2000 yilinda evlendim.o yilin kasim ayinda asiri kanamayla dogum acil e goturuldum.acildeki dr. düşukoluyor,kurtaja sevketti.kurtaj odasinda muayene eden dr.oradaki sanirim hemsireydi kisiye,kim gonderdiyse o yapsin.ben bunu kurtaj edemem.kendi hatalarini kendileri kapatsin dedi.
Ben o arada korku,panik,hayatimda ilk defa mudahale icin hastaneye gitmisim,sadece esim var,yalnizim,olecegimi dusunuyorum,soylenenlerin benim icin oldugunu bile cokk cok sonra idrak ettim.
Neyse beni odaya aldilar,kurtaj yapilmadi.
Hemsire; bebek olmus icinde 10 gun olmus,ilacla dusmesini saglayacagiz dedi.3 gun yattim,serum,igne falan devam etti bu arada.sonunda yatakta dusuk oldu.sonra kurtaj odasina alindim.sonra eve gittik.
2003 yilinda da ilk dogumumda dr.larin biri bebegime eks.demis.rapor etmis baska dr. mudahaleyle canlandirmis.kan degeri dusukmus,canli kan verildi,tıp ta tedavi oldu 10. Gun kavustuk.o dr. Esime kosmus asansorde anlatmis olayi,pesini birakmayavagim,sikayet edecrgim demis.
Esim olayi o an anlamamis,tek basina bir bana bir sehrin diger ucunda bebege kosturmaktan baska konulari idrak edememis.
Ve bana bu olayi 14 yil sonra bu yakinlarda anlatti.cok sukur kizim kollarimda.