• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi guzel sehrini birakip esinin yasadigi sehre tasinan sonra sehri sevmeyip pisman olan var mi?

Ben eşini seven memleketini de sever olayına katılmıyorum , her iki tarafın da yasamak istediği ortama uygun ortak noktada buluşulmalı. Cok sevsem de bir ömür yasamak istemedigim sehirde cocuk büyütmek istemezdim . Ki öyle de yaptım . Bende esimin memleketine isteyerek yerleştim ,aksine burası da küçük ve bol yeşillikli ama 2 sene dayanabildim esim taşınmayı kabul etmeseydi boşanmaya kadar gider olay

Gidiyorum ama sonuçta orada yaşamıyorum misafir gibiyim
Anladım. Çocuklarınız henüz küçükmüş bu da sizi bunaltıyordur. Küçük çocukla insan bir şekilde hayattan soyutlanıyor. Gidecek düzgün park bahçe, düzgün okullar olmaması insanı ekstra gerebilir. Daha iyi bir semte taşınma şansınız varsa değerlendirmenizi öneririm o zaman.

Ya anlatamam çok bunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler.ben 2 buçuk saatlik başka şehre gittim.pismanim.
Madem memnun değildiniz,iki çocuk olduktan sonra mı aklınız başınıza geldi bayan müstakil😒?

Düzensiz sığınmacı olan yerde ben de yaşamak istemezdim. Kocami boşamazdim ama ne yapar eder ikna ederdim. Gerci eşim benden önce kendisi duramazdi ama yaşanmaz yani bir yerde size hak veriyorum. Cocuklar kucuk ama yarin okula gidecekler, disariya tek baslarina cikmak isteyecekler oyle bi yerde cocuk büyütmek istemezdim esiniz biraz bunlari dusunmeli.

bunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler
Nasil bi memleket sevdası bu arkadaş 🤣 işin neredeyse memleket orasıdır.
Yani şehirlerde de müstakil evler bulabilirsiniz illa eski yaşadığınız yere gitmenize gerek yok ki. Eşinizle problemleriniz mi var?

Sığınmacıların (istilacıların) çok olduğu yerde asla çocuk büyütmezdim. İlk hatayı en başından evlenip oraya gitmekle, ikinci hatayı da çocuk sahibi olmakla yapmışsınız. Ben depremden dolayı şehir değişikliği yaptım, her gün özlüyorum memleketimi. En çok da kendi görüşümde insanlarla yaşamayı. Çocuk çevreden çok etkilenir, karakterinin oluşumunda çevre en önemli uyarıcıdır. Sizin gibi bir hata yapmazdım büyük ihtimalle ama diyelim yaptım hiç düşünmeden giderdim.

Ya anlatamam çok bunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler.ben 2 buçuk saatlik başka şehre gittim.pismanim.
Buna katılıyorum. Bekarken bulunduğu yerden daha kötü bir yere giden herkes pişman oluyor o yüzden bekarlar iyi düşünmeli.

Elin oğlu için şehir değiştirmek bana o kadar mantıksız geliyor ki. Keşke evlenmeden önce iyice düşünseydiniz. Eskidendi o eş memleketine gitmek. Bence gençler evlenmeden önce ortak bir karar verip hangi şehir iyiyse orada yasamalilar. Çünkü buyuksehirlerin imkanları her zaman daha iyidir.

Esimle evlenirken ona sen nereye ben oraya demistim.Sonra yurtdsina tasindik.Buraya alismak o kadar zor oldu ki,Ama kizimi babasindan aayirmak asla istemedim. Simdi alistim buraya..Bende cok gelgitler yasadim ama iyi ki ayrilMadim dedim.Cunku tek sorun ulke degistirmekti benim icin.Yani diger sorunlarlarla basedebiliyordum ve esimi seviyordum.

Sanırım bende küçük şehirde yaşayamam. İstanbul'da doğdum büyüdüm. Kaos seviyorum dermişim. Şaka tabii konuya gelirsek kendi memleketiniz neresi? Eşinizin neresi bilmiyorum? Eğer küçük ve etkinliği az bir yerse sıkılmanızı anlıyorum ama boşanma sebebi olduğunu düşünmüyorum. İstanbul'un sığınmacı olmayan doğru düzgün semti kalmadı mesela? Ayrıca kardeşim İstanbul'da yaşıyor ama bize gelmeye kalksa 2 saat yol sürüyor. Yani 2,5 saat uzun değil sık sık gidin kendi memleketinize.

Nereye gitseniz sığınmacılar var. Elit semtlerde herkesin oturma imkanı yok. Aslında herkes sevmediği bir çok şeyi yaşayabiliyor.

Bnde eşimin işinden dolayı yaşadığım şehri bıraktım küçük bir ilçeye geldim herkes bir birini tanıyor ama ben küsmeyi tanımıyorum yaşıtım yok iğrenç bir yer kendi memleketimi çok özlüyorum

Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
Kalabalık şehirlerde , çok katlı binalarda yaşamak çağımızın deliliği bence hiç akıl işi değil. Ben de aynı şekilde şehir hayatından bıkmış durumdayım . Şartlar el vermiyor şimdilik ama ilk fırsatta daha doğa ile iç içe olabileceğim bir hayata geçmek istiyorum .

Çok güzel düşünüyorsunuz, haklısınız da ama bunu 2 çocuktan sonra akıl etmeniz saçma değil mi? Siz baştan gideceğim deseydiniz eşiniz çocuk yapmazdı. Şimdi sizin geç düşen jetonunuz yüzünden bir baba evlatları olmadan, iki çocuk da babaları olmadan mı yaşayacak?

Evlenerek esimin yasadigi sehre geldim.Daha sehre alisamadan ki evlenmeden de sevmezdim burayi pek ikizlerime hamile kaldim.Kaldik yani burda.Sevmiyorum ama alıştım,günler bir sekilde geciyor.Keske memleketimde ya da yakın bir sehirde yasayabilseydim,buyutebilseydim ogullarimi.

Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
Sakamisiniz sirf yasadiginiz yeri sevmediginiz icin boşanacak misiniz?

Ben varım haklısın....

Back
X