Kadının kocası biliyor mu çocuğun kendisinden olmadığını?
Yok artık
Aşk-ı memnu yayındamıydı o aralar???
Geçen günlerde açılan konuya benziyor.
Hani,
14 yaşında yengesiyle 7 yıl ilişki yaşayan vs vs işte o konu.
Yenge şu an 4. hamileymiş,
ben de dahl pek çok arkadaş,
çocuklardan biri eşinden olmasın demiştik konu sahibine.
gercekten gereksiz samimiyetin altindan cikiyo bazen boyle seyler ama sizinli soook yani dayin nasil kabullendi durumu cocuktan haberi varmi
evet ruh halimin açıklaması tam olarak bu
kendi karanlığımda boğuluyorum...bazen bi adım attığımı hissediyorum umuda doğru,el uzatıyorum biri tutsun diye ama sanki hep itekleniyor dahada dibe itiliyorum..psikolojim alt üst.aynada gördüğüm amanede bana çok yabancı.severdim eskiden kendimi,güvenirdim kendime bir zamanlar,dünya yansa umrumda olmazdı ve hep böyle olucağımı sanırdım (olmuyormuşş(
çoğunuz bıktı benden..belki yine yardım değil alay edecek bazılarınız.herseyi göze aldım yine buraya geldim.çünkü ne gideck başka yerim var.nede derdimi sıkılmadan yargılanmaktan çekinmeden anlatabileceğim bir kimsem.derdimin dermanı psikolog aslında bunuda çok iyi biliyorum.ema en uygun yerler bile seans başı 150 tl isterken bu benim için imkansız.devlet hastanelerinide denedim ilaç yazıp gönderiyolar.beynimi uyuşturmaktan baska hiçbişeye yaramayan ilaçların beni daha çok dibe çektiğini hissediyorum
nişanlım bana hiç hata yapmadı diye gecinirken,aslında ne umulmaz yaralar nasıl gecmeyecek izler bırakmış ruh saglıgımda şimdi şimdi anlıyorum.
başta sedef olmak üzere kendi akrabalrından bi iki kişiyi daha sürekli övmüş durmuş bana
tabi sedefin yeri her zmn baska ona yaptığı övgüler diğerleriyle kıyaslanamaz bile
ben samimi olma demişim nişanlım söz vermiş sedef i görür görmez unutmuş sözünü arkamdan aynı tas aynı hamam
sedefe bir kötü laf etsem sen sedefi ne olarak görüyosunla baslayan arkasıkeslmeyen savunmalar yapmış,bana karsı bile onu korumuş
sedefin üstnde gördüğü tşörtü bile gelip bana anlatmıs sana çok yakısır öyle tşört giysene diye
dinlemek isteyen olursa bei bu hale getren sebepleri daha yazarım fazla uzamasın diye sedefe olan davranısları bu kadarla bitirip bana olan davranıslara geciyorum
dar kot gymiş gitmişim bazen yakıstırmıs nişanlım bazen çıta gbi duruyo bacakların diye eleştrmiş,tayt gymişim bu seni çok zayf göseteriyo diye eleştrmiş (göseteriyo diye bişi yok ben ztn çok zayıfım)baska bişi gymişim beğenmiş bak bu seni yapılı gösteriyo çok yakısıo sana demiş.yani farkında olmadan zayflığımı beğenmediğini bi şeklde vurmuş yüzüme .saçıma tşötrtüme herseyime bi elştiri yapmış.süslenip yanına her gttiğimde moral bozcak bişi duymuş ve lanet etmişim nişanlım için süslendiğime.anlatmakla anlayabilseniz keske öyle kötüyümki sedefi övgüyle anlatıp beğenipte bana yaptığı eleştriler aklıma geldikçe dişlerimi sıkarken yakalıyorum kendimi hiç iyi değilim hiç
evleniceğim insanın göznde bir melek bir prenses olmak isterdim.aa bu sedefti uydu buydu öyle doldum öyle kavgalar ettikki ben çirkef kıskanç ruh hastası gına getiren bıktıran bi insan oldum onun gözünde.
