...onu takdir edin demiyorum elbette ama ne karar verirse versin yanında olduğunuzu bilmesini sağlayın , ve hem aileniz hem de ablanız için zaten zor olan bu süreci birbirinize destek olarak daha kolay atlatın
canım bebek dogunca babalık davası acılıp dna yoluyla cocugun o adamdan oldugu kanıtlanırsa adam zaten mecburen nüfusuna almak zorunda.onu geçtim bu adamın ailesiyle görüşülür neticede bu hatayı ablan tek basına yapmadı,adamın ailesi belki daha insaflıdır kim bilir,netice kendilerinin öz torunları.yasadıgınız şehir nasıl bir yer bilmiyorum küçük şehirlerin büyük sehirlere oranla daha cok dezavantajı oluyor.bu durumda en azından ablanızın yanında olun,dogacak sizin de yegeniniz.siz ablanızı görmek istemezseniz o adamdan ne farkınız kalır.tabi ki ablanızın yaptıgını destekleyin,sırtını sıvazlayın anlamında deil bu kesinlikle.burda ablanızı yadırgamak ne bana ne de baskasına düşer.normalde bu gibi durumlar cogumuza ters,yanlıs,ayıp,günah vs vs vs.ama yarın öbür gün bizim basımıza da gelmeyeceginin bir garantisi yok.o yüzden yavas yavas aranızı ılıtmaya bakın ki bir daha yanlısa düşecegi zaman karsısında dim dik ona karsı cıkabilesiniz.Öteki türlü ablanızı kendi kaderine bırakmakla daha büyük hatalar yapmasına neden olabilirsiniz.
Bebeğin babasının ailesiyle sizin ailenizden birileri irtibata geçmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?