- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Keşke bi bahane uydursaydın
Müdür de az yesin de kendisine bi uşak tutsun
Bi bayana paket taşıtana da ilk defa şahit oldum
Keşke bi bahane uydursaydın
Müdür de az yesin de kendisine bi uşak tutsun
Bi bayana paket taşıtana da ilk defa şahit oldum
Siz de benim gibi saçma şeyleri kafanıza takıyorsunuz boşuna. Takmamak için çözüm bulursanız bana da haber verin :)
Kızlar icimi rahatlattiniZ Iyi yapmışsın diyerek cok sağolun ama esime karsi neden suc islemisim gibi hissediyorum biliyorum aslinda o olsa asla yapmami istemezdi ama bu seferde nydur kesin bana kafayı takardi belkide daha buyuk sorunlar yaşardık dimi
niye müdürün seni tacizmi ettiki zoruna gitti canım???..bense senin zoruna giden eşine karşı değilde çalışan iş arkadaşlarına karşı bu adam bana bunları nasıl taşıtır ,benım burda bir konumum var nasıl olurda taşıtır psikolojisi!!...yahu insanların ne dertleri var komik!
Uslubunuz cok cirkin birincisi. İkincisi su ki okudugunuzu anlamakta gucluk cektiginiz cok belli . Cunku yazdiklarimda tek zoruma giden esime karsi nedenini anlayamadigim sucluluk duygusu demistim. Soylemedigim bisey icin beni nasil olur da yargilarsiniz. Bunu o cirkin uslubunuzla yapinca egonuz sisti mi mutlu oldunuz mu.... yazik... etrafında ki herkese kusur bulmak icin kendini yirtan o mutsuz insanlardan olmamaniz temennisiyle.... sevgiyle kalin.
...
niye müdürün seni tacizmi ettiki zoruna gitti canım???..bense senin zoruna giden eşine karşı değilde çalışan iş arkadaşlarına karşı bu adam bana bunları nasıl taşıtır ,benım burda bir konumum var nasıl olurda taşıtır psikolojisi!!...yahu insanların ne dertleri var komik!
Esime olayi biraz daha soft hale getirip anlattim canim... iste hafifti fln diye.... o da bisey demedi... boyle seyler olur diye sakinlestrdim bende kendimieşine anlatıp rahatlayabilirsin aslında. sen izin vermezsin taşımama ama bak adam bana taşıttı, mecbur taşıdım ufaklardan desen eşin de çok sorun etmez herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?