olmuyor işte. karşımıda aldırsam olmuyor. makyaj bile suratıma olmuyorHaline şükret sağlıklı olduğun için
iyi bir kuaföre git bakım yaptır. mesela kaşını aldır fön çektir makyaj yap kilon varsa diyete spora başla. kendini meşgul et bir şekilde.
hayat bunları sıkıntı yapacak kadar uzun değil...
profil resmi yapsam bakar mısınızÖyle bir anlatmissin ki bir resim olsa da görsem diyesim geldi
bir keresinde prikologa gittim. o da ergenlikten dolayı dedi saldı.
bana da öyle geliyor. haklısınızAma artık ergenlik durumunu geçmiş. O psikolog da ayrı bir olaymış ya neyse.
Maddi durumunuz uygunsa özelde terapi önerebilirim. Çünkü 8 yılda kronikleşen bir durum gibi geldi. Kendi kendinize telkinle aşabilecek olsanız ya da sadece ergenlik olsaydı bu güne kadar bir gelişme olurdu sanki.
bana da öyle geliyor. haklısınız
ne güzel sevindim sizin adınızaYani bakın ben de sinir stres sebepleri yüzünden terapiye gititm. Yani sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor ama nasıl oluyor bilmiyorum eğer siz de düzelmeye istekli iseniz işe yarıyor. Önce bir yalnız olmadığınızı görüyorsunuz. Bir sürü insan benzer problemler yaşıyor bunu görüyorsunuz. Kendini beğenmeme de bunlardan biri. Sonra zamanla konuşa konuşa benim durumumda 8 ay süreli ilaç kullanarak geçti. Baya baya azaldı yani hiç sinirlenmiyor değilim tabi.
Bakımlı olunca her kadın çok güzeldir. Bu kadar olumsuz hissediyorsan resim olsa herkes yorum yaparprofil resmi yapsam bakar mısınız
koydum yorumlayın fakat doğruları söyleyin üzülmemBakımlı olunca her kadın çok güzeldir. Bu kadar olumsuz hissediyorsan resim olsa herkes yorum yapar
lütfen kızmayın bana. gerçekten takmasam sormamSizi resminizden tanıdım o zaman üye değildim yahu hala aynı konudasınız demek atlatamıyorsunuz.Güzellik erkek arkadaş sahibi olmakla erkeklerin bakmasıyla ölçülmez.Doğru makyaj stilini öğrenin bence makyajsız kadın günümüzde çok az biliyorsunuzdur.
Kızdığım yok tabii.Çirkin değilsiniz ama makyaj yapmadığınızı söylemiştiniz diğer konunuzda diye hatırlıyorum.Makyaj yapanlar çirkin değil aksine güzellerdir de güzel noktaları vurgulayıp ön plana çıkartmak isterler.Anlatabilmişimdir umarım :)lütfen kızmayın bana. gerçekten takmasam sormam
Hay aklınla bin yaşa.Lizzie valasquez...
Bu kadını araştır, hayat hikayesini oku, belgeselini ve konuşmalarını dinle. Dış görünüşün ne kadar önemli olduğunu ondan sonra konuşalım.
Sürekli kendime çirkin olduğumu söyleyip duruyorum. 12 yaşımdan beri kendimi hiç iyi hissetmedim. Şu an 20 yaşındayım. Aynaya bakmak bile istemiyorum. Çünkü karşılaşacağım manzarayı biliyorum. Bunun için yüzlerce kez ağladım. Hiçbir erkek beni beğenmedi. Hiç sevgilim olmadı. Bir kere bile iltifat almadım. Güzel kız görünce yerin dibine girmek istiyorum. Kendimi onlarla kıyaslayınca çok değersiz görüyorum. Daha neler neler düşünüyorum da neyse... Ne olacak benim bu halim. Evde kalacam diye çok korkuyprum. Arkadan laf edilmesini istemiyorum. O çirkindi zaten evlenemezdi gibi falan. Neden böyle düşünüyorum ya.? Nasıl kurtulacağım bu psikolojiden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?