- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
doğru diyorsunuz ama ailesinden en azından iyi haberi almak istiyorum içten içe merak ediyorum benden uzak Allah'a yakın olsun ama yaşasın
Bak sen bu çocukla ayrılmak için bayadır uğraşıyosun. Hiç iyi haber aldın mı? Hep tehdit hep psikolojik baskı. Bitmez bu konu. Değiş numaranı ya hu. İletişimini komple kes. O da unutaun ümidi kalmayınca. Yada barış evlen böyle niye süründürüyosun?doğru diyorsunuz ama ailesinden en azından iyi haberi almak istiyorum içten içe merak ediyorum benden uzak Allah'a yakın olsun ama yaşasın
Böyle bir psikopatı ne merak ederim, ne de iyi veya kötü bir haber almak isterim.doğru diyorsunuz ama ailesinden en azından iyi haberi almak istiyorum içten içe merak ediyorum benden uzak Allah'a yakın olsun ama yaşasın
Geri adım atma. Eğer kendini vuracak kadar manyaksa yapacak nir şey yok. İlerde seni vuracağına şimdi kendini vursun tövbe ya. Babasına da gidin oğlunuzu tedavi ettirin benim yapabileceğim bir şey yok canım o kadar kıymetsiz değil de.
Bu arada böyle bi tip vardı bana saran. tanıdıklarına intihar etti diye yazdırıyordu. Bi kaç kere öldü bile. Bi iki kere evlendi. Yeme blöfünü. Gerçekse de seni ilgilendirmiyor.
doğru söylüyorsunuz internetten bulmaya çalışacağım numarayıOrda o silahi once onun poposuyla butunlestirir sonra hastaneye yollarlar sikintin vardiysa askerlik subesinde dr kontrollerinde niye soylemedin diye psikolojik kontrolu yapanada sorusturma talebinde bulunurlar
Oralar kiz yurdu degil oyle sevgilimden ayrildim ayilam bayilam ambulans gelsin blof yapiyordur yetkili diyede bir arkadasina aratmistir
Birligini ara soyle beni kendine zarar vermekle tehdit ediyor sizin denetiminizde bilgi vermek istedim bise yaparmi emin degilim diye
yalansa komutani bir oper kendisini dogruysa hastaneye sevk ederler kendinde telefonunu degistir bulamasin
Yahu yrn seni vurma potansiyeli olan adam babasi demiski askerden gelince ayril o zamn vursun diyemiymis kapat herkese herseyini kimse arayamasin ulasamasin
Kesinlikle.Askeriyenin içindeyim çok iyi bilirim bu işleri , kimse numara yapan askeri tamam abicim falan diye kestirip atmaz , psikiyatriye kadar gider bunun yolu .. arkadaşları ile numara çekmiş
Hayir komutanin arayipta arabuluculuk yapacagi pempik bir yer ya askeriye ondan zaten erkek milleti 3,5 atiyor gitmemek icin bilmem kacbin tl kredi cekip bedelli oduyorlar kilo aliyorlar curuk raporu icin yedirmedikleri yer kalmiyor okuya okuya her biri birer dahi vs vs yiyecegi tokadin ugrayacagi mobingin haddi hesabi olmaz sabh aksam izmaritleri 100 sonavla toplatirlar disiyle pattes soydururlar :)))Saf olmayın. Komutan devletin silahıyla kendini vurmaya kalkan askerine “gel aslanım nişanlınla aranı bulalım” mı diyecek?Eğer vuracaksa da vursun. Allah beyin vermiş, irade vermiş. Sizin sorumluluğunuz altında olan 2 yaşında çocuk değil o.
