evinizde yiyecek içecek bir şey yok ama bilgisayar var ..garip değil mi?
ya böyle saçma yorum olamaz yahu ne alakası var kızın bilgisayarı olamaz mı yiyecek içecekle ne ilgisi var bunun konuyu saçma yerlere çekmeyi ne kadar seviyosunuz yaaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evinizde yiyecek içecek bir şey yok ama bilgisayar var ..garip değil mi?
ArkadaşLaR,
Derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum 3 aydır evliyim eşimle severek evlendim çok seviyorum onu.Ailesinin evinde oturuyoruz.Eşimin annesi üst katta ben alt katta oturuyorum.Evlendiqim ilk qünden bu yana rahat degilim kendi evimde kalıp zaman qeçiremiyorum sürekli kayınvalidemin yanında oluyorum sürekli iş yapıyorum kendisi sürekli emir veren bi insan 'bunu yap şunu getir' şeklinde çok sıkıldım artık Kayınpederim sürekli benimle uqraşıyo hep akıl vermeye çalışıyo gece bi tek yatmaya evime inebiliyorum eşime bu olaydan rahatsız olduqumu belirttim ama beni anlamıyo Kendi işlerinde çalışıyo çok yoruluyo ailesi çalıştığı işten maaş falan vermiyo dolayısıyla da bana 5 kuruş para vermiyo inanın evimde yiyecek içeçeğe dair hiç bir şey yok eşim bu konuda çok umursamaz sürekli yukarıya çıkalım diyo bende çıkmak istemiorum evlendiğim ilk gün bile
rahat vermediler tek başıma oturup ağlıyorum bazen çok sessiz bi insanım kimseye bişey diyemiyorum ne olur yardımcı olun evli olduqumu hissedemiyorum sanki bi oyun gibi artık dayanamıyorum kayınvalidem yukarı çıkmadığım zaman sürekli zile basıyo kapıya vuruyo çok sıkıldım bu olaydan eşim sorumluluklarını bilmiyo eşimle akşamları yanlız oturup sohbet etmek istiyorum ona kendim yemek yapıp baş başa yemek yemek istiyorum ama olmuyo eşim evimize hiç bişey almıyo ne yapabilirim ?:2: