- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Ben hala bu durumun “beni seviyor” olayına dönüştüğünü düşünüyorum , senin için intihar ediyorum ayağına bile yatar (blöf değilse) ama bu çok ciddi RUH SAĞLIĞI ile ilgili sıkıntısı olduğunu gösterirvicdan işte napayım içim rahat değil hiç vurursa kendi psikolojik sorunlarından olur benden değil biliyorum ama iç sesim susmuyor
Benim bazı arkadaşlar bunu lisede yapardı. Benim sevgilimi arasana. Kendini öldürecek hap içti. Kendini öldürecek depresyona girdi vs vs desene derlerdi. Bazıları arardı kızın sevgilisini. Arkadaşımız çok kötü intihar edecek diye. Kısa süreli barışma olurdu. Sonra yine aynı tas aynı hamam. Kendini öldürecek adam böyle aratmaz. Yapacak olsa yapardı. O kadar gıcık oldum ki nişanlına. Asla taviz verme. Babasını da o aramıştır yalvar yakar diyedurumu bilenler biliyor nişanlım sürekli tehdit ediyor beni kendini öldürmekle şimdi asker eline almış silahı vurucakmış aradılar beni durdurun diye durumu anlattım tmam diyip kapattılar. ben başka ne yapayım akıl verin duruşumdan taviz vermedim ben
güncelleme : babası aradı askerdeyken ayrılma istemiyorsan dönünce ayrıl böyle olmaz dedi ne düşünüyorsunuz
Doğru olduğunu nerden biliyorsunuz ?blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş
Kesinlikle katılıyorum ,birliğini ara da aklı başına gelsin .birligini ara gerisi çorap sokugu gibi gelir
ben gereken makamlara sorunu bildirdim gerisi onlarda çok teşekkür ederim yardım içinKonuyu arkadaşa anlattım , nerde askerlik yapıyorsa söylesin , öyle bir olay var mı yok mu ben öğrenirim dedi D dertlerderyabensandal
Bu konuda çok ciddiyim , söyleyebilirsin ..ben gereken makamlara sorunu bildirdim gerisi onlarda çok teşekkür ederim yardım için
Saçmalamayin ya, asıl böyle bir insanla hala sevgili olmak yanlış.
Ben de eski sevgilimi askerdeyken terketmistim (1 aylık saçma bir askerliği vardı ama olsun. Uzun dönem de olsa aynı şeyi yapardim). Hiç de pişman olmadım.
Haketmesin...
Bugün silahla kendimi vuracam diyen yarın namluyu sana çevirir seni vurur. Bakınız geçen sene katledilen 87 bin kadın!
Yapmanız gereken tek şey askeriyeyi arayıp bir yetkiliye görüşmek. Durumu anlatin. Adam gerçekten intihar etme hamlelerinde bulunmuşsa bunu bilmeye hakları var. Bu şaka değil.
Şöyle düşün:
Diyelim ki bu mal hakikaten intihar etti. Bir asalak yüzünden O Doğuda zor sartlarda çatışan kac askerin başı yanar? Ondan sorumlu adamın hakkında soruşturma açmazlar mi? Ailesi 'bizim oğlumuz intihar edecek çocuk değildi, vuruldu rol yapıyorlar. Şehit maaşı istiyrouz' diye haberlere çıksa bir sürü asker işinden olmaz mı?
Ya da daha beteri. Kendinden bile vazgeçmiş intihar fikrinde bu adam, cinnet geçirip askeriyedeki insanlara ateş Edip en son kendini vursa... Hiç sorumluluk hissetmez misin?
Eğer yetkili kişiler bu olayı bilirlerse gereken birşey varsa yaparlar. Boyle manyak bir adamla da tehlikeli görevlere gitmezler.
Ayrıca bu kadar saf olma lütfen. 'benimle konustu,kıdemli biriymiş'
Sesinden mi anladin?
Ne kolay seni kandırmak...
durumu bilenler biliyor nişanlım sürekli tehdit ediyor beni kendini öldürmekle şimdi asker eline almış silahı vurucakmış aradılar beni durdurun diye durumu anlattım tmam diyip kapattılar. ben başka ne yapayım akıl verin duruşumdan taviz vermedim ben
güncelleme : babası aradı askerdeyken ayrılma istemiyorsan dönünce ayrıl böyle olmaz dedi ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?