Bedelli askerlik mi?Onu aıle odemıyor mu ya?Evet kredimiz yüksek bir de onun askerlik derdi var bir de ben geven ay hastalandım 1000 lira hastane masrafım çıktı o var
Kızlar merhaba,
Iki gündür eşimle küsüz. Sebebi ise çok saçma benim alışveriş yapmam.Calisiyorum hem de çılgınlar gibi öğretmenim ve çalışmayı gerçekten seviyorum geçen gün kolumda kelebekle sınav görevine gittim hatta.Ben 1 yıl diyet yaptım ve 13 kilo verdim iki beden birden kuculdum eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor üstümden düşüyor.Kendime netten 160 liralık bir şeyler aldım eşime mail gitmiş kudurdu resmen bir sürü mesaj attı borcumuz varmış ben nasıl alışveriş yaparmışım kendisi sigara içiyor her ay 300 lira veriyor benim yaptığım 2 kuruşluk harcama göze battı daha geçen ay ailesine 150 lira verdik benim paramdan.
2 gündür de benimle konuşmuyor dün aileme gelmedi bahane bularak bugün de işe kalkmış beni kaldırmadı güya küserek beni adam etmeye çalışıyor.Zaten aramız ailesi yüzünden bozuk 2 senedir bir türlü toparlayamiyoruz aramızda sevgi saygı tahammül hicbir şey kalmadı.Kizlar benim eve gidesim suratını çekesim bile gelmiyor küsecekse de gitsin başka bir yerde küssün .Aklı başına gelene kadar annemde kalmayı düşünüyorum sizce haksız mıyım gece gündüz çalışıp kendine bir şey alamamak büyük bir sorun değil mi?siz olsanız nasıl kalıcı bir çözüm bulursunuz her para harcadigimda aynı sorun bir de kendisi tasarruflu bir insan olsa neyse sadece kendini insan görüyor, o para harcamaya değiyor bir tek beni sinirlendiren nokta bu.Bir daha yaşamak istemiyorum konuşmaktan anlamıyor konuşunca ortamı terk ediyor.Sevgim bitti ona karşı çocuğum için onu tekrar sevmeye çalışıyorum zorluyorum resmen kendimi ona iyi davranayım diye ama olmuyor bir de kendinden daha çok soğutacak şeyler yapıyor.Esiyle mutlu olan eşini seven insanlara imrenerek bakıyorum eskiden daha büyük sorunlar yaşardık ama geçince hicbir şey olamamış gibi devam ederdik şimdi nerdeyse her şeyi batıyor çok uzattım kusura bakmayın.Esiyle mutlu olan bayanlardan formül istiyorum.
Haklısın sonuna kadar sigara parası veriyor senin kendi paranı sana vermiyor.Kızlar merhaba,
Iki gündür eşimle küsüz. Sebebi ise çok saçma benim alışveriş yapmam.Calisiyorum hem de çılgınlar gibi öğretmenim ve çalışmayı gerçekten seviyorum geçen gün kolumda kelebekle sınav görevine gittim hatta.Ben 1 yıl diyet yaptım ve 13 kilo verdim iki beden birden kuculdum eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor üstümden düşüyor.Kendime netten 160 liralık bir şeyler aldım eşime mail gitmiş kudurdu resmen bir sürü mesaj attı borcumuz varmış ben nasıl alışveriş yaparmışım kendisi sigara içiyor her ay 300 lira veriyor benim yaptığım 2 kuruşluk harcama göze battı daha geçen ay ailesine 150 lira verdik benim paramdan.
2 gündür de benimle konuşmuyor dün aileme gelmedi bahane bularak bugün de işe kalkmış beni kaldırmadı güya küserek beni adam etmeye çalışıyor.Zaten aramız ailesi yüzünden bozuk 2 senedir bir türlü toparlayamiyoruz aramızda sevgi saygı tahammül hicbir şey kalmadı.Kizlar benim eve gidesim suratını çekesim bile gelmiyor küsecekse de gitsin başka bir yerde küssün .Aklı başına gelene kadar annemde kalmayı düşünüyorum sizce haksız mıyım gece gündüz çalışıp kendine bir şey alamamak büyük bir sorun değil mi?siz olsanız nasıl kalıcı bir çözüm bulursunuz her para harcadigimda aynı sorun bir de kendisi tasarruflu bir insan olsa neyse sadece kendini insan görüyor, o para harcamaya değiyor bir tek beni sinirlendiren nokta bu.Bir daha yaşamak istemiyorum konuşmