• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi işini kuran var mı?

Misafirrr

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
99
64
288
İstanbul
Kızlar merhaba,
Uzun süredir iş bulamıyorum. Bankacıyım ama sanki görünmez oldum asla hiç bir başvuruma geri dönüş alamıyorum yaşla da ilgili olabilir belki bilemiyorum(38) ama maddi olarak güçlenmem gereken bir dönemdeyim çalışmaya çok ihtiyacım var. Farklı sektörlere de başvuruyorum ancak sıfırdan başlayamıyorum yaştan dolayı, çünkü ilanlarda yeni mezun istiyorlar. Bu süreçte kendi işimi neden kurmuyorum diye düşündüm sizlerden çevrenizde vs gördüğünüz ya da aklınıza gelebilecek girşimcilik önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum

Yani ortada bi fikir bile yok başkasının fikriyle olmaz ki bu. Ortalık batan insan dolu belki kpss vs deneyebilirsiniz

Başkasının fikriyle olmaz bence ama tamam vereyim kuzenim sanayide dükkan açtı oldukça iyi bi arkadaşım abiye kiralıyor
Olur tatlım olur bir arkadaşım ne iş yapmak istediğini bilmiyordu benim tavsiyemle butik açtı mesela 2 yıldır işleri de güzel sıfır arabasını aldı. Ben daha danışmanlık tarzı bir şeyler düşünüyorum aslında çok fazla şey var aklımda net bir şey yok belki evet ama burda madem her şey konuşulabiliyor hatta neler neler konuşuluyor neden yazmayayım yani başkası bir fikir ortaya o an ben de bir ampül yanar mesela vs vs neyse tatlım sana iyi geceler

Hmm çok mantıklı :) online mı sizce yoksa mağaza mı ben düşünmüyorum ama belki konuyu gören bir başkasının iişine yarar.

Onlıne başlangıç ıcın .. sonra kazanç sağlanır ürün (pijama fantazi giyim) ve çeşit cogaltma gerekirse mağaza da açılıp ikisi bir arada devam ettirilebilir

Kızlar merhaba,
Uzun süredir iş bulamıyorum. Bankacıyım ama sanki görünmez oldum asla hiç bir başvuruma geri dönüş alamıyorum yaşla da ilgili olabilir belki bilemiyorum(38) ama maddi olarak güçlenmem gereken bir dönemdeyim çalışmaya çok ihtiyacım var. Farklı sektörlere de başvuruyorum ancak sıfırdan başlayamıyorum yaştan dolayı, çünkü ilanlarda yeni mezun istiyorlar. Bu süreçte kendi işimi neden kurmuyorum diye düşündüm sizlerden çevrenizde vs gördüğünüz ya da aklınıza gelebilecek girşimcilik önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum
Bosverin öyle duragan işleri

Gezen tavuk olun 🩷kabin memurluğu alımlarını kovalayin

Back
X