kendi i vurucam diyip silah almış çok acil yardım

Sırf sana vur demek için geldim kendini vuramaz vuran kişi vuruyrm demez sıkar kafasına yem atiyo düşme

Inanır misin benim eşim gibi agresif yoktur bildiğin recep ivedik. Bide onu askerde düşün aman allahım. Buradakilerin kimisi ayrıl bilmem ne diyebilir uzaktan davul sesi güzeldir onu diyenlerin çoğu asker yolu beklememistir ve sana yap dediklerini yapmamıştır bile. Asker yolu beklemek hic kolay değil. Kaynım sevgilisine neler yaptı kiz hergun kaynanamı arayip bans söyle diyo böyle yapiyo ben ayrilcam derdi. Kaynanam kızım sabret askerlik dedi ve şuanda 2 çocukları var. Bu iş ilk başta çokça sabir ister. Gercekten seviyorsan onunda sevdiğine inanıyorsan dediklerimi düşün. Inan ki onun için çok zor senin için ayrı zor.

Blöf olabilir ama degilse endiselenmen gereken onun canindan cok kendi canin.
Insan kendini öldürmeyi goze aldiysa gayet sana da zarar verebilir. Donunce ayrildiginda problem cikartmayacagi ne belli.

daha önce kavgadan önce yani görğntülü görüşürken gösterdi hem beylik silahını hem tüfek gibi büyğk bir silah adı ne bilmiyorum. kıdemli kişi beni görüntülü aramadı yani

Arkadaşım o silahlar da kurşun yok dolu silah askere vermezler ya cidden safsın ya da böyle olduğuna inanmak istiyorsun

Evet merhamet icabı askerden dönünce ayrılmanız daha doğru. Ama ben askeriyenin nişanlı aramakla falan uğraşacağını sanmam. Koca tabur bir adamı alaşağı edemeyecek mi

ya siz ne saçmalıyorsunuz allah aşkına. buradakilerin umurunda mı kim kimden ayrılmış kim kiminle nişanlı kalmış. tek derdi insanların bu kızın üçüncü sayfa haberi olmaması. hiç mi televizyon izlemiyor, gazete okumuyorsunuz ya da başka gezegende mi yaşıyorsunuz. kız kaç kere yazdı askerde olan bir şey değil zaten öfke problemi vardı diye. bu kıza bir şey yapsa o yaratık alacak mısınız vebalini? hiç mi sorumluluk hissetmiyorsunuz böyle akıllar verirken yahu? bir de yorum yazanlara sallamışsınız.

askerden dönünce ne malum buluşma yerine silahla gelmeyeceği? yüzlerce kadın yok mu böyle öldürülen, eşiyle boşanma aşamasında son kez görüşürken.

konu sahibesi lütfen bu adamdan jet hızıyla kurtulun, hiç arkanıza bile bakmayın.

Sana cevap bile vermeye tenezzül etmicem. Ne yaparsa da yapsin konu sahibi. Asıl sizin gibi akıllar oldukça çok asker intihar eder ben evlensin demiyorum askerlik bitene kadar sabretsin diyorum aman ne anlarsın

çok basit birliği arayacaksınız, en yetkili komutanla konuşacaksınız konuşturmak istemezlerse bir askerin hayat memat meselesi olduğunu, intihar eğilimi olduğundan bahsedin görüştürürler.

O komutana durumu ve nişanlınızın dengesiz tavırlarını anlatın bir daha silaha erişimi olmaz. sizi ciddiye almazlar da kendini vurursa zaten vicdanınız rahat olur komutana söylemiş olursunuz o gerekeni yapmamış olur.

Böyle ciddi bir olayda sadece aile aranır bildiğim kadarıyla. Ki oda hastaneye yatırılır kendine zarar vermesin diye sonra aranır. Bence sallıyo.

Aynen katılıyorum
Askeri birlikte elinde silah kendimi vurucam diyen adamı ya tımarhaneye kapatırlar ya da o silahı alıp poposuna sokarlar

Böyle ciddi bir olayda sadece aile aranır bildiğim kadarıyla. Ki oda hastaneye yatırılır kendine zarar vermesin diye sonra aranır. Bence sallıyo.

sallıyor da nişanlı mı yoksa konu sahibi mi? bilmiyorum ama nedense bu konu bana çok inandırıcı gelmedi.
konu sahibinin 1-2 ay öncesi için çevresindekilerin nişanda takılan altınları az bulması nedeniyle "acaba yanlış mı yaptım?" diye konusu var. sonra "nişanlım agresif, öfke kontrolü sorunu var. nasıl kendimden soğuturum?" konusu epey bir gündemdeydi. şimdi de bu.... (gerçekten merak ettim. askerdeyken bu kadar uzun uzun telefon görüşmeleri yapma imkanı var mı? konu sahi nişanlısını kendinden soğutmak istediği dönemde videolu görüşmelerden bahsediyordu)
dedim ya, nedense bu konu bana çok inandırıcı gelmedi.

fazla şüpheci oldum BDV okudukça sanırım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…