Kendi malınızmış gibi dokunun

Ben bebeklere özel bir sempati beslemiyorum. Kişiliği olan, büyüme evresinin başında bir insan evladı benim için. Ruhlarının saflığı, temizliği hoşuma gidiyor. Bunun için de sevmeme, dokunmama gerek yok. İçimden, umarım iyi bir insan olursun ve iyi bir hayat yaşarsın diyip geçiyorum. En güzeli bu bence.

Tabiki hastayken özel bir durumu varken öpülüp mıncıklanması doğru değil ancak çocukları da sevgiden mahrum büyütmek daha da kötü ben bu nedenle tanıdıklarımın Öpüp sevmesine her zaman izin verdim sevgi dolu da bir kızım var ama dediğim gibi gripsiniz salya sümük git küçücük bebeği öp bu da ayıp düşüncesizlik

Ama cok tatlı oluyolar
Buarada benimde yiğenlerim var arkadaslarımın cocuklar var ama eve girdigim an ellerimi yıkarım öyle gecerim bebekli odaya

Bende korkuyorum bu konudan... bende 12 gun icinde dogum yapicam ve gercekten artik umrumda degil ne dedikleri ... dokunulmasini istemiyorum demek yeterli olucaktir umarim..
Bide sigara icip ustune parfum sikip geliyorlar ya , cok dusuncesiz insanlarimiz var gercekten

Ben kimsenin bebegine dokunmam... biraz buyumus olur ele gelir aile ici farkli ama sokakta dokunmasinlar bagri ..

Kendi çocuklarım hariç pek çocuk sevdiğim söylenemez.
Merhamet duyarım, haksızlığa gelemem, yardım ederim vs ama o kadar.
Benim çocuklarıma da dokunulmasından hoşlanmıyorum.
Engellemek için büyük olana bir şey yapmama gerek kalmıyor, genel olarak yabani, o kendi hallediyor, küçük de bir kere maruz kaldı, pasaport polisi aaa dişi kaşınıyor diyip elini çocuğun ağzına soktu. Şoktan bir şey yapamadım. O yüzden uzak tutmakta buldum çözümü. Kol mesafesine yaklaştırmıyorum :)

aile bireylerimiz için geçerli değil ama böyle şeyler. Neyse ki densiz kimse yok çocuğu yada beni rahatsız edecek şekilde seven.

Yetmiyor. Dokunmayın diyorum, benim elim temiz diyor.
Anne olunca insan Aslan kesilirmis... bende dogun yapicam inanin suan ne dicegimi dusunur oldum uykularim kaciyor..
Bizim milletimiz anlamaz görgusuz der
Tek bebek sabki senin der ..
Kafasi almaz sebebini..
Benim umrumda degil gercekten mesafe gerektiriyor oyle insanlara .
Cevremde almanda cok var onlarin bebegine kimse cesaret edemez sevmeye dokunmaya.. bizim milletimiz anlamiyor gercekten nerden aliyorlar bu cesareti bilmiyorum

Arkadaşlarım benim kızıma öpüp sarılırken ben onların çocuklarına uzaktan laf atmakla kalıyorum hiç içimden gelmıyor çocuk sevmek bazen sırf hiç sevmıyor demesinler diye seviyormuş gibi yapıyorum
Hiç de rahatsız olmuyorum çünkü kızım sevilmeyi seviyor
Bebeğim 11 aylık şimdiye kadar aşırı hareketlerde bulunan pek olmadı sadece bir defa garson bebeğimin parmaklarını ağzına sokmuştu dün de market çalışanı yanaklarından öptü. Tanımıyorum etmıyorum rahatsız oldum ama yine de birsey demedim.

Kizim gercekten sevimli bir cocuk ,gorenler durdurup sevmek istiyor .dokunmadiklari sürece tebessümle karşılık veriyorum .fakat dun bir mağazada ben yetişene kadar çocuğun hosafini çıkardılar . Sert bir dille uyardım. Kotu bir niyetiniz olmayabilir fakat dokunamazsınız dedim . Benimki de normalde sessiz bir cocuk değil, basar çığlığı ,bu sefer ses etmedi . Onun yerine anasi ses eder ama hiç çekinmez:)

Küçük çocuklar öpülmesin sevilmesin tamam ama büyüyüp emeklemeye baslayınca zaten engel olamıyorsun.
Bugün tırnak makasını ağzından aldım. Birgün de evcilimin kakasını yedi. Sorumsuz değilim tüm gün peşindeyim bazen olucak olan oluyor işte

Çok haklısınız.

Ben arabasının üzerine kendim keçeden yaptığım dokunma ve öpme yazısını aşmıştım. Kendi ailem dahil tüm yakınlarımı da doğumdan evvel uyarmaya başlamıştım. Ayrıca çocuğun odasina ve evin girişine hastanelerdeki dezenfektanlardan koymuştum.

Bence bu karakter küçük yaştan beri hiç bir çocuğu böyle sevmedim en fazla yaptığım kucağıma alıp tatlı bir kaç kelime söylemektir varsa hediyemi takarım yeterde artar anne olmadan öncede böyleydim o yüzden herkeste benim kızıma çok dikkat ederek sevdi önceden uyarıp tavrınızı koymak gerekli bu konuda

bende asla.kimsenin cocugunu temasla.sevemem.masallah cok.tatliymis derimm ayaklasmiyorumm.cocuk.mikrop.kapar diyerek acikliyorum da herkesin yaninda ki benimkilerede o sekilde davransinlar diyee

33 yaşına girdim şu zamana kadar kimsenin çocuğunu bebeğini öpmedim. Bazen arkadaşlarımın bebeklerini görüyorum dışarıda uzaktan seviyorum arkadasım olduğu için kırılır dokunmadı sevmedi der diye kıyafetinden seviyorum en fazla, 1 yaşında kızım var kimseye öptürmedim dışarıda dokunan olursa sildim hep yanlarında çocuğun ellerini felan, kimse kusura bakmasın.

Tam da duygularımi dile getirmişsiniz. 3 aydir kv lere yapmayın ,etmeyin,evet cok seviyorsunuz ama bağışıklık sistemi gelismedi ,ellerini agzina götürüyor öpmeyin ...demekten gina geldi .Ama onlar ama cok tatlooo yeaaa ne olcak demekten bikmadi.Birakip mutfaga bile gitmiyorum. Biliyorum ki arkami dönsem öpecekler .Daha 3 gunlukken bebek agladi diye agzi yemek dolu gelmis öpmeye calisiyor
Allah akil fikir versin .Hatada israrci olanlara deliriyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…