Kendi kendime gelin güvey oldum sizce

Büyük ihtimal bu sebepten geri durdu sonuçta bir giriş yapmış ve bu abinize sormuş.Sormadan evvel iyice düşünmüştür bu naber nasilsin muhabbeti değil ki,bikdigin hayirli iş muhabbeti.Abide o iş olmaza bagladiysa geri cekilmesi normal yani.Bence abiye siz sitem edinde bir daha en azindan karismasin sizin isinize.
Çok hevesli durmamak için birşey demedim ama yaptığı çok ayıp

Bu aracının kendisinin sizde gözü mü var her kismetinize engel oluyor? Ya da ağzınızı mı arıyor böyle şeyler uydurup?

Madem zaten facede arkadaşsiniz direkt yazıp sorun, x abi şöyle birşeyler dedi, doğru mu diye.

Bu aracının kendisinin sizde gözü mü var her kismetinize engel oluyor? Ya da ağzınızı mı arıyor böyle şeyler uydurup?

Madem zaten facede arkadaşsiniz direkt yazıp sorun, x abi şöyle birşeyler dedi, doğru mu diye.
Yok hayır evli barklı adam durum öyle değil

Ama kendisi böyle eleştirel kolay kolay beğenmeyen bir tip

Doğru derse ne diyeceğim ki :D

Merhaba,

Bir önceki konumda bahsettiğim bir mesele vardı buraya özet geçeceğim önce, muhabbetim olan tanıdığım bir abime biri beni sormuş hani kimdir nasıl kızdır Vs, bu abimde farklı şehirlerde olduğumuz için uzaktan uzağa olmazsınız türünden şeyler söylemiş. Başka birşey söyledi mi bilmiyorum. Kendisinin bana anlattığı böyle.

Neyse ben bunu duyunca sosyal medyadan biraz stalkladım. Bu tarz şeyler sürekli oluyor, kulagıma geliyor ama uzun zaman sonra ilk kez birinden bu kadar etkilendim. Üstelik tanımadan. Belki de bunun adı elektrik almaktır :KK70: her neyse bende son paylaştığı gönderisini beğendim. (bu arada Facebook’ta arkadaşmışız zaten meslektaş olduğumuz için kabul ettim heralde zamanında hatırlamıyorum) yani kendimce bir ışık yaktım ama hiç bir ses çıkmadı ondan sonra. 3 gün oldu.

Kendi kendime gelin güvey oldum heralde sizce?

Trolleyin meslektaşmışsınız bir msj atın gitsin madem elektrik aldın meslekle ilgili birşey danış. Bu hayata bir kere geldik. At gitsin çok düşünmemekte fayda var.

Back
X