nerden nereye atlıyorum inanın ben bile anlıyamıyorum kendimi sizin anlamanız bekliyorum(
konunun başını sonunu yakalayamıyo kafamı toplayamıyorum
tek bildiğim bu dipsiz çukurdan çıkmak
aynaya baktığımda kendimi beğenmek istiyorum eskisi gbi.özgüvenimi kazanmak istiyorum bu lanet sedef takıntısından beynimi kemiren düşüncelerden
bu değersizlk hissinden belkide herseyden kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum işte bunuda beceremyorum!
Konularini ilkkez gordum.
Oncelikle gelinin kayinlariyla fazla samimiyeti hos karsilanmaz bizde. Ayni odada falan yatilmaz.
Eltinin tavirlarina sinir lmussun. Haklisindir. Zaten bir nsani bunyen kabul etmeyince etmiyor. Uzak durmak eniyisi.
Madem gemileri yakip bitirdikten sonra baristin. Belli kosullarin olmaliydi bence. Assla gidip gelmek istmiyorum. Bayramdan bayrama annenlerin evinde demek gibi.
Evlenincede bu sorunlarin devam etmeyeceginin garantisi varmi. Nisanlin cozum bularak seni ikna etmeli
öncelikle herkese sonsuz teşekkür ederim..herkes kendince kendine göre doğru olan şeklde fikir vermiş destek oldunuz sağolun.bin kişiye sorup aklına esene yapan dikkafalı asalaklar varya belkide onlardan biriyim.belkide yazacaklarımdan sonra hoş tepkiler almıycam ama yinede paylaşmak istitiyorum
buraya konuyu açtığım günün akşamında nişanlıma ilk kez açık ve net bi şeklde bu evliliği yapamıycağımı artık onu istemediğimi söyledim
birsürü dil döktü ağladı pişman olcağın şeyler yapıosun şeytan vesvese veriyo şu mübarek günün hatrına aklını başına devşir hayalimize kaç ay kaldı dedi
zar zor içim yana yana tek söylediğim şey seni istemiyorum oldu.ne derse desin soğukkanlı olmaya çalışarak bu cümleyi tekrar ettim.telefonu kapatrken eve giriyorum şimdi brazdan arıycam konuscaz diyip kapadı
neyse telefonum çaldı nişanlımın numarası arıyor.açtım kayınvalidem!(ailenle konuş bu iş bitti demiştim ona,normalde annesine hiçbirşeyimizi anlatmaz ama o ruh halyle istemiyor artık beni bu kadar az zaman kala terketti falan demiş)
nabıyosun kızım sen diye girdi konuya.inanın konuşmamızın sırasını öncesini sonrasını hatrlamıyorum.çok uzun bi konusma yaptık hatta kavga ettik bile denebilir.aklıma geldiği kadarıyla aktarıcam şimdi
ben hiçbirşey yapmıyorum ne yaptıysa oğlunuz yaptı ayrıca bu bizim aramızda biter yada devam eder biz konusr anlaşırız siz bize bakıp canınızı sıkmayın vs diye konustum basta.ama anlatmam için zorladı(içimi dökmüş oldum iyikide zorladı,söylediğim tek kelimeye dahi pişman değilim)
nişanlımla benim aramızı bulmak için aramıştı güya yemin ederim ben anlattım o sedefi savundu yaptığı tek şey buydu.he tabi bide beni ve semayı(diğer eltim)suçlamak