He ya arada bi ölüp diriliyordu.Bir kac kere olduyu okuyunca istemsiz kahkaha attim
şimdi oradaki asker aradı beni mesajları sildim görür eder başım yanmasın kendisi iyi şimdi yaşı büyük bir komutan aldı bağırdı çağırdı dışarı çıkardı merak etmeyin dedi.Hayir komutanin arayipta arabuluculuk yapacagi pempik bir yer ya askeriye ondan zaten erkek milleti 3,5 atiyor gitmemek icin bilmem kacbin tl kredi cekip bedelli oduyorlar kilo aliyorlar curuk raporu icin yedirmedikleri yer kalmiyor okuya okuya her biri birer dahi vs vs yiyecegi tokadin ugrayacagi mobingin haddi hesabi olmaz sabh aksam izmaritleri 100 sonavla toplatirlar disiyle pattes soydururlar :)))
Hahahhahah eşimde “küfür dağarcığım gelişti askerde. Adamlar çok yaratıcı. Bi çarşaf kırışıklığına ufkumuzu geşletiyorlar” diyordu. Var gerisini sen düşün. Bide şey çok komik, ellerinde ağzına kadar mermi dolu silahlarla geziyorlarmış gibi vurucam kendimi diyor. Serum taktırıp fotoğraf atsa daha etkili olurdu.Hayir komutanin arayipta arabuluculuk yapacagi pempik bir yer ya askeriye ondan zaten erkek milleti 3,5 atiyor gitmemek icin bilmem kacbin tl kredi cekip bedelli oduyorlar kilo aliyorlar curuk raporu icin yedirmedikleri yer kalmiyor okuya okuya her biri birer dahi vs vs yiyecegi tokadin ugrayacagi mobingin haddi hesabi olmaz sabh aksam izmaritleri 100 sonavla toplatirlar disiyle pattes soydururlar :)))
Hakediyorsa ayrılacaksınız, kötü vs değil. Kadının hayatını çalıp çocuğuyla ortada bırakacak davranışlar sergilemek, evliliğin sorumluklarından kaçınmak ve kadını ayrılığa zorlamak daha kötü bence. Hiç vicdan yapmayın. Erkekler askerde bırakılınca ben kiminle avunayım kiminle gezip tozup kafamı dağıtayım diye asker ocağında ayrılınmaz gibi duygu sömürüsü yapıyorlar. Adam olsaydı da ayrılmasaydınız...askerdeki nişanlıdan ayrılmak çok mu yanlış peki?
Ayak yapıyor , deseydin ben rahatsız oldum , şikayette buluncam tehdit altındayım benim yüzümden oldu diye ailesi bana baskı yapıyor de..şimdi oradaki asker aradı beni mesajları sildim görür eder başım yanmasın kendisi iyi şimdi yaşı büyük bir komutan aldı bağırdı çağırdı dışarı çıkardı merak etmeyin dedi.
haklısınız da nişanlıyız biz evimi adresimi iş yerimi ailemden çeşitli insanların numaralarını vs hepsini biliyor. iş numarayla olsa hemen yaparım.Anlamadığım şey ayrilamiyorum ne demek? Size ulaşabileceği bütün mecralardan engelleyin hattinizi degistirin. Ondan gelen bir telefon falan olursa sesini duyduğunuz anda kapatın. Mesaj olursa okumadan silin. Sadece bu kadar.
Çocuk gibi hareketler bunlar. O bildiğin oyun oynuyor sen de çocuk gibi inanıyorsun ya da inanmak istiyorsun.
Ay hala ondan haber almaya çalışıyosun. Valla boşuna konuşuyoruz.şimdi oradaki asker aradı beni mesajları sildim görür eder başım yanmasın kendisi iyi şimdi yaşı büyük bir komutan aldı bağırdı çağırdı dışarı çıkardı merak etmeyin dedi.
dedim ki ben şikayet etmek istemiyorum olay çıkmasın ama iş büyürse arıcam birliği sorucam dedim. yok yok aramayın dedi. kendi başı da yanacak diye korktu gerçekten blöf herhaldeAyak yapıyor , deseydin ben rahatsız oldum , şikayette buluncam tehdit altındayım benim yüzümden oldu diye ailesi bana baskı yapıyor de..
Mesajları sildim ne ya :) yaşı büyük komutan ? Sizin karşınızdaki asker bile değil “yaşı büyük komutan “ diye bir tabir olamaz , anasını ağlatırlar adamın
İnsanlarin zekasini kucumsemeyin lutfen burada asker esi asker yakini askeriye ile baglantili calisanlarda varşimdi oradaki asker aradı beni mesajları sildim görür eder başım yanmasın kendisi iyi şimdi yaşı büyük bir komutan aldı bağırdı çağırdı dışarı çıkardı merak etmeyin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?