Kendi kendimizi boşayabilir miyiz mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benzer şeyler ben de yaşadım, hatta yaşıyorum. Hoşlandığım kişilerden hiçbir zaman karşılık alamamıştım, hatta bazıları kalbimi de kırmıştı. Hep aynı şeyleri yaşayınca bu gönül işlerinden umudu kesmiştim ve bazı anlaşamayan ama ilişkilerini zoraki sürdüren çiftleri görünce "iyi ki kimse yok hayatımda" diyordum ve karakter olarak kendime uygun birini bulacağıma dair umudum bitmişti. İşte tam da o zaman şu anki sevgilimle tanıştım.😊 Bazen onunla ilk tanıştığımız günleri hatırlayıp " nereden nereye, vay be" diyorum kendi kendime. Beni hep destekliyor, ilgileniyor. Ben de bazen ilişkimiz hep böyle güzel olur mu diye düşünebiliyorum. Ama aslında o kadar yersiz ki... Görsem gerçekleşeğine inanamayacağım bir rüyadayım sanki. Umarım rüyadan uyanmam.😊
Bu konuda yalnız olmadığını gösternek için bu kadar detaylı yazdım. Kısacası insanın başına sürekli aynı şey gelince ömür boyu öyle olacak sanıyor ama hiç de bile...

Duyduğuma o kadar sevindim ki.
Bizim de tanışmamız işte öyle bir döneme denk geliyor.
Ben doğum günümde oturdum tek başıma ağladım, dedim ki doğru adam diye biri yok artık beklemiyorum bitti, umudum da yok.
Ve hakkaten ertesi gün tüm umutlarımı kaldırdım rafa.
5 gün sonra onunla tanıştık zaten.
Şaka gibi yani, görünce dedim ki hayat benimle dalga mı geçiyor acaba.
İstedim istedim vermedi, tamam istemiyorum be dedim karşıma çıktı.

Hak etmedigini düsündügün icin böylesin.
Halbuki sende hak ediyorsun mutlulugu ve seni el üstünde tutan birini. Bunu icsellestir gerisi gelir.

Hayat hep totosunu gösterdikten sonra sana kalbini gösterince orada bile bir toto şekli arıyorsun sanırsam.
İnsan kaç kere kırılırın cevabı yok kırılır tekrar toparlarsın, tekrar kırılır tekrar toparlarsın. Ölene kadar toz haline gelir,toprağa karışırsın.

Korkma atla mutluluğa da mutsuzluğa da....:KK200:

Anın tadını çıkartın, kıymetini bilin bu zamanların, elinizden kayıp gitmesine izin vermeyin, yoksa arkasından bakakalırsınız. Değerini bilin, iyi erkekler ölmedi, hâlâ kalbimizde yaşıyorlar. :))

Duyduğuma o kadar sevindim ki.
Bizim de tanışmamız işte öyle bir döneme denk geliyor.
Ben doğum günümde oturdum tek başıma ağladım, dedim ki doğru adam diye biri yok artık beklemiyorum bitti, umudum da yok.
Ve hakkaten ertesi gün tüm umutlarımı kaldırdım rafa.
5 gün sonra onunla tanıştık zaten.
Şaka gibi yani, görünce dedim ki hayat benimle dalga mı geçiyor acaba.
İstedim istedim vermedi, tamam istemiyorum be dedim karşıma çıktı.
Bir arkadaşım bu konuda " hiç ummadığın anda, düşünmediğin anda olur" diyordu ve oldu. Aslında bunun çok örneği var hayatta. Bazı şeyleri akışına bırakıp anı yaşamak lazım.

Hak etmedigini düsündügün icin böylesin.
Halbuki sende hak ediyorsun mutlulugu ve seni el üstünde tutan birini. Bunu icsellestir gerisi gelir.

Bunu kendime söyledikçe içselleşir mi ya.

aşık mısınız peki bu adama ?

Baya.
10 senedir olmamış bi' histi.
İçi dışı tamamıyla beğendim yani karakterinde veya dış görünüşünde bana batan bir şey de yok.
Hani elle tutulur bi problem göster deseniz yok gerçekten.
Bunu benim "aşkoşum" mükemmel diye demiyorum, değil, ben de değilim çünkü ama her tarafı problem adamlarla olmuşken bir problem göremediğim adamda böyle korku dolu olmam acayip geliyor.
Belki hala bi problem çıksa diye bekliyorum içimden, "hah biliyordum ben zaten hak etmediğimi" dicem sanki çıksa bi sıkıntı

Baya.
10 senedir olmamış bi' histi.
İçi dışı tamamıyla beğendim yani karakterinde veya dış görünüşünde bana batan bir şey de yok.
Hani elle tutulur bi problem göster deseniz yok gerçekten.
Bunu benim "aşkoşum" mükemmel diye demiyorum, değil, ben de değilim çünkü ama her tarafı problem adamlarla olmuşken bir problem göremediğim adamda böyle korku dolu olmam acayip geliyor.
Belki hala bi problem çıksa diye bekliyorum içimden, "hah biliyordum ben zaten hak etmediğimi" dicem sanki çıksa bi sıkıntı

Aşığım diyebiliyorsanız bence korkacak birşey yok, zamanla alışacağınızı düşünüyorum bu huzurlu ilişkiye, zamanla size kendini kanıtlayacak beyefendi ve sizde emin olacaksınız dert edilecek bir durum olmadığına :) en iyisini hakediyorsunuz ikiniz de bence

Kendimden çok sıkıldım, nereye başvurmam lazım kendimi boşamak için?