bu zaman kadar sedefin yaptığı bütün saçmalıkları nişanlımın habere koruyup durmasını vs herseyi anlattım hepsine bi kılıf uydurdu.sen sedefçiğini savunmaya devam et olaylarıda boşuna çarpıtma o evde ne olduysa hepsini biliyorum o öyle değil böyle diyip durma dedim.ben sizede nişanlımada en basından söyledim yetişme tarzıma ters bu samimiyet ben bunlara gelemem demiştim dedim.bizim yetişme tarzımız nasılmış biz cıvık bi ailemiyiz dedi.benim enişten odada uyuyosa ben rahatsız olmasın diye içeriye bişi almak için bile grmem ablama söylerm o verir ama siz gelinle kayını aynı odada bile yatırabilmişsiniz.aradaki fark bu işte dedim.sen nerdeydin kayınpeder nerdeydi bunlar olurken dedim.işi gücü yalan nişanlın değil ben yattım sedefle aynı odada diyo.hiç boşuna kıvırma bu sefer saygıdır diyip susmıycam dedim.sen ne dersen de sedef konusuyla ilgili bilmediğim tek şey yok benm dedim.konudan konuya atlıyorum bölük pörçük aklıma gelenleri yazıyorum k.bakmayın.sonra kaynanam semada sende rahatsız oluonuz ben sedefi anlatınca niye batıyo millete sedefi anlatmam dedi.sen sedefe yedi yirmidört benimi anlatıon dedim .yoo dedi.e ozmn beni ona anlatmıosan onuda bana anlatmıcaksın.dinlemek isteniyorum sedef sedef bıktım artık yeter dedim.ayse fatmayı anlat kusana kadra anlat büyüğüm diyim idare ediim seni dedim.ama sen sedefi sevmediğimide sedef konusundan nişanlımla gecmişte sorun yasadığımıda biliosun koskoca kadın düşünemiomusun sen sedef dedikçe atsese körükle gittiğini.bundan sonra sakın bidaha bana sedef diyip durma gt kme anlatrsan anlat ama ban gelme sedef konusyla çünkü seni dinlemiycem dedimsemayıda sürekli suçlayıp duruyosunuz ama benm kocamada sedef tutup özledim diye şapurşupur öper peşinden ayrılmazsa bende görüşmeyi keserim dedim.ayrıca beneşime bana özel cümlelerle kimsenn hitab etmesini istemem bitanem aşağı hayatım yukarı bu ne saçmalık böyle yengeyse durduğu yeri bilecek he bilmiyosada bu ilşki olurda eskaza devam ederse ben bildircem ne semaya benzerim ne başkasına kimseyede kendimi ezdiremem sen alıp bastacı ettin diye ben sedefi çekmek zorunda değilim dedim.(tabi ben bunları anlatrken ohooo o bağırınıp duryo yırtıyo kendini sedefi savunmak için hem savunuyo hem soruyo nabmış sedef diye)doğru olanı dokuz köyden kovarlarya dogruymus sedef gbi yalakalık yapıp çift taraflı oynayamadımya ben sedefi kıskanan çirkef konumuna düştüm onun gbi olsaydım iyi olurdum ama yapmacıklık yapamıyorum işte kahretsin,sen ne kadar görmek istemesende asıl fesat ve kıskanç sedef bunuda herkes biliyo sen devam et savunmaya dedim.ben msj atıyorum hangi amanedesin sen diye tanımazlıktan geliyo sonrada sana canım amanede kız beni aradı ne iyi kız diye anlatıyo iki yüzlünün teki herkesin sinirini bozup brbrine düşürüp sizi yaglayıp ballıyo helal olsun akıllı kadın dedim.sen ne diyosun sedefede ne biçim konusuyon falan filan anlattı bişiler noldu sevgili kızın hakkındaki gercekleri duymak zorunamı gtti dedim bugün ona söyleyen yarında bana söyler dedi.aa doğru unutmusum sedefe söylenen laf sana geliyodu siz cancigerdiniz pardon dedim.ben senle başedemem sen ezdrmessin kendini korktum ben senden seni kmse ezemez falan dedi.ne bekliyodun tabiki ezdrmiycem anam babam bu yaşa evlendiripte herkese oyuncak olsun itilsin kakılsın diyemi getrdi dedim.sonra birara kocaya söylenmez hersey falan dedi.ztn hep söylüyodu bunu bana.orda dur dedim sen babama hiç anlatmadın demi kimsenn yaptıklarını