Kendi kendime korkmuyorum

geçen sene tam kapanma döneminde eşim 10 gün eve gelmiyordu. Babaevinde tek başıma çok kaldım, hiç korkmazdım ama evlenince bende de korku oluştu.Ben korktuğum zamanlarda cep telefonundan kuran açıp dinleyerek uyurdum arada yine korkuyorum o zamanda kulaklıkla dinleyip uyku bastırınca kapatıp uyuyuyorum.sizde böyle yapabilirsiniz.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar . Evde yalnız kalınca sürekli bir korku içindeyim nasıl baş edebilirim esim asker ve bazen akşamları geceleri evde olmayabiliyor. Hayatım boyunca sadece 3 gün korkum olmadan yalnız başıma evde rahat kalabildim gündüzleri pek sıkıntı yok ama akşamları korkuyorum gece uyanınca da korkudan uykum kacabiliyor. Bu durum beni artık rahatsız ediyor. Ne yapabilirim hangi duaları okumaliyim zihnimi nasıl dagitabilirim gerçekten çok korkuyorum. Bu korkularının başında bir kaç kere arkadaşım uyurken dokunmustu bana korkmuştum eşimde bir kaç kez uykudayken gündüz nöbetten gelince aniden kapıyı açtığında bir kaç kez sicramistim bunlardan olsa gerek bı hamilelik geçirdiğim vakit geldi başıma bunlar şuan hamile değilim . Korku hallerinde ne yapabilirim.
Bunun için kendiniz bir şey yapamzsnız destek almanız lazım

Bebeginiz varsa yalniz degilsiniz zaten. Yalnız olmadiginizi dusünüp bebeknicin rahat olum yeter

Rüyalarınizda da korkuyor musunuz? Yada rüya görmekten?

Dua okuyun , bilmiyorsanizda interneten açin okuyun bu korkular cok tuaf ben bazen hiç korkmuyorum bazende öyle bi korku geliyor ki banada dualarimi okuyorum birde gece yataga girdiniz zaman salavat çekin bakin nasil uyucaksiniz vesveseler kesilir ve uyursunuz :)

Her şeyi hamileliğe bağlıyorlar inanmıyorum. Biri de demiyor ki ben böyleyim 😅 neden korkuyorsunuz? Hırsızdan vs ise evi daha güvenli hale getirin cam kilitleri veya demir parmaklık ile. Cin peri ise dua okuyun inandırın kendinizi. Neden korktuğunuzu anlayamadım ben de.

Vesvese hepsi evde birşey varmış gibi
evde sız varsınız ,sızın evınız. evde bırsey varmıs gıbı ne demek :)
rahat olun ya evınızın rahatlıgın tadını cıkarın
en guvenlı yer evınız ınsan evınde neden korkarkı

Ben gençken korktuğumda hep şöyle hayal ederdim; bir anda evin duvarları kale duvarları gibi kapanıyor bam bam bam. Hiçbir yerden hiçbir kötülük evime sızamıyor. Sabaha kadar aşırı rahat ve güvenli bir kutunun içinde uyuyacağım diye düşünüyordum. Yaşaldıkça geçti. Ben anksiyete hastasıydım aynı zamanda ,bir anda yangın çıkacak kesin boğulup öleceğim uykumda diye düşünür haftalarca korkardım. Hep böyle yeni şeyler bulurdum kendime. Şimdi yok artık. Hatta geçen sene sabaha karşı, çiftlikteyken, bostanın sulamasını kapatmaya gitmiştim. Çiftlik inanılmaz ıssız bir yerde , bostan ondan da ıssız. Eşim azıcık kork yahu kadın demişti 🤣

14 gün karantinada yalnız kalacağım geldi aklıma😤😤😤 okuyun üfleyin yatın, gerekirse gece lambası kullanın

Arkadaşlar hayırlı akşamlar . Evde yalnız kalınca sürekli bir korku içindeyim nasıl baş edebilirim esim asker ve bazen akşamları geceleri evde olmayabiliyor. Hayatım boyunca sadece 3 gün korkum olmadan yalnız başıma evde rahat kalabildim gündüzleri pek sıkıntı yok ama akşamları korkuyorum gece uyanınca da korkudan uykum kacabiliyor. Bu durum beni artık rahatsız ediyor. Ne yapabilirim hangi duaları okumaliyim zihnimi nasıl dagitabilirim gerçekten çok korkuyorum. Bu korkularının başında bir kaç kere arkadaşım uyurken dokunmustu bana korkmuştum eşimde bir kaç kez uykudayken gündüz nöbetten gelince aniden kapıyı açtığında bir kaç kez sicramistim bunlardan olsa gerek bı hamilelik geçirdiğim vakit geldi başıma bunlar şuan hamile değilim . Korku hallerinde ne yapabilirim.
Bende çok korkarım evde. Gündüz bile korkarım bazen. Eşim sabah 5 de işe gitmeye başladı hava hala karanlık olduğu için önce günlerce annemde kaldım baktım olmuyor çözüm aradım. En önemlisi fark ettim ki bulunduğum odanın kapısını kapatınca baya içim rahatlıyor. Odada loş bi ışık yakıyorum uyurken beni rahatsız etmiycek şekilde. Birde bilgisayardan kısık sesli dizi film bir şey açıyorum. Baya çözüm oldu benim için. Birde benim kedim var içimi oldukça rahatlatıyor. Belki bir kedi veya köpek sahiplenmeyi düşünebilirsiniz

Gerçekten bazen insan o korku anlarında unutuyor Allah razı olsun valla aklıma getirdiniz.
Bende uzun yıllar cok korkuyordum tek kalmaktan, bazi geceler saatlerce ağlardım. Ayetel kürsi okuyarak yendim yıllardır cok rahatim hatta tek kalmayı cokta seviyorum. Ayetel kursi ezberede bilmezdim hergece okudugum icin ezberlemiş oldum

Bende tek basıma korkarım yalnız kalamam. Evde kimse yokken uyuyamam. Birinin olması gerek.
Hamster almak istiyordum, gece uyanırda fare sanıp öldürürüm diye vazgeçtim. Kedilerim oldu onların yüzündende gece gece çok sıcradım.

Hayat bize zor. Lamba kullanın.

33 yaşındayım 2 çocuk annesiyim daha 1 gün bile evde tek kalmadım, kalamam, mümkün değil. Aklıma neler neler gelir. Korkudan uyuyamam. Allah'tan eşim hiç evden ayrılmaz. Mecburi ayrılması gerektiğinde de annemde kalırım, kız kardeşimde kalırım. Çok şükür yakınlar. Bilmiyorum neden ama aklım çıkıyor yaşlanınca eşim benden önce ölürse evde tek başıma yaşarsam diye 😟

Benim eski eşim de askerdi. O zamanlar meditasyon dinleyerek uyuyordum. Hala arada yapıyorum hem rahatlatıyor. Tavsiye ederim. Bir de lambayı açık bırakmak işe yarar.

Gerçekten bazen insan o korku anlarında unutuyor Allah razı olsun valla aklıma getirdiniz.
Uc harflilerden korkacak kadar dindarsiniz ama korku halinde ayet okumayi akliniza getiremeyecek kadar da caresizsizniz, hmm peki :işsiz:

Back
X