Çok dürüst olucam, ben hep it kopuk heriflerin peşinde koştum. Oldurmaya çalıştım.
İlk defa böyle olmayan bir insanlayım (hayatımda bir ilk cidden), ilk defa bana it gibi davranmayan, ağzımı burnumu kırmayacak biriyleyim, ilk defa "Demek ki saygı görmek böyle bir şeymiş he" dediğim anlar yaşıyorum.
İlk defa çevremdeki herkes sana ne güzel değer veriyor diyor, ilk defa ne argüman sunsam çevremdeki herkes abarttığımı, gereksiz endişe yaptığımı, her şeyin çok güzel olduğunu falan söylüyor.

O da zaten ne istesem yapıyor elinden geldiğince gücü yettiğince, gönlümü hoş tutmak için, ne bileyim akşam yemeği diye tutturdum geçen hafta mesela 10 saatlik uçuştan gelip tamam gel seni götüreyim diyor, ben burun kıvırıyorum, gel yarın öğlen gitmeden götüreyim diyor (gece yolculuğu + 8 saat uçuş öncesi), ona burun kıvırınca e haftaya götüreyim diyor falan, ne bileyim mesela mesajımı görmedi uçuştaydı 4 saat beni biliyor gerilirim çekmiş fotoğrafını atmış falan bak buradayım uçağın altında diye içim rahat etsin diye, şöyle yap diyorum yapıyor, bunu yapma diyorum yapmam tamam diyor vs

Annem hiçbir erkek arkadaşımı onaylamaz, ilk defa vazgeçme, bırakma falan tarzı öğütlüyor beni tartışmada şunda bunda.
Kendim de zaten ilk gördüğümden beri aşığım, seviyorum.
10 yıl sonra ilk kez böyle hissetmişim birine karşı yeniden.
Hatta daha iyisi çünkü güveniyorum ilk andan itibaren.

Hayır öncekilere bakıyorum tüm dünya karşı çıkardı, ben "Yoooooh ya seviyodur caanım, bence iyi çocuhtur kesin" deyip devam ederdim. Şimdi neden böyleyim
Hem herkes onaylıyor hem iç sesim onaylıyor hem her şey iyi neden negatifim!?
Neden kendimi mutsuz ediyorum!?

Neyse her şey bu kadar iyi (tahtaya vurma efekti)
Beynim sürekli bi' olumsuzluk arıyor arkadaşlar.
Sürekli negatif haldeyim.
Adam bana 5 kırmızı gül verse 6.yı alıp çöpe mi atmıştır acaba falan gibi (örnek böyle bişi yok) saçma ekstrem konulara gidiyor
Neden böyleyim
Ve gerçekten sıkıldım çünkü mutluluğumun önünde tek engel bu şu an
Bunu nasıl aşabilirim

Sanki ben hak etmiyorum, sanki benim hayatımda hiç iyi bi erkek olamazmış gibime geliyor
Bir de çok korkuyorum yine üzülürüm diye ondan mı acaba, yaşayan bilen varsa bana anlatsın ben de rahat bi nefes alayım ya ben de mutlu olayım aşkın tadını falan çıkarayım
Yaşadımız kötü olaylardan ötürü böyle hissedioruz:(Tedavi olabilirsiniz.Bir kaç terapi.

Aşığım diyebiliyorsanız bence korkacak birşey yok, zamanla alışacağınızı düşünüyorum bu huzurlu ilişkiye, zamanla size kendini kanıtlayacak beyefendi ve sizde emin olacaksınız dert edilecek bir durum olmadığına :) en iyisini hakediyorsunuz ikiniz de bence

Çok teşekkür ederim
Galiba olaylar sakin gidince ben diyorum "ulen kesin bi iş var bu işte" :D

Gittim bir süre terapiye de bu tip şeyleri konuşmak için

Aynen öyle kırılmışım ki geçmişte yani
Hepimizi kırdılar , üzdüler.Ama bi şekilde yaşıoruz.Allah siZe yeniden aşık olma fırsatı sunmuş.Bunu iyi değerlendirin.Gerekirse terapi alın.Ayıp değil günah değil.Hayat o kadarzorki bence düzenli gitmemiz gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X