- 27 Haziran 2011
- 323
- 41
- 98
- 32
benimde yengem annemlerle birlikte yer içer kendi evine geçer ama başta böyle anlaştılar zamanla ayrılacaklar tabiki ama anlaşmaları böyleydi mesela bende 1 ay sonra evleniyorum benim evimde ayrı hatta kayınvalidemede çok uzak ama bende tam aksine aynı apartman bile olmayacak dedim yani sizin ilk evlilik anlaşmanızı bilmediğim için tamamen ayrı ev deyipte böyle yapıyorlarsa sorununu ailene anlat hiç alıştırma
ben böyle olucagını gerçekten bilmiyorum kendi annem bu durumuma çok üzülüyor insan evlendiği gün hatta sabahın köründe rahatsız edilir mi babası geldi kapılara vuruyo telefonla arıyo yukarı çıkın diye ne yapabilirim artık bu o günden beri böyle bir yere gitmek için eşimden degil eşimiz babannesinden büyüklerden izin alcakmışım ben esir yada köle değilim ki benim ailem bana bu kadar baskı yapmıyor sırf eşime laf söylemesinler diye kapandım benim şucum ne üniversite okuyan bir insanım son senem kaldı memurlugu kazandım bu sene göndermiyolar uzak diye eşim beni korumuyo ki özgürlügüm olsun
Son düzenleyen: Moderatör: