• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Evimdeki Nişana Davet Edilmem

Birincisi insan yengesini neden nisanima bekliyorum der onu anlamadim sen ailedensin davete gerek yok. Sadece sizin evde olacak senin icin de uygun mu denmesi lazimdi. Kafaniza takmaniz gereken kisim bu bemce oda moda degil.
abisiyle yıllardır görüşmüyor bende çok görüşmüyorum bu yüzden. Abisi ben katılmam yeni üye de isterse katılabilir ama sanmıyorum dediği için aklınca davet ediyo işte

Ailecek garipler
Sana has değil tavırları bence
Eşin duyuyo ama sana söylemiyo
Kardeşi ( araları ne kadar kötü olursa olsun ) nişanlanıyo ama abi başka program yapma peşinde, eşini de alıp
Görümce desen patavatsız
abiyle kardeş birbirlerine çok zıt olduğu için çok görüşmüyolar. zaten görümcem saygısız bi insandır dayanamıyo hiç. nişana katılsa eşim katılır ama kız bi garip olduğu için sorun çıkarabilir diye hiç bulaşmayayım diyo

Buraya görümcemle ilgili konu açmak tuhaf benim için.Kendisiyle çok görüşmem. Ben kayınvalidemle yaşıyorum çok şükür bir sıkıntımız yok. Kendisi rahatsız biraz ayrı evde olsa aklımız hep onda kalacak diye birlikte yaşamaya karar verdik.
Kayınvalidem bazen görümcemle kalıyor ikisi pek anlaşamaz ama torunu için gidip kalıyor. Görümcem evlendi boşandı şuan görüştüğü birisi var. Nişan yapacaklarmış bizim evde olsun demiş. Başta kayınvalidem kabul etmemiş benden çekindiği için. Eşimle konuşmuş o da sıkıntı yok sen istiyorsan bizim evde olabilir karımın da kabul etmeyeceğini sanmıyorum demiş.(eşim kız kardeşiyle hiç anlaşamaz zaten görüşmüyolar bende çok görüşmüyorum bu yüzden.)
Tabi benim bu nişan olayından haberim yok.. İşler de burda başlıyo zaten.
Az önce kayınvalidemle konuşuyorum görümcem telefonu aldı. Nişanım var müsaitsen seni de bekliyorum dedi. bende ne zaman olacak müsait olabilirsem gelirim dedim. Vaktini söyledi ve dedi ki çok uzakta değil ya odandan çıkıp katılabilirsin dedi ben şok oldumm.. Kendi evim değil de benim sadece bir odam var sanki cevap veremedim malesef..
Eşime mesaj attım benim yerim bu kadarsa sadece bir odaysa ben çıkıp giderim haberin olsun diye. Konuştuk anlattım olanlar annesini aradı sonra kayınvalidem beni aradı dedim ki o kadın bana öyle birşey diyemez. Ağlamaya başladı tabi benim bir evim yok falan filan halbuki onun da evinin olduğunu her fırsatta söylerim bi sıkıntımız yok normalde bu konuda.
Yani özet olarak böyle arayı karıştırdım sanki kendimi çok kötü hissediyorum sanki anneyle oğulun arasına girdim. Nişanda ne olur bilemiyorum çok kızgınım cevap veremediğim için kendi kendimi yiyorum . Eşimi aramakla kötü birşey mi yaptım kızlar akıl verin vicdan azabından gidecem yoksa..
Sen evlendiğin zaman kvalidenin evine mi geldin? yoksa ev kurdunuz da o senin yanına mı geldi?

bence yanlış olan bir şey yok.eşin ve kayınvaliden zahmet edip neden söylememişler bunu sana da sen bu şekilde öğrenmişsin?

abiyle kardeş birbirlerine çok zıt olduğu için çok görüşmüyolar. zaten görümcem saygısız bi insandır dayanamıyo hiç. nişana katılsa eşim katılır ama kız bi garip olduğu için sorun çıkarabilir diye hiç bulaşmayayım diyo
Bilmiyorum ama düğün ölüm bunlar çok önemlidir, yedi yabancı katılırken abinin katılmamaıs hiç doğru değil
Ne yapar abisini mi kovar kendi evinden ? Bence bişey yapmaz tamam patavatsız olabilir abi nişanında da sorun çıkaracak değil aksine hoşuna gider bence

