S sensizz Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2012 292 4 118 Adana 27 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sensizz #1 kızlar merhaba aranızda kendi işyerini kuran veya eşinin iş yerinde falan çalışanınız var mı? ne işi yapıyorsunuz?
kızlar merhaba aranızda kendi işyerini kuran veya eşinin iş yerinde falan çalışanınız var mı? ne işi yapıyorsunuz?
perimsin yakışıklı oğlum büyüyor... Kayıtlı Üye 6 Şubat 2010 940 131 123 27 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sensizz #2 Ben kendi işimi yapıyorum.Beylikdüzünde kendime ait ayakkabı ve çanta mağazam var.
S sensizz Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2012 292 4 118 Adana 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sensizz #3 ne zamandan beri yapıyorsun. tek başına mı işletiyorsun. kendi işinde çalışmak mı yoksa bir devlet kurumu veya özel sektörde çalışmayı mı tercih ederdin. gelir getiriyormu peki.aylık kazancın yetiyor mu? benimde aklımda böyle bir düşünce var ama etrafımda hiç tanıdık olmadığı için altından kalkabilir miyim bilmiyorum. ne iş yapabilirim bilmiyorum.
ne zamandan beri yapıyorsun. tek başına mı işletiyorsun. kendi işinde çalışmak mı yoksa bir devlet kurumu veya özel sektörde çalışmayı mı tercih ederdin. gelir getiriyormu peki.aylık kazancın yetiyor mu? benimde aklımda böyle bir düşünce var ama etrafımda hiç tanıdık olmadığı için altından kalkabilir miyim bilmiyorum. ne iş yapabilirim bilmiyorum.