kendini oldugun gibi kabul et canim, cirkin kadin yoktur bence bakimli olmaya calis, elbet seni oldugun gibi begenen biri cikacaktir karsina
Ah ahh ben 8 yıldır bu durumla savaşıyorumkendini oldugun gibi kabul et canim, cirkin kadin yoktur bence bakimli olmaya calis, elbet seni oldugun gibi begenen biri cikacaktir karsina
kalbim güzel kalpte sıkıntı yok. ama yüzüm için aynı şeyi söyleyemeyecğim. bede beğenilmek istiyorumYine derya vakası :)
Bence akışına bırak. Yüz güzelliğin için severler yüzüne bişey olsa bırakırlar, kalbini aç önce insanlara. Görsünler kalbini sonra nolursa olsun bırakmazlar.. o zamana kadar sadece uzak durma ki, seni tanımalarına izin ver
kompleksmi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. ama bu psikolojiden kurtulmak istiyorum12 yaşında sana çirkin hissettirecek ne yaşadın?
Ben kendimden bahsedeyim 5.sınıfta felanız, bir erkek çocuğuyla tartışıyorken benim dişlerime bakıp ıy iğrençsin demişti. İnanılmaz üzülmüştüm ve o günden sonra 19 yaşıma kadar gülerken utandım, ağzımı kapattım mesela. Dişlerimi fırçalamak bile istemiyordum. O çocuğun bana öyle demesi inanılmaz olumsuz anlamda etkiledi beni o güne kadar hiç umrumda bile değildi. Kusurumla sevemedim kendimi o dönem. Ergendim de. Yaptırdım sonra da...
Neyi beğenmiyorsun kendinde? Düşündüğün kadar çirkin bir kız değilsin belki de? Biraz saç baş kaş derken güzel birisindir de sadece komplekstir belki?
oha çok şaşırtıcıBi kere vde kalma kısmını pas geçiyoruz. Buyrun mehmet günsür yakışıklısı ve buyrun aşık oldum dediği karısı. Duyduğumdan beri ara ara hatırlayıp tekrar şok olurum :) http://www.gazetemag.com/mehmet-gunsur-asik-oldugum-kadini-buldum/
Yalnız ben kendini sev bilmemne demeyeceğim. Sevemezsin kabullenemezsin arkadaşım. Aynısını hemen hr kadın yaşıyor bnce. Ama sevecek tselli olacak birşey buluyor yahut başka konularla bu dürtüleri bastırıyorlar. Mesela de ki dişlerim kötü git tel taktır. Doğru kaş yapısını ara. Gözüne giden makyajı keşfet. Sana giden kıyafetleri iyi belle. Açıksan saçlarında farklı modeller dene kapalıysan farklı örtünme biçimlerine bürünmeye çalış. Çirkin kadın yoktur sözüne katılıyorum. Bi de şu mehmet günsürün karısı bana umut enjekte ediyor arkadaş, aç ara ara bak iyi gelecek :) kendini beğenmeden de barışmaya kalkma kendinle, ilerde birgün tekrar küsersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?