- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Sevin onları, doya doya öpün. Mikroplu ellerinizi onun elinin yüzünün üstünde gezdirin. Çok küçükler hayır diyemezler. Bol bol elleyin bedenlerini. Annesi size hayır öpmeyin, hayır ellemeyin dese bile dinlemeyin. Sizin hakkınız çünkü. Napalım onlar da bu kadar sevimli bu kadar tatlı olmasınlar ama dimi?
Kendi malınızmış gibi, size aitmiş gibi dokunun. Hasta mı olacakmış, mikrop virüs mü kapacakmış aman size ne canım. Siz bildiğiniz gibi devam edin.
Ben kimsenin çocuğuna ellemiyorum, benim yerime de elleyin. Saygı falan duymayın bedenlerine, el kadar şeyin ne kişisel hakkı olabilirmişki? Annesi de buldumcuk zaten, bi çocuk onda var sanki, ay ne kadar da kıymetli ya görmemişin çocuğu işte nolacak...
Ellemeyin. Allah aşkına ya. Dokunmadan sevin. Rica ediyorum çocukları temassız sevin. Bakışınızla sevin, tatlı sözlerinizle sevin. Hasta etmeyin yahu! Mesela gripli gripli koklamayın çocuğu! Elli yere değen elinizi ağzına kadar sokmayın!
Sevgili kk hanımları, nasıl koruyorsunuz siz bu çocukları? Bıktım bu düşüncesiz insanlardan.
Dokunmayın demeniz yeterli benceSevin onları, doya doya öpün. Mikroplu ellerinizi onun elinin yüzünün üstünde gezdirin. Çok küçükler hayır diyemezler. Bol bol elleyin bedenlerini. Annesi size hayır öpmeyin, hayır ellemeyin dese bile dinlemeyin. Sizin hakkınız çünkü. Napalım onlar da bu kadar sevimli bu kadar tatlı olmasınlar ama dimi?
Kendi malınızmış gibi, size aitmiş gibi dokunun. Hasta mı olacakmış, mikrop virüs mü kapacakmış aman size ne canım. Siz bildiğiniz gibi devam edin.
Ben kimsenin çocuğuna ellemiyorum, benim yerime de elleyin. Saygı falan duymayın bedenlerine, el kadar şeyin ne kişisel hakkı olabilirmişki? Annesi de buldumcuk zaten, bi çocuk onda var sanki, ay ne kadar da kıymetli ya görmemişin çocuğu işte nolacak...
Ellemeyin. Allah aşkına ya. Dokunmadan sevin. Rica ediyorum çocukları temassız sevin. Bakışınızla sevin, tatlı sözlerinizle sevin. Hasta etmeyin yahu! Mesela gripli gripli koklamayın çocuğu! Elli yere değen elinizi ağzına kadar sokmayın!
Sevgili kk hanımları, nasıl koruyorsunuz siz bu çocukları? Bıktım bu düşüncesiz insanlardan.
Korkma canım. Dokunmayın diyeceksin kimsenin elestirmesinden korkma. Artık insanlar dokunmayın deyince cemkirse de dokunmuyor genelde. Göz deviriyorlar laf sokuyorlar sadece12 gün sonra doğumum var ve korkuyorum.
Ne derlerse desinler bırakmadım kucağımdan buyrun burdan bakın öpmüyoruz çok hassas dedim biri bile birşey diyemedi kararlı olun küsen küssüz hiç de umrumda olmadıAl benden de o kadar
10 gunluk bebegimin agzina parmak sokmalar mı dersin
Yuzunu öpmeye calışmalar mı dersin
Sorsan ben lohusayım o yüzden bebeğimi kıskanıyorum
Onların yaptığı normal
Delircem bende artık
Dokunmayın demeniz yeterli bence
Yeni doğum yaptığım zamanlar geldi aklıma biri kucağına aldığı zaman gözlerim dolardı kıskanırdım ikincidede verecek kucak arıyordu gözlerim
İlk 3 aydan sonra bu takınlarım geçti.
Ömür boyu mikroplardan virüslerden koruyamam, kaldı ki emeklediği an ayakkabı yalayan çocuklarım var benim.
Ha, benden izinsiz bir yabancı çocuğuma dokunursa polis diye bağırırım, o ayrı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?