- 23 Mayıs 2017
- 836
- 351
- 23
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Sırf sana vur demek için geldim kendini vuramaz vuran kişi vuruyrm demez sıkar kafasına yem atiyo düşmedurumu bilenler biliyor nişanlım sürekli tehdit ediyor beni kendini öldürmekle şimdi asker eline almış silahı vurucakmış aradılar beni durdurun diye durumu anlattım tmam diyip kapattılar. ben başka ne yapayım akıl verin duruşumdan taviz vermedim ben
güncelleme : babası aradı askerdeyken ayrılma istemiyorsan dönünce ayrıl böyle olmaz dedi ne düşünüyorsunuz
Inanır misin benim eşim gibi agresif yoktur bildiğin recep ivedik. Bide onu askerde düşün aman allahım. Buradakilerin kimisi ayrıl bilmem ne diyebilir uzaktan davul sesi güzeldir onu diyenlerin çoğu asker yolu beklememistir ve sana yap dediklerini yapmamıştır bile. Asker yolu beklemek hic kolay değil. Kaynım sevgilisine neler yaptı kiz hergun kaynanamı arayip bans söyle diyo böyle yapiyo ben ayrilcam derdi. Kaynanam kızım sabret askerlik dedi ve şuanda 2 çocukları var. Bu iş ilk başta çokça sabir ister. Gercekten seviyorsan onunda sevdiğine inanıyorsan dediklerimi düşün. Inan ki onun için çok zor senin için ayrı zor.tek sorun onun benim üstümde psikolojik baskı kurması ve şiddet eğilimi olması sadece askerlikten bu kadar delirmiş olamaz diye düşünüyorum. yani hep sıkıntılıydı ama stres zamanında patlak verdi gibi geliyor bana şu an
Asker komutan değil bence psikiyatri ye götürün ben ne yapabilirim deseydin ya?blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş
daha önce kavgadan önce yani görğntülü görüşürken gösterdi hem beylik silahını hem tüfek gibi büyğk bir silah adı ne bilmiyorum. kıdemli kişi beni görüntülü aramadı yani
tabur komutanı sana bilgi verdi yani bayatabur komutanı ile görüştüm maaş kesim cezası uygulanmış ve tutanak tutulmuş. bir tutatak daha olursa kalan askerliğini er olarak yapacakmış. bana verilen bilgi bu yönde sevk edilmemiş hastaneye maalesef
Evet merhamet icabı askerden dönünce ayrılmanız daha doğru. Ama ben askeriyenin nişanlı aramakla falan uğraşacağını sanmam. Koca tabur bir adamı alaşağı edemeyecek mibirliğini arayamam ayrıca inanıyorum almıştor silahı ama şimdi komutanlaymış. çok mu canice askerdeki nişanlıdan ayrılmak ben mi abartıyorum her kötğ şartta askerlik yapan böyle mi oluyor deliricem
Inanır misin benim eşim gibi agresif yoktur bildiğin recep ivedik. Bide onu askerde düşün aman allahım. Buradakilerin kimisi ayrıl bilmem ne diyebilir uzaktan davul sesi güzeldir onu diyenlerin çoğu asker yolu beklememistir ve sana yap dediklerini yapmamıştır bile. Asker yolu beklemek hic kolay değil. Kaynım sevgilisine neler yaptı kiz hergun kaynanamı arayip bans söyle diyo böyle yapiyo ben ayrilcam derdi. Kaynanam kızım sabret askerlik dedi ve şuanda 2 çocukları var. Bu iş ilk başta çokça sabir ister. Gercekten seviyorsan onunda sevdiğine inanıyorsan dediklerimi düşün. Inan ki onun için çok zor senin için ayrı zor.
Sana cevap bile vermeye tenezzül etmicem. Ne yaparsa da yapsin konu sahibi. Asıl sizin gibi akıllar oldukça çok asker intihar eder ben evlensin demiyorum askerlik bitene kadar sabretsin diyorum aman ne anlarsınya siz ne saçmalıyorsunuz allah aşkına. buradakilerin umurunda mı kim kimden ayrılmış kim kiminle nişanlı kalmış. tek derdi insanların bu kızın üçüncü sayfa haberi olmaması. hiç mi televizyon izlemiyor, gazete okumuyorsunuz ya da başka gezegende mi yaşıyorsunuz. kız kaç kere yazdı askerde olan bir şey değil zaten öfke problemi vardı diye. bu kıza bir şey yapsa o yaratık alacak mısınız vebalini? hiç mi sorumluluk hissetmiyorsunuz böyle akıllar verirken yahu? bir de yorum yazanlara sallamışsınız.
askerden dönünce ne malum buluşma yerine silahla gelmeyeceği? yüzlerce kadın yok mu böyle öldürülen, eşiyle boşanma aşamasında son kez görüşürken.
konu sahibesi lütfen bu adamdan jet hızıyla kurtulun, hiç arkanıza bile bakmayın.
Böyle ciddi bir olayda sadece aile aranır bildiğim kadarıyla. Ki oda hastaneye yatırılır kendine zarar vermesin diye sonra aranır. Bence sallıyo.blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş
Böyle ciddi bir olayda sadece aile aranır bildiğim kadarıyla. Ki oda hastaneye yatırılır kendine zarar vermesin diye sonra aranır. Bence sallıyo.
Ama olsun asker ya herşeyi çekmeli kız asker sonuçta asker psikolojisi normalde pamuk gibidir eminimAynen katılıyorum
Askeri birlikte elinde silah kendimi vurucam diyen adamı ya tımarhaneye kapatırlar ya da o silahı alıp poposuna sokarlar
Böyle ciddi bir olayda sadece aile aranır bildiğim kadarıyla. Ki oda hastaneye yatırılır kendine zarar vermesin diye sonra aranır. Bence sallıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?