Kendi evimde kendimi misafir gibi hissediyorum

Evlenmeden ayrı ev izin vermiyorlar.Ya aslında sorun iş yapmak da değil özgüven eksikliği oluşuyor hiçbir şey yapmayinca iste tek başıma napilir bilmiyorum tek başıma karar alamıyorum hiç bir şeye cesaretim yok çünkü böyle alıştım

Evet mesela izin günümde iş yapıyor ben oturuyorum napicagimi bilemiyorum bu rahatsız edici dışarı çıkmayi düşünüyorum ama o an bir planim yoksa öyle kalıyorum

Evet mesela izin günümde iş yapıyor ben oturuyorum napicagimi bilemiyorum bu rahatsız edici dışarı çıkmayi düşünüyorum ama o an bir planim yoksa öyle kalıyorum
mümkünse evleri ayırın . biliyorum bu zamanda çok zor ama bilemiyorum. malesef ev ev üstüne olmuyor. yaş 30u geçine evlenmesek dahi bizde bir ev oluyoruz dolayısıyla geçinemiyoruz.

Bazı aileler böyle geçen gün birinin nikâhı vardı, anne baba o kadar mutlu ki hala dayı teyze ağlıyor anne baba 32 diş sırıtıyor darısı diğer çocuğumuza inşallah o da bi an önce evlenir gider diyolardı
Yaşınız dolayısı ile artık kendinize bi hayat kurmanız gerek.

Bi yaştan sonra artık onlara da hak veriyorum hala evdeyim kafalarını dinlemek istiyorlar akşamdan akşama gidiyorum eve ama yine de olsun

aynen ya bende artık düğünlerde kınalarda zırıl zırıl ağlayıp helak olan analar görmüyorum. :):):):))

Okusun kiz cocuklari kimseye muhtac olmasin derken, yine baska konularda yanlis yapip baskasina muhtac ediyoruz demek..

Dusun koskoca kizlar daha ozbakim bilmiyorlar.. suratlarinda 5 kilo
Makyaj ama kiz kokuyo bildigon cunku 2 haftadir banyo yapmiyor.. yattiginyeri temizlemek
Soyle dursun.. hirsizligida bil yapma demisler.. bilmekten zarar gelmez..

Dersinede calissin yemek temizligide bilsin, ne zarari var

Hayatta her konuda başarılı olmasakta kendi kendimize yetmeyi bilmeliyiz

Ben kızardım size 38 yaşında ve yemek yapamamak nedir yahu

Bu kadın görevi diye değil ki bu bir ihtiyaç acıkınca yemek yer kadını erkeği hepsi

Annenizin o davranışlarıda bu yüzden olabilir

Eğer maddi durumunuz ayrı yaşamaya yetiyorsa evi ayırın zira 38 yaşında asla annemle yaşamazdım kafalar uyuşmaz bir defa

Hem tek kalınca aşçı bile olursunuz

Bizimkiler evlenmeden izin vermiyorlar ayrı eve geç gidince bile kaç kere arar ya aslında çok üstüne de gitmek istemiyorum sadece benimde bir insan olduğumu unutuyorlar hep görev gibi onu yapma bunu yap

Bencede sorumluluk vermek lazım yoksa hayatı tanımıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…