Kendi mi bu düşünceden alıkoyamıyorum?

Aslında haklısınız hiç ama hiç özgüvenim yok. Bu yüzden kendimi çirkin ve yetersiz hissediyorum . Bende özgüveni Yüksek insanları beğenirim

Haklısınız sanırım böyle yapmam gerekiyor

Önce kendini sevmeye başla.
Saçını giyimini makyajını değiştir.
Aynalara küsmekten vazgeç ilk başta.

Tatlim sen hic youtube da makyaj videolari izlemiyor musun? Nece cirkin hatun var. Makyajla guzel olabiliyorlar ancak
Unutma her kadin kendini guzel hissetseydi makyaja gerek kalmazdi. Birinden makyaj yapmasini ogren bakimli ol. Sonra gor etraafindakileri:)

Klasik olacak ama çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır...
Bazı kadınlara bakıyorum,çirkin sayılabilecek bi fizikleri var ama inanılmaz güzel,havalı ve çekici duruyorlar...
Giydiği,sürdüğü,taktığı herşeyi kombinleyebilen,her daim bakımlı kadınlar...piknikte eşofmanla bile havalı olur mu insan? Onlar beceriyor işte..

ne yapsam olmuyor. 8 yıl dile kolay. psikolojim bozuldu bu düşüncelerden.

Ben de küçükken kendimi çirkin bulurdum. Sonra ünv başladım, saçlarımı boyadım, renkli lens takmaya başladım bir de makyaj. Herkesin kafasını çevirip baktığı güzel bir kız oldum. Şimdi lensler de yok saçlarım da doğal. Arada kendime güvenim geldi. 28 yaşında çok aşık olarak evlendim. Şimdi bir de renkli gözlü, kıvır kıvır saçları olan bir güzelliğin annesiyim.

Not: burnun çok önemli tam merkezde
Şikayetçiysen yaptır.

Kırılma ama başka sıkıntın yok galiba bu nasıl bir takıntıdır aynaya bile bakmıyorum nasıl bir komplekse girmişssin biri bişey mi dedi psikolojik baskı mı yaptılar günde 3 defa çirkinsin mi dediler

evet farkındayım. kompleks takıntı her şey... çok üzülüyorum. ama nasıl başa çıkacağımı bilmyorum

başımdan geçenleri anlatayım. bir arkadaşım sen kıllı ve göbekli biri ile evleneceksin demişti. nedenini sorudğumda çünkü çirkinsin dmeişti. babam dayısının yanında bana çirkin dedi direk ve dayısıyla beraber gülmeye başladılar. birde kimseden övgü almamış olmak canımı sıkıyor.

yaşın biraz daha oturdugunda yanı zamanla kılıgın kıyafetın,saç tipin,makyaj seklın,yüz ifaden hatta tavrın bile değişecek..
dolayısıyla senınle 25-26 yasında bırkez daha konusma fırsatımız olsa emınım ozaman kendını begenen ve özgüven sahibi bir bayan olacaksın..
sadece zamana bırak,bakımını yap temız ol yeter:)

evet farkındayım. kompleks takıntı her şey... çok üzülüyorum. ama nasıl başa çıkacağımı bilmyorum
yanlış anlama kırmak için konuşmuyorum ama o kadar büyük dertleri olanlar var ki misal ben defalarca ameliyat oldum ve ömür boyu yaşantımı etkileyecek daha bir sürü şey ben sağlıklı olup minicik probleme takanlara çok kızıyorum sağlığına şükret ve günaha giriyorsun Allahın yarattığına çirkin demekle amaaan ne söyleyeyim ki daha

Haline şükret sağlıklı olduğun için
iyi bir kuaföre git bakım yaptır. mesela kaşını aldır fön çektir makyaj yap kilon varsa diyete spora başla. kendini meşgul et bir şekilde.
hayat bunları sıkıntı yapacak kadar uzun değil...

e ne var ki bende babama ben güzelmiyim dediğimde vasatsın demişti bende senin çocuğunum anca bu kadar olmuş diyip susturdum napim yani beğenmeyen almasın kendine güvenli ol biraz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…