Bu yonetimi.sitede.duydugum icin acikladimSevdam 3520, kusura bakma ama bu actigin konu cok sakincali. Lütfen yukaridaki yorumunu sil. Yani ürün ismi verip, insanlari Burda doktor tavsiyesi olmadan, arastirilmamis bir ürünün reklamini yapiyorsun.
Seni üzmek istemem, biyorumki yasin Kücük ve hic kimseye kötülük icin acmadin bu konuyu ama ne yazikki cok sakincali. Seni kötü icerik bildirimine haber verecegimki, bu konuya el atsinlar.
Böyle seyler, cok tehlikeli.
Bu kulübün kadınları daha neleri kendi kendilerine yapacaklar acaba, gerçekten merak ediyorum sınırlarımızı... :)
Güzel olmuş cesaretinize hayran kaldım ama gençleşmeye çalışırken doktor elinde bile ölen var... Benim de iyi niyetle paylaştığınızdan şüphem yok fakat gerçekten sakıncalı bir konu...
Enjekte edilen madde sagliga daha dogrusu vücuda zararli bir madde. Plastik tarzinda ve vucut tarafindan imha edilemiyor. Zamanla küt küt olma ihtimali var. Cok sakincali ve tehlikeli bir ürün.
Ben zaten profesional.makyaj yapiyorum,teknikleri.biliyorum fakat kucuk.bi oynama.yapabiliyorsunuz.. daha.fazlasi kotu.duruyor.:)Sevdam sana tavisyem böyle seyleden uzak dur. Bir dudak kalemiylede istedigin boyutta boyuyabiliyorsun dudaklarini. Insallah sende hasar falan kalmaz, birde gencsin yazik olur.
Güzel olayim derken, gittikce kötü olur canim. Hic gerek yok böyle sacma sapan seylere.
Top.olma sebebi.dudaga iyice yaymamalari.zaten.hemen.donan.bir.madde oyuzden.seri.olmak.gerek.ben.3.damla.enjekte.ettim..ve yaydim.Demin almanca ve ingilizce arastirdim ve inanilmaz tehlikeli bir ürün, sadece internet üzerinden satiliyor, nasil oluyorsa, yani hic bir doktor bu maddeyi dudaklara enjekte etmez.
Senin gibi kendisi yapanlarda, simdi cerrah ariyorlar top top dudaklar büzüldügü icin, cünkü vücüt Kabul etmiyor yabanci maddeyi.
Konu OTE]
Resjm paylaştınız mı herkez cok guzel olmus demis bir ben mi giremiyorum sildiyseniz nasıl sildiniz bildigim kadarıyla.yuklenen resimler silinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?