Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey sorucam evlenmeden önce eşinin maaş almadığını biliyormuydun.bide sana tavsiyem eşine ayrı bir aile olduğunuz işle kafasına bide şikayet etmeden güzel bir dille anlat.mesela eve biraz alışveriş yapalım de sonra akşam orda otururken hadi evimize gidelim sana güzel masaj yapayım de yorgunluğuna iyi gelir de oturken deki evde kahve olsaydı sana kahve yapardım karşılıklı içerdik de.yavaş yavaş evine alıştır bu arada kaç yaşındasın
.......20 yaşındayım..
şirket kurmuşlar.
k.pederin oğlunu hala kendi evinde gibi görüyor,niye para versin ki.
aslında böyle aile şirketlerinde ne adil olunabiliniyor,ne de huzurlu.
eşinin mesleği yok mu başka bir yerde çalışsa.
daha yolun başındasın.
3 yıl sonra da bu işkenceye devam edeceksin 10 yıl sonra da.
o zaman artık tahammül sınırlarını çoktan aşmış olacaksın.
bir anda yakıp yıktığında çektiklerinin de bir kıymeti olmayacak.
eşin hayır diyemez aile otoritesini yıkamadığından.
eğer senin ailenden çekiniyorlarsa baban gelip konuşsun.
tabi gelenek ve görenekleriniz nasıl bilemiyorum.
uygun bir şekilde ağırlığını koysun,ezdirmesin seni.
sanırım eltinizdemi aynı durumda o da bu durumdan şikayetçi değil mi. o eşini ikna etmeye çalışmıyor mu.
canım benim ben de pek büyük sayılmam ama 5 yıllık evliyim.deneme yanılma yöntemlerim var yani, istersen bi dene söylediklerimi
eltimin eşi şuanda başka bir şirkette çalışıyor. o bu durumdan kurtuldu eşinin aylık maaşı var çocuqunada karısınada gül gibi bakıyo her istediğini alabiliyo yanlız oda kendi evine çıkamıyo bi üst katta olsa bile
ekonomik özgürlüğünüzün olması lazım sizinde ihtiyaçlarınız olmuyor mu. kaynanaya bu kadar hizmet maşallah. yavaş yavaş alıştırın çııkmayın başım ağrıyor diyin. halsizim diyin. eşinizde ne kadar anlayışsız ya maaşsız iş olurmu ne kadar pasif . şu an nerden yazıyorsunuz bize cevapları kayınvalidenizden mi.
ekonomik özgürlüğünüzün olması lazım sizinde ihtiyaçlarınız olmuyor mu. kaynanaya bu kadar hizmet maşallah. yavaş yavaş alıştırın çııkmayın başım ağrıyor diyin. halsizim diyin. eşinizde ne kadar anlayışsız ya maaşsız iş olurmu ne kadar pasif . şu an nerden yazıyorsunuz bize cevapları kayınvalidenizden mi.
iyi bir erkek çocuk yetiştirmek gerçekten çok önemliymişannesi babası ona o sorumlulugu çocukluktan vermediyse hep önüne hazır geldi yediyse hazır geldi giydiyse işin çok zor gerçekten... eşin herşekilde ailesine bagımlı olmuş!!! el işine bile göndermemiş yanlarına almışlar oğullarını...benim eşimde ilk evlendigimiz zamanlar alışveriş yapmayı unutuyordu durmadan annemlere gidelim yemege kahvaltıya der dururdu..bıkmıştım artık..onun böyle olmasının sebebi de evin en küçük çocugu olmasıydı.arabasının lastigi patlasa bütün aile koşşar gelir yani o derece poh pohlamışlar...umudunu yitirme bütün iş sende bitiyor ben çok yıprandım ama onu değiştirmeyi başardım.şimdi hergün kendisi arıyor şu lazımmı bu lazımmı diye....ve 2 senedir yemegi de orda yemiyoruz sadece gidersem çaya gidiyorum.arkadaşların dediği gibi kadınlıgını da kullan gerekirse...biz iyi niyetle konuşarak onların bişeylerini görmelerini saglayıp bizi anlamasını bekliyoruz ama öyle olmuyor gerekirse bazen erkegi kullanmakta gerekiyormuş ben bunu anladım....sana yaklaştıgında karnım aç desen moralim bozuk desen sormayacakmı neden diye...siyasi davran bundan sonra...onun kendiliginden görmesini farketmesini beklersen daha çok beklersin...
![]()