babamada oglunada anlatıosun hatta telefonu kapatınca gtcen söylicen hepsini dedim ben niye anlatmıcakmısım çok şey bekleme sakın amanede içine atar susar diye düşünme dedim.bana kim nabıyo ve ne söylüyosa hepsini bilecek eşim dedim.e neolcak şimdi sende sema gibi! kardeşleri birbiriyle düşman mı etcen görüşmicen falan dedi.pardonda o senin göklere çıkardığın sedef benim için ne sanıyosun nişanlımla abisinin arasını bozmama değecek kadar önemli değil bana kalırsa elti nedir ya benim için 5 para etmez dış kapnın dış mandalı tutupta sedef yüzünden nişanlımla abisinin grşmesini engellemicem rahat ol aynı ortama tabiki giricem.ama o ortamda beni rahatsız etcek tek bi hareket görürsem herkes alcak agzının payını.kimse susup oturmamı beklemesin dedim.güya ara bulmaya ayarayan kaynanam,düğününe 2 ay kalmış nişnlı gelinine inceldiği yerden kopsun ozmn diyerek kapadı telefonu.pardon ne dedin dedim.inceldiği yerden kopsun dedi.evet dedim inceldiği yerden kopsun ama neden biliyomusun çünkü benim adım sedef değil,benim adım amanede dedim.o bişiler anlatıodu bağıra bağıra tm söylencek bişi yok hadi hadi iyi akş dedim kapadık telefonu.aklıma geldikçe merak eden olursa yazarım daha böyle çok hararetli bi konusma oldu.bu arada ben bu çıkışmaları durduk yere yapmadım hatrlayamıyorum ama oda bisürü sey söyledi tabi.
sonra nemi oldu konusrken nişanlın yanımda değil diyodu bana meğer telefonu hoperlöre almış nişanlımda kayınpederde duymuş(sanki korkum var)
herseyi içine atan kmseye bişi demeyen kaynanam amanede bana bağırdı bana onu dedi bunu dedi diye baslamıs aglanmya.sırf duygu sömürüsü tecrübeyle sabit.nişanlım demişki ister anlayın ister anlamayın ama ben size anlatcam içimdekileri gerisi size kalmış
sema sinsi yüzünüze güler nefretini kendine saklar arkanızdan atar tutar
amanede sinirli içi neyse dışıda o babamda olsa kendine saklamaza ne varsa söyler
sedefte fesat ve kıskanç çekemiyo kimseyi
görmek istemesenizde bu böyle demiş.hatrlıyomusun anne amanede benm hayatıma grene kadar sedefler bize geldiğinde ya abim ya sen arar haber verrdin geldiklerini.sedef hiç aramazdı biz geldik diye.ne zmnki amanede hayatıma girdi.buraya geldiklerinde sedef aramaya basladı beni amanedenin yanında olduğumu bildiği halde bi kerede değil 5 kere üst üste ben geldim hadi gel nerde kaldın bekliyorum diye.nişanımız oldu nişan aksamı 5 karıs suratla oturdu evde kmseyle konusmadı sadece surat astı.zoru neydi hiç düşündünmü bunlar sadece ufacık örneler sence niye yapıyo bunları diye sormus nişanlım.kaynanamda kayınpedere dönmüş çekemediğinden evet sedefte bu var bitek onu sevelim istiyo öteki gelinlere vakt ayrmayalım istiyo demiş(sakın kaynanamın yol geldiğini sanmayın.kabulleniyo ama ona göre buda iyi bi huy çünkü sedef yapıyo bunu)babsıda anneside kılıbıksın konuşturuyosun amanedeyi demişler.agzıma çakıp oturtmasını bekliyolardı galiba
