- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.107
- 598
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Doktora hemşireye dedirtmeyi düşünüyorum bakalım :)Korkma canım. Dokunmayın diyeceksin kimsenin elestirmesinden korkma. Artık insanlar dokunmayın deyince cemkirse de dokunmuyor genelde. Göz deviriyorlar laf sokuyorlar sadece
Anne olunca insan Aslan kesilirmis... bende dogun yapicam inanin suan ne dicegimi dusunur oldum uykularim kaciyor..Yetmiyor. Dokunmayın diyorum, benim elim temiz diyor.
Çok haklısınız.Sevin onları, doya doya öpün. Mikroplu ellerinizi onun elinin yüzünün üstünde gezdirin. Çok küçükler hayır diyemezler. Bol bol elleyin bedenlerini. Annesi size hayır öpmeyin, hayır ellemeyin dese bile dinlemeyin. Sizin hakkınız çünkü. Napalım onlar da bu kadar sevimli bu kadar tatlı olmasınlar ama dimi?
Kendi malınızmış gibi, size aitmiş gibi dokunun. Hasta mı olacakmış, mikrop virüs mü kapacakmış aman size ne canım. Siz bildiğiniz gibi devam edin.
Ben kimsenin çocuğuna ellemiyorum, benim yerime de elleyin. Saygı falan duymayın bedenlerine, el kadar şeyin ne kişisel hakkı olabilirmişki? Annesi de buldumcuk zaten, bi çocuk onda var sanki, ay ne kadar da kıymetli ya görmemişin çocuğu işte nolacak...
Ellemeyin. Allah aşkına ya. Dokunmadan sevin. Rica ediyorum çocukları temassız sevin. Bakışınızla sevin, tatlı sözlerinizle sevin. Hasta etmeyin yahu! Mesela gripli gripli koklamayın çocuğu! Elli yere değen elinizi ağzına kadar sokmayın!
Sevgili kk hanımları, nasıl koruyorsunuz siz bu çocukları? Bıktım bu düşüncesiz insanlardan.
Ben arabasının üzerine kendim keçeden yaptığım dokunma ve öpme yazısını aşmıştım. Kendi ailem dahil tüm yakınlarımı da doğumdan evvel uyarmaya başlamıştım. Ayrıca çocuğun odasina ve evin girişine hastanelerdeki dezenfektanlardan koymuştum.Sevin onları, doya doya öpün. Mikroplu ellerinizi onun elinin yüzünün üstünde gezdirin. Çok küçükler hayır diyemezler. Bol bol elleyin bedenlerini. Annesi size hayır öpmeyin, hayır ellemeyin dese bile dinlemeyin. Sizin hakkınız çünkü. Napalım onlar da bu kadar sevimli bu kadar tatlı olmasınlar ama dimi?
Kendi malınızmış gibi, size aitmiş gibi dokunun. Hasta mı olacakmış, mikrop virüs mü kapacakmış aman size ne canım. Siz bildiğiniz gibi devam edin.
Ben kimsenin çocuğuna ellemiyorum, benim yerime de elleyin. Saygı falan duymayın bedenlerine, el kadar şeyin ne kişisel hakkı olabilirmişki? Annesi de buldumcuk zaten, bi çocuk onda var sanki, ay ne kadar da kıymetli ya görmemişin çocuğu işte nolacak...
Ellemeyin. Allah aşkına ya. Dokunmadan sevin. Rica ediyorum çocukları temassız sevin. Bakışınızla sevin, tatlı sözlerinizle sevin. Hasta etmeyin yahu! Mesela gripli gripli koklamayın çocuğu! Elli yere değen elinizi ağzına kadar sokmayın!
Sevgili kk hanımları, nasıl koruyorsunuz siz bu çocukları? Bıktım bu düşüncesiz insanlardan.
bende asla.kimsenin cocugunu temasla.sevemem.masallah cok.tatliymis derimm ayaklasmiyorumm.cocuk.mikrop.kapar diyerek acikliyorum da herkesin yaninda ki benimkilerede o sekilde davransinlar diyeeSevin onları, doya doya öpün. Mikroplu ellerinizi onun elinin yüzünün üstünde gezdirin. Çok küçükler hayır diyemezler. Bol bol elleyin bedenlerini. Annesi size hayır öpmeyin, hayır ellemeyin dese bile dinlemeyin. Sizin hakkınız çünkü. Napalım onlar da bu kadar sevimli bu kadar tatlı olmasınlar ama dimi?
Hastanede yeni doğmuş olduğu için genelde dokunmuyorlar .Dokunanlar 2-3 hafta sonra eve gelenler :)Doktora hemşireye dedirtmeyi düşünüyorum bakalım :)
Direkt diyeceksiniz. Lütfen ellerinizi yıkayın diyeceksiniz eve gelenlere. Dışarıdaki yabancılara da yabancılara sevdirmiyoruz diyeceksiniz. Ben dedim ve hala diyorum çok nadirdir diyemedigim12 gün sonra doğumum var ve korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?