Kendi malınızmış gibi dokunun

Cocuklari hic opmek gibi bi huyum yok.uzaktan kim bakarsa hic opmuyo sevmiyor mu falan der ama huyum bu iste.ne dokunmayi ne opmeyi sevmiyorum bunlari yapmadan da sevebiliriz.bizim millet iyics islak islak opmeden sevgiyi gosteremiyor malesef

Kendim henüz bi anne değilim duygularını tam olarak anlayamam tabi haklısınız ama çok sıkmayın elini yıkayan insanlar ağzına filan sürmediği sürece dokunsun bence. Öptürmeyin bu konuda zaten çok haklısınız. Ama çocuğunuz zaten bir yaşına gelince siz görmeden neleri elleyip ağzına götürecek. Bağışıklığını yavaş yavaş alıştırmazsanız sürekli hasta olur bu çocuk ileride. Annem ablam için yerlere bez koyarmış oynarken halıya değmesin diye ablamı hastaneden eve getiremezlerdi doktor demiş biraz mikropla tanışsın çocuk. ben ikinciyim saldım çayıra misali yetiştim ablamdan daha sağlamdım çocukken bir iki kere hastaneye ya gittim ya gitmedim

Mikroplarla da tanışmak zorunda. Yoksa başka hastalıklara daha yatkın olunuyor. Bu yüzden hatta her bulduklarını ağızlarına sokuyorlar bir dönem, engel olamazsınız. İlk 40 gün anneye saygımdan dokunmam, ama sonrasında anneler kendi tutuşturuyor genelde insanların eline, yorucu çünkü hep annede olması çocuğun. En azından yakınlarınıza güvenmek zorundasınız...

En yakınlarımın bebeklerini bile kucağıma almaya, dokunmaya cekinirim ben. Hassasiyetlerini anlarim.
Benim oglum prematureydi üstelik. Korkardim ilk zamanlar. Kimse yaklaşsın istemezdim annelik içgüdüsü ve gercekten korumam gerektiği icin.
Insanlara bu konuda derdimi anlatamadım hiç. Ben de anlamadıklarını kabul ettim en sonunda..

Konu ve yorumları okurken kalbim sıkıştı.
Ben anne olsaydım bebeğimi görmek için bile zor yaklaşırlardı.
Kardesim bebekken kaptığı virüsten senelerce neler çekti, benim bu konuda gözüm döner kimseyide kırılır üzülür diye düşünemem.

Al benden de o kadar
10 gunluk bebegimin agzina parmak sokmalar mı dersin
Yuzunu öpmeye calışmalar mı dersin
Sorsan ben lohusayım o yüzden bebeğimi kıskanıyorum
Onların yaptığı normal
Delircem bende artık
Agzina parmak sokmalar mi yuh!
Kardesim,lohusa cinnetinin vakti gelmis

Eskiden çocuk severdim uzaktan da olsa ama çocuk ellemem asla. Ama bir kaç yıldır hele yeğenlerim olduktan sonra, çocuk sevgim falan bitti (evet bezdim çocuklardan). Kolay kolay " bu ne güzel çocuk/ bebek" dediğim çocuk görmedim, genel olarak bebeklik çocukluk güzel olsa da , bence epey çocuk bebek bildiğin çirkin estetik olarak. Gerçi nezaketen sevmek zorunda kaldığım da oldu( evet çocuğunu sevmediğinde bozulan evebeyn var), anne " ay maşallah de teyzesi nazar değecek" diyor, o an çenemi tutmakta ciddi ciddi zorlanıyorum ama yani "kargaya yavrusu şahin gözükürmüş de" bir yere kadar :)) elin yabancısının biblodan bozma estetik harikası çocuğuna nazar değmiyor, bizim kamilin kendisi kadar anca güzel çocuğuna her hafta nazar değiyor.

Hic kimsenin cocugunu temas ederek sevmem opmek koklamak bana uzak kavramlar. En fazla goz temasi kurar gulumserim o kadar . Kendi cocuklarimi da sevdirmem. Zaten oturdugum cevrede de kimse kimsenin cocuguna temas yoluyla sevgi gostermez uzaktan gülümseme konusma şeklindedir iliskiler. Hic sevmem yapana da sert tepki gosteririm.

offff şöyle yarınlar yokmuşcasına genellemeler yapanlara sinir oluyorum. çocuk mal filan değil siz millete fırça çekeceğinize önce o düşünceden kurtulun.

