Kendi paranı harcayamamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile dinamigimiz su:Bir tek o ve ailesine para harcanabilir diğer harcamalar çok gereksiz
Aylık ne kadar kazanıyorsun
Kendıne 1000*1500 lıra almalısın. Alısverısın bakımın ıhtıyacın cebınde harçlığın bu olması gerekiyor
Aılesıne ne demeye ne yüzle para alıyorda verıyor. Kadrolumusunuz?

Ev kredisini o ödüyor benim en ufak bir harcamamda beni krediyi ödememekle tehdit ediyor ya da yarı yarıya ödeyelim diyor ben istemiyorum çünkü ailesi çok sömürüyor onda en ufak para olduğunu bileşenler coreklenirler

Kadroluyum 5 bini buluyor bazı aylar

Her gün işe gidip gelen bir insanın bile arada yeni giysiler alması ihtiyaçken, zira eskiyor bu meretler, bir de kilo vermiş bir insanın alması çok daha zaruri elbette. Bu konuda asla taviz vermeyin. Eşinize bu zaruri ihtiyacın değil, sigaraya verdiği paranın israf olduğunu hatırlatmak lazım. Yalnız bunu evi terk ederek yapmayın. Böyle terk edişler filan hiç bir sorunu çözmediği gibi, uçurumları büyütür. Önce iletişim kurun, konuşun, bundan anlamıyorsa, tripten anlıyorsa siz de atın tribinizi, siz de çekin kendinizi geri ama evi terk etmeyin, iş evi terk etmeye gelirse, boşanmayı da düşünün gerçekten.

Kadroluyum 5 bini buluyor bazı aylar
Tamam kendınıze 1500 lıra alabılıyor olmanız gerekiyor.
Tabı kı ıkınızın tum maaşı full borçlara gıtmıyorsa ne oduyorsunuz bılmıyorum. 150 lıranın lafı olamaz suanda sac boyamayı 400 lıraya yapıyor kuaförler, 150 neymıs

Boşanmaya cesaret edemiyorum bayildigimdan değil ama klasik Türk aile yapısı biliyorsunuz bir de şu an kendi memleketimde büyük bir şehirde yaşıyorum çocuğuma annem bakıyor ayrılır ayrılmaz beni doğuya gönderirler

Nasıl katlanacağım peki

Maasinizi veriyor musunuz? Vermeyin onun kartiyla alisveris yapmayin hic gormesin bile. Kendi maasinizi dilediginiz gibi kullanin. Ne biçim is yahu hem calisiyorsunuz hem harcayamiyorsunuz. Kendisi cildirip, kendini yesin. Bence hic takmayin, umursamayin.

Çöreklensinler. Para onun parası. Ev kredisi, giderler vs bölün hepsini. En azından cebinize paranız kalır, kocanızın çenesi kapanır.

Hicbir açıklama yapmıyor zaten konuşmaya başlayınca gidiyor

Valla bence restinizi cekin. Ya adam olursun yada basar giderim maasimdan komple olursun diye.

Hocam boşanma ve tayin meselesini bir araştırın, o iş öyle değil.

Oh maşallah 5bin siz 3-5 eşiniz alsa nasıl bu kadar sıkısık yasayabiliyorsunuz krediniz cokmu yüksek ki elinize bişey kalmıyo
Evet kredimiz yüksek bir de onun askerlik derdi var bir de ben geven ay hastalandım 1000 lira hastane masrafım çıktı o var

Birlikte hareket etmeniz lazim ama esiniz de, siz de kafaniza gore takiliyorsunuz galiba bu para işlerinde.

Ben calismiyorum ama esim 200tlik bisey bile alcaksa soyler bana. 200tl bizi sıkıştirmaz veya harcadindiye bagirip cagirmam. Borcumuz yok maddi durmumuz iyi suan soylemek zorunda degil ama soyler yine de.

Borcluyken ve durum kisitliyken herkesin haber vermeden oraya 100tl buraya 200 vermesi olmaz esiniz icin de gecerli. Oturup bir ihtiyac siralamasi yapilir nebilyim boyle senin parandan harcandi, benim paramla alindi yaparsaniz zor sizin iş.

Evet kredimiz yüksek bir de onun askerlik derdi var bir de ben geven ay hastalandım 1000 lira hastane masrafım çıktı o var
Valla bitmez o dert her ay mutlaka bişey cıkıyor bizdede :)
Allah yardımcınız olsun ama harclık vs versin en azından sanmıyorum ki ikiyüz lira cebinize ay sonu kalmayacak olsun

Bu da biraz zor değil mi ? Sevmedigin adamla ayni yatakta uyumak ,sevişmek...uyurken rastgele eli kolu carpsa bile insan rahatsiz olur ..

Doğuya gidip burda olduğundan daha mutlu olmayacağını nerden bilebilirsin. Çocuğun kreş yaşına geldi mi bunu bi düşün bence ..

Evden gitmeyin siz neden düzeninizi bozasınız. Madem derse geldi konu dersi siz verin bi 160 liralık daha alışveriş yapın bugün. Yemeğinizi kendinize göre yapın ev işlerine çamaşırına ütüsüne el atmayın kesinlikle. Ne münasebet yahu kazandığın parayı harcayamamak kaldı ki güzel giyinmeniz gereken bi mesleğiniz var 160 liraya 2 parça kazak alınır maksimum. Az bile harcamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…