Zaten nişanın olup olmaması sorun değil ki gelsinler. evim aynı zamanda kayınvalidemin de evi tabiki o isterse bizde yapılacak ama görümcemin söylediği şoka uğrattı beni. Eşimle konuştum neden haber vermiyosun diye daha yeni oldu olay o yüzden zaten ben katılmayacaktım beraber başka plan yaparız diye çokda önemsemedim dedi

Nasıl yani? Kardeşinin nişanına katılmama planı mı varmış eşinizin?

bence yanlış olan bir şey yok.eşin ve kayınvaliden zahmet edip neden söylememişler bunu sana da sen bu şekilde öğrenmişsin?
aynısını söyledim ikisine de benim evimde davet var benim haberim yok diye. eşim daha yeni öğrendim sorun yok dedim biz dışarı çıkarız dedi kayınvalidem ise eşime söylediğini o benle konuşur diye bana söylemediğini söyledi garip bir olay yani

Önce eşine kız bence
Sana bildiği söylemiyo, güm diye görümcenin odandan çıkarak katılabilirsiniyle öğreniyosun

Kardeşler anlaşamayabilir, kavga edebilirler fakat bunu elin öğrenmesine ne gerek var değil mi? Görümceniz belki de dışlanmış hissettiğinden laf sokmuş olabilir size telefonda. Kimsesiz hissetmiş olabilir kendisini. Eşinizin de abilik yapması gerekiyor bana kalırsa.

aynısını söyledim ikisine de benim evimde davet var benim haberim yok diye. eşim daha yeni öğrendim sorun yok dedim biz dışarı çıkarız dedi kayınvalidem ise eşime söylediğini o benle konuşur diye bana söylemediğini söyledi garip bir olay yani

kv haklı, eşin haksız diyorum ben.

yine de amaaaan boşver.

Suç eşinde. Sana baştan söyleyecekti bir de bu nişanı sen yapacaksın kv gelip mutfakta sana yardımcı olmayacak ki o görümcende sanmıyorum gelsin bir tabak tutsun. Bir de işim olmazsa nişana gelirim demişsin o da bana garip geldi akrabalar davet edilmezki böyle bir şeye edilse bile kimse demez işim yoksa gelirim diye. Konuş kocanla yaptırma evde milleti ağırlayacaksın o kadar yiyip içecekler ağırlığını sen çekeceksin tutsun bir cafe yapsın nişanını

Bilmiyorum ama düğün ölüm bunlar çok önemlidir, yedi yabancı katılırken abinin katılmamaıs hiç doğru değil
Ne yapar abisini mi kovar kendi evinden ? Bence bişey yapmaz tamam patavatsız olabilir abi nişanında da sorun çıkaracak değil aksine hoşuna gider bence
ilk düğününe katıldığımızda şehir dışındaydı bizi evinden kovmaktan beter etmişti annesinin isteği için kaldık gece vakti dönmüştük yani yapar

Kardeşler anlaşamayabilir, kavga edebilirler fakat bunu elin öğrenmesine ne gerek var değil mi? Görümceniz belki de dışlanmış hissettiğinden laf sokmuş olabilir size telefonda. Kimsesiz hissetmiş olabilir kendisini. Eşinizin de abilik yapması gerekiyor bana kalırsa.
Odanızdan çıkıp teşrif eder misiniz gibi olmuş
İçeriğini öğrenince laf sokması da çok acayip gelmedi ama abisine soksun yengeye değil

ilk düğününe katıldığımızda şehir dışındaydı bizi evinden kovmaktan beter etmişti annesinin isteği için kaldık gece vakti dönmüştük yani yapar
Neyi paylaşamıyo iki kardeş
Anlaşamamak ayrı elin içinde renk vermek ayrı, düğün ölüm önemlidir yedi yabancı bile gelirken abin yengen nerde denmez mi

Cok tepki vermissiniz..esinize cikip giderimler,kayinvalidenizi aglatmalar..telefonda susmak yerine görümcenize atarlansaymissiniz..kayinvalideniz de yazik cekinmis
o yüzden üzüldüm zaten malesef birşey diyemedim ama annesi de yanındaydı bunu bana söylerken hiç tepki vermedi o da

Back
X