KENDİ KENDİME KURDUĞUM HAYALLER

challim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
333
134
133
Sabah Otobüste Giderken... Akşam Eve Dönerken... Her yerde... Her izlediğim Dizide senin yüzünü görüyorum... Dilini anlamasam bile... Çaba sarfediyorum... Devrik cümleler kursak bile birbirimizi anlayabiliyoruz.. Birşeyler öğreniyorum... Senin dilini...kültürünü... Seni daha da yakından tanımak istiyorum...

Yine Takmışım kulaklığı açmışım senin söylediğin o şarkıyı... Seni özlüyorum... Aptalca bir gülümseme kaplıyor suratımı... Ve seni her düşündüğümde hiç bitmesin istiyorum... Artık Sabahları seviyorum... Akşam olsun istemiyorum... Çünkü sadece 6 saatim var seninle konuşabilmem için...

Seni çektiğim videoları izliyorum... Senin olduğun her kareyi dahada yakınlaştırıyorum... Güzel gülüşünü defalarca izliyorum...

Biliyorum, biliyorum söylemene gerek yok... Beni arkadaş olarak gördüğünü biliyorum... Seninde Unutmak zorunda olduğun birisinin olduğunu biliyorum... Acı çektiğini biliyorum... Çok acı çektiğini anlıyorum...

İmkansız olduğunuda biliyorum... Farklı olduğumuzda doğru... Sana çok fazla kapıldığımda doğru...

Bütün bunları bilmeme rağmen gün geçtikçe seni daha da çok seviyorum...

( kızlar neden şimdi böyle yazdım herşey gibi bilmiyorum... genellikle arkadaşlarımla bir yerlere gittiğim de pek konuşmam hatta hiç konuşmam, çünkü konuştuğum zaman... ay bu kızın biyerleri kalkmış laflara bak türlü türlü şeyler söylüyor... Hoşlandığım çocugu anlatmaya kalktığım zaman ise, Allah akıl fikir dağıtırken seni unutmuş, elin korelisine aşık olunurmu... vb laflar... Artık gerçekten tıkandım... Gerçek bir arkadaşım olsun istiyorum, beni yargılamadan dinleyen, yanlışım varsa düzelten, Bize geldiği yada ben onlara gittiğim zaman, internet olmadan sohbet etmek istiyorum... Bir arkadaşım olsun.. Fotoğraf çekelim, film izleyelim, görmediğimiz yerler görelim, dertlerimizi paylaşalım istiyorum artık)

Bu yazdıklarımı hoşlandığım çocuğa söylemek istiyorum

Çok şey istiyorum değilmi...

Herkesin olmayacak hayaller kurdugu donemler olur.

Sizin yasinizda sozlu ya da fiziksel siddete ragmen birlikte oldugu erkege koala gibi yapisan kizlardan daha iyi durumdasiniz.

En azindan bu gunlerinizi pismanlikla degil gulerek hatirlayacaksiniz.

Duygularin guzel, ama yasanmasi zor bir iliski kabul et.
Kendini kaptirmaman yararina olur

Bir kadin birine ilani ask etmemeli
Illa edecekse de boyle yok imkansiz yok arkadas goruyosun falan gibi olumsuz cumleler olmali o destanda
Sadece olumlu cumleler olmali

Hayranlığı abartmamak lazım, gelip geçici şey bunlar.

26yaşındayım. Korelilere okdarda bağımlı değilim. Gidip bulduğum ilk koreliye aşık olcak biri değilim. Bu adam frklı. Bu adamla çok fazla konuştum. Sadece hayranlıklka olan birşey değil. Tmm delilik olarak grünebilir. Ama milletin ingiliz yada herhangi biyerden sevgilisi oldugunda ergen muamelesi grmüyor. Tek derdim bu çocuk değil. Konuşacak kimsem olmadığı için buraya yazdım. Çünkü ihtiyacım vardı..

çocuğa yaz

karşılık verirse senindir, vermezse yoluna devam daha fazla bu duygularını büyütmeden

Kız aşık olmuş ya,neden hayranlık diyosunuz.Bunları yazdığı kişi ünlü mü ki?

Ben senin diğer konunu da okumuştum :) Ve çok sevimli bulmuştum :)
Bence çok olumsuz bakma olaya.Yarın ne olacağını kimse bilemez sonuçta.

Peki ilişkiniz nasıl,arkadaş mısınız,yakın arkadaş mısınız?

yakın arkadaşım çünkü bana ailesini, yaşadıklarını, hep anlatır... Günaydın yazsam, bugün bunu yaptım şunu yaptım gibi şeyler yazar... Zaten ünlü birine aşık olasaydım.. Şimdiye kadar okadar dizi film izledimki onlara olurdum..

Bir kadin birine ilani ask etmemeli
Illa edecekse de boyle yok imkansiz yok arkadas goruyosun falan gibi olumsuz cumleler olmali o destanda
Sadece olumlu cumleler olmali

İlanı aşk etmem ne ona nede bir başkasına... Ne kadar seversem seveyim bir erkeğin karşısında böyle konuşamam..

Ben senin diğer konunu da okumuştum :) Ve çok sevimli bulmuştum :)
Bence çok olumsuz bakma olaya.Yarın ne olacağını kimse bilemez sonuçta.

Tşk İnş. ve tek derdim bu koreli değil... dediğim gibi arkadaşım olmadığı için bunları yazdım..

ismini vermem sanırım doğru olmaz ama internette tanıştığı japon bir beyle evlenen, memleketine taşınan, gündelik hayattan videolar çekip youtube'a koyan bir türk hanım var, çok da mutlular. evet, çılgın bir hayal ama imkansız değil yani. bu kişi anladığım kadarıyla koreli ünlü bir şarkıcı oyuncu değil, internetten tanıştığınız bir insan ve arkadaş seviyesinde konuşuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…