kayınpederden gelen bomba beynimden asaya kaynar suyu boşalattı zaten.nabalım amanedede kendini sevdirsin ozmn demiş.nişanlımda siz onu sevceksiniz diye o içinden gelmeyen şeyleri yapmaz demiş.bu arada sorun nişanlınla e niye konuda o yok demeyin burda nişanlımla ilgili yazdığım sıkıntılarıda anlattım kaynanaya verdiği tepki oğlunu değil sedefi korumak oldu yine :)komik.bunları konusrken nişanlım demişki amanede abimleri barstrmak için ne taklalar atıyo o iyi bi kız ama siz görmek istemiyonuz.o hiçbişi yapmadı onu böyle dolduran bu kadar nefret ettren benim ben çok hatalar yaptım aklım basıma gelene kadar çok üzdüm kabahtli benm vs demiş.(bu arada gercekten savunmak için demiyorum ama bu anlattıklarına inanıyorum.çünkü nişanlım yalan söyleyemiyo hemen anlıyorum anladıktan sonrada inkar edemiyo)
nişanlım aradı beni bunları anlattı,tam agzımı açtım haberin olsun annene bunları bunları söyledim dycektm.ztn hepsini duydum ben açıklama yap diye aramadım ne dediysen haklısın.sadece annem o benm atamam satamam hatalı ama üzüldüm herkesi boşver.baksana bana bile saygıları yok inceldiği yerden kopsun diye kestyrip atıyolar.düşmemizi bekliyolar bunca savastık bras daha sabredelim beni affet gecmişte hatala yaptım köpek gbi pişmanım affet gel herkese inat mutlu olalım.çocuk gbi görüyolar bizi ayrıldı ayrılcak diye bekliyolar.artık malzeme vermiyelim dedi.çok seviyorum onu kabullendim yanlışta olsa doğruda olsa kalbimi dinledim.
son durumu merak edenler buraya kadar okumaya sabrı yetenler varsa kaynanamın son bombasıyla sonlandırcam yazımı.bugün ablamlara iftara davetliydik nişanlımla ben.sonra eniştem hadi kalkın kaynanaya gidelim hem sizi bırakırım araba bulamazsınız dedi.hep beraber bize geldik.eniştem gece işinde çalışıyo uyudu kaldı.arabada olmadığı için nişanlımda eniştemin uyanmasını beklemek zorunda kaldı.sahuru bizde yaptı.ben kendim defalarca arattrdım annesini merak etmesin haberi olsun diye.kaynanam en son nişanlımı bi aradı surat 5 karıs oldu nişanlımın.acındırmıs her zmnki gbi sen bizi unuttun eve uğramıyon vs diye.görende gecelerce bizde oturuyo sanır.ailem ztn nişanlım istesede gecelere kadar oturmasına müsade etmez ilk defa zorunluluktan kaldı.neyse eniştem uyandı.nişanlımı eve bıraktı.kaynanam saymıs dökmüş sen bizi unuttun artık içgüveysimi olcan sen falan diye.pes diyorum dahada bişi diyemiyorum.nerde bana kendini farklı tanıtan kaynana nerde şimdiki kaynana.melek yüzlü sahtekar dedikleri bu oluyo heralde:)
not:2 gündür sedefi kafama takmıyorum düşünmüyorum sanırım konuyla ilgili birebir şahıslara anlatmam lazımmış sıkıntımı anlasalarda anlamasalarda.ohh be
Canim tekrar soruyorum, isin gücün varmi yoksa sadece sedef, nisanlin ve kaynanan üclüsünden ibaret o kücücük hayatin?
Keske daha egitimli olsaydin, keske kendine ve gelecegine ve egitimine daha cok efor harcasaydin, simdi bu gibi konulari kendine dert etmez, ayaklari üzerinde duran güclü bir kadin olurdun, halada imkanin var ise, bence birak su isleri kendine yönel ve hayati iyice tani sonra evlen.
bu güne kadar sana hep kızdım ama şimdi tüm içtenliğimle yazıyorum bu sedef eltin seni öldürecek bigün,dert sahibi olmuşsun şu hale bak.değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?