kendi i vurucam diyip silah almış çok acil yardım

Ee napıcaksınız kendini vurmasın diye en evlenip sonra da sizi vurmasını mı bekleyeceksiniz. Arayın Komutanlığı sorun böyle bi olay oldu mu diye. Olsaydı şimdiye hastane tedavi ortalık ayağa kalkardı , böyle askerleri he iyi tamam geçti deyip bırakmıyorlar diğerlerini vurma potansiyeli olduğu için hemen gözaltı, tedavi. Askerdeyken ayrılmanınçz belkide hayırlı olmuştur o silahla sizin kapınıza dayansaydı ne yapacaktınız. Belki biraz soğur orada öfkesi diner. Ayrıca şimdi geri dönerseniz bunu hep yapacak tehdite boyun eğmek hiç bir zaman çözüm olmaz.

vicdan işte napayım içim rahat değil hiç vurursa kendi psikolojik sorunlarından olur benden değil biliyorum ama iç sesim susmuyor
Ben hala bu durumun “beni seviyor” olayına dönüştüğünü düşünüyorum , senin için intihar ediyorum ayağına bile yatar (blöf değilse) ama bu çok ciddi RUH SAĞLIĞI ile ilgili sıkıntısı olduğunu gösterir

Benim bazı arkadaşlar bunu lisede yapardı. Benim sevgilimi arasana. Kendini öldürecek hap içti. Kendini öldürecek depresyona girdi vs vs desene derlerdi. Bazıları arardı kızın sevgilisini. Arkadaşımız çok kötü intihar edecek diye. Kısa süreli barışma olurdu. Sonra yine aynı tas aynı hamam. Kendini öldürecek adam böyle aratmaz. Yapacak olsa yapardı. O kadar gıcık oldum ki nişanlına. Asla taviz verme. Babasını da o aramıştır yalvar yakar diye

Asker adam intihar edecek olsa arama sana kadar gelmez önce ailesini ararlar ve hastaneye sevk verirler tedavi için.Ruhsal sağlıkta önemli askerlikte.Adam onu bırakma diye aklın sıra dalga geçiyor.Asker adamın elinde silah olur zaten başka ne olacak ?
Çok merak ediyorsan birliği ara öğren öyle bir olay olmuşsa herkes duymuştur zaten.

Kendi arkadaşları arasında yapılmış ergence bi plan olduğunu düşünüyorum. Hiçbir üst rütbeli böyle bir olayı dışarıya yansıtmaz. Eline silah alıp "öldürecem kendimi" diyen askerin de güzelce icabına bakar. Bakamazlarsa da tipik er intiharı olarak kayda geçer. Askeriye böyle şeylere prim vermez yani.
Ayrıca insanlar kendi hayatı üzerinde söz sahibidirler. Kendini öldürmekle tehdit eden gelişmemiş, zayıf bir canlının hayata devam edeyip yok olmasına doğal seleksiyon denir. Doğanın işine karışmayın. Kendine hayrı olmayanın başkasına zararı olur. Varsa cesareti buyursun yapsın.

Tam teskilat maceraya atilmis bunlar.Orasi asker ocagi yahu öyle saklabanliklara izin verirler mi?
Psikolojik olarak ciddi anlamda maraza var gibi kendisinde.
Ailesinin ruh hali de pek saglikli gelmedi bana.
Bu adama nasil askerlik yaptiriyorlar o da enteresan!
Bence siz bir sure hattinizi falan degistirip ortaliklardan kaybolun.
Ailenizle irtibat halinde olun.Ne zaman ismen,cismen kaybolur o zaman cikin ortaya. Baska bir cikis yolu goremedim acikcasi.

Arayan askerin rütbesi neydi? Sizi arayan numarayı tekrar arayıp bu olayı yarın Birliği arayıp üst rütbelere taşıyacağınızı belirtin. Gerçekten rütbeli bir askerse böyle tavırlar sergileyen eri direk hastaneye sevk etmesi gerekir. (kendine veya diğer askerlere zarar vermemesi adına) Ama zannetmiyorum ki i, aklı başında bir rütbeli dur nişanlısını arayalım da o konuşsun desin.

6 sene once benim kocamda birini arattirip elinde silah var vurucak kendisini dedirttmişti. Elinde silah olduguna inanmistim ama vuracagina inanmadigimdan gitmemistim yanina. Seneler sonra ogrendimki eline silah bile almamis :)

Umarim sizinkide oyle degildir konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…