Asfghjhkhj

Ahahahah cok guldum, yazmadan gecemedim
Ay ne yapayım ya:)))

Alın size komik zaytung haberi

"
Babası öldükten sonra annesi ve iki ablası ile beraber 18 yaşına dek Zonguldak'ta yaşayan Mert Osman Kulat, üniversite için gittiği Ankara'daki ikinci yılının ardından yakışıklı olmadığı gerçeği ile yüzleşmeye çalışıyor. Çocukluğu boyunca ailesinin ve çevresindekilerin sürekli olarak kendisini "Aman yakışıklı evladım benim" diyerek çağırdığını ve çok canlar yakacağını iddia ettiklerini belirten genç üniversiteli, yaşadığı hayal kırıklığından dolayı yakınlarına sitem etti.

Mert Osman Kulat henüz 20 yaşında ve babasını küçük yaşta kaybetmesinin ardından annesi ve iki ablası tarafından büyütülmüş. Çekirdek ailesi dışında, yine teyzeleri ve onların kızları ile beraber yetişen ve bu süreçte devamlı olarak "Aslan Mert aşağı, yakışıklı Mert yukarı" denilerek 18 yaşına kadar gelen gencin, okumak için gittiği Ankara'da aslında yakışıklı olmadığı gerçeği ile karşılaşması ise fazla uzun sürmedi.

"İma yoluyla bile olsa biraz belli etseler, bu noktaya gelinmezdi"

Yıllarca büyük bir yalanı yaşadığını fark ettiği andan beri kendisini kandırılmış hissettiğini itiraf eden Kulat, tipi hakkındaki gerçekle yüzleşmesini, "Aile içinde el bebek gül bebek belli bir yere kadar her şey çok güzeldi. Lise desen zaten teknik liseydi; orada da pek tip mevzusunu ilgilendirecek bir vaziyet olmadı. Anca geçen sene üniversite için Ankara'ya gelince duruma uyanmaya başladım. İki sene boyunca işletme bölümünde okuyup da hiçbir icraatimin olmadığını görünce, ailemin beni nasıl yediğini gayet iyi anladım" diye özetledi.

Aile içerisinde nasıl gaza getirildiği konusunda "O kadar kesin konuşuyorlardı ki yakışıklılığım ile alakalı... Benim gibi pek çok çirkin arkadaşım, belki benden çirkin bazı arkadaşlar dahi şu an benden çok daha iyi durumda. Zira onlar en azından durumun bilincinde büyümüş, erken önlem alma imkanları olmuş. Yakışıklılıktan başka hangi yollardan ekmek çıkar, onu filan çözmüşler hiç değilse. Ben ise her şeye yeni başlıyorum henüz..." ifadelerini kullanan genç adam, sözlerine şöyle devam etti:"
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=80690&ipadignore=1

Ne kadar sevimli olursa olsun ben de uzaktan sevenlerdenim cunku hem ailenin tepkisini bilemiyorum hem de ufak da olsalar bireyler,belki sevilmekten hoslanmayacaklar.Ama akrabalar,yakınlarımız filan seviyor benimkileri,açıkçası rahatsız olmuyorum. Hastaysa ellemeseler de hastalanacak,o ortama sokma yeterli bence.Bebegin çok ufaksa evine iyileşince gelmesini rica et.
Bu arada ben de şeker çikolata vermelerine ayar oluyorum,çok büyük iyilik maşallah.

Cocugunu sevmeyince bozulan tipler de var cidden. Cocuklarla pek ilgilenmem ama cocuklarin dikkatini cekiyorum niyeyse dibime gelip duruyorlar ve ilgilenmesen olmuyor. Anneleri de basliyor "Abbblllaaasssi sana bakiyir, abblasi sana gulucuk atiyorrrr baak, ablassssiiiii sana gelmek istiyoooor... "
Harbiden offff diyorum. Bazilari da biii sevimsizzz simarikkk

Sen de karşıdan

Abbbblasiii çocuk pek sevmiyirrrr diye bağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…