- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
Benzer şeyler ben de yaşadım, hatta yaşıyorum. Hoşlandığım kişilerden hiçbir zaman karşılık alamamıştım, hatta bazıları kalbimi de kırmıştı. Hep aynı şeyleri yaşayınca bu gönül işlerinden umudu kesmiştim ve bazı anlaşamayan ama ilişkilerini zoraki sürdüren çiftleri görünce "iyi ki kimse yok hayatımda" diyordum ve karakter olarak kendime uygun birini bulacağıma dair umudum bitmişti. İşte tam da o zaman şu anki sevgilimle tanıştım.Bazen onunla ilk tanıştığımız günleri hatırlayıp " nereden nereye, vay be" diyorum kendi kendime. Beni hep destekliyor, ilgileniyor. Ben de bazen ilişkimiz hep böyle güzel olur mu diye düşünebiliyorum. Ama aslında o kadar yersiz ki... Görsem gerçekleşeğine inanamayacağım bir rüyadayım sanki. Umarım rüyadan uyanmam.
Bu konuda yalnız olmadığını gösternek için bu kadar detaylı yazdım. Kısacası insanın başına sürekli aynı şey gelince ömür boyu öyle olacak sanıyor ama hiç de bile...
Duyduğuma o kadar sevindim ki.
Bizim de tanışmamız işte öyle bir döneme denk geliyor.
Ben doğum günümde oturdum tek başıma ağladım, dedim ki doğru adam diye biri yok artık beklemiyorum bitti, umudum da yok.
Ve hakkaten ertesi gün tüm umutlarımı kaldırdım rafa.
5 gün sonra onunla tanıştık zaten.
Şaka gibi yani, görünce dedim ki hayat benimle dalga mı geçiyor acaba.
İstedim istedim vermedi, tamam istemiyorum be dedim karşıma çıktı.