kendi dudak dolgumu kendim yaptimm :)

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
18
Merhaba arkadaslar
Aslinda goguslerimi yaptirmak istiyordum fakat maddi olarak beni biraz zorluyordu.. aqualift yonteminn internetten yapilis videolarini seyrettim aynanin karsisina gectim bu 3.gunumun fotolari ilk gun cok sismisti.bende buzla masaj yapip dagittim zaten oyke.cok enjekte etmedim deneme.amacli olarak..

ben anlamadim ilk defa duydum ne yaptin nasil yaptin gecici biseymi guzel olmus benim dudaklarimda cok ince kalin olsun isterdim sanki kadjni daha guzel gösteriyor gibi geliyor bana

Bunu nasil yaptiniz dudaginiza enjekte ettiginiz madde nedir ?

Internetten dolgu satin aldim.
Fakat ben babamin hastaligindan dolayi bi ameliyata girmedigim kaldi :)
Onun surekli ignesi serumu derken cesaretlenip yaptim...
Annemin yanaklari disleri olmadigi.icin cokuk duruyordu simdi ona deneyecegim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevdam 3520, kusura bakma ama bu actigin konu cok sakincali. Lütfen yukaridaki yorumunu sil. Yani ürün ismi verip, insanlari Burda doktor tavsiyesi olmadan, arastirilmamis bir ürünün reklamini yapiyorsun.
Seni üzmek istemem, biyorumki yasin Kücük ve hic kimseye kötülük icin acmadin bu konuyu ama ne yazikki cok sakincali. Seni kötü icerik bildirimine haber verecegimki, bu konuya el atsinlar.
Böyle seyler, cok tehlikeli.

Bu yonetimi.sitede.duydugum icin acikladim

Bu kulübün kadınları daha neleri kendi kendilerine yapacaklar acaba, gerçekten merak ediyorum sınırlarımızı... :)
Güzel olmuş cesaretinize hayran kaldım ama gençleşmeye çalışırken doktor elinde bile ölen var... Benim de iyi niyetle paylaştığınızdan şüphem yok fakat gerçekten sakıncalı bir konu...

Enjekte edilen madde sagliga daha dogrusu vücuda zararli bir madde. Plastik tarzinda ve vucut tarafindan imha edilemiyor. Zamanla küt küt olma ihtimali var. Cok sakincali ve tehlikeli bir ürün.

Meryem hanim ben yaklasik 10 senedir hastane.ortaminda hem.calistim hemde babama.baktim bu yuzden bu konularda bilgim.oldugu icin yaptim.
Ama konu ile bilgisi olmayan.arkadaslar tabikide.yapmasinlar hatta yapmaya kalkismasinalr bile.

Sevdam sana tavisyem böyle seyleden uzak dur. Bir dudak kalemiylede istedigin boyutta boyuyabiliyorsun dudaklarini. Insallah sende hasar falan kalmaz, birde gencsin yazik olur.
Güzel olayim derken, gittikce kötü olur canim. Hic gerek yok böyle sacma sapan seylere.

Enjekte edilen madde sagliga daha dogrusu vücuda zararli bir madde. Plastik tarzinda ve vucut tarafindan imha edilemiyor. Zamanla küt küt olma ihtimali var. Cok sakincali ve tehlikeli bir ürün.

Bu yontemi.turkiyede bir.cok.plastik cerrah.uyguluyor.bilginiz.olsun.

Demin almanca ve ingilizce arastirdim ve inanilmaz tehlikeli bir ürün, sadece internet üzerinden satiliyor, nasil oluyorsa, yani hic bir doktor bu maddeyi dudaklara enjekte etmez.
Senin gibi kendisi yapanlarda, simdi cerrah ariyorlar top top dudaklar büzüldügü icin, cünkü vücüt Kabul etmiyor yabanci maddeyi.

Ben zaten profesional.makyaj yapiyorum,teknikleri.biliyorum fakat kucuk.bi oynama.yapabiliyorsunuz.. daha.fazlasi kotu.duruyor.:)

Top.olma sebebi.dudaga iyice yaymamalari.zaten.hemen.donan.bir.madde oyuzden.seri.olmak.gerek.ben.3.damla.enjekte.ettim..ve yaydim.

uzun vadeli vücutta ne tepkiler olusuyor haberin varmi ?
Sagliga zararli bir Plastik madde o enjekte ettigin. Hadi sen kendine yaptin, o konuda özgürsün ama lütfen Burda insanlara kötü örnek oluyorsun. Cok tehlikeli bu yaptigin sey.

Dilerim sendede kalici bir hasar birakmaz, neticede yüz ve cok belirgin bir yer. Ama genelde problem yaratan bir ürün ve normalinde satilmiyor cünkü cok hasar üreten bir madde bu vücutta.
Peki bir doktora danistinmi, yapmadan önce ?

Senin dudagina kullandigin madde sivi plastik ve vücut isisinda bu sivi plastik donuyor. Zamanla bu donan plastik, yabanci madde olarak vücut algiliyor ve etrafini sariyor böylelikle zamanla yani bir kac ay sonra senin dudaklarin top top olacak.
Insallah sende böyle olmaz,ama tüm yapanlarda böyle olmus. Ben kendim dis hekimiyim ve bu olaylardan bilgim var.
Bu anlattiklarimi ciddiye al ve bir an önce bir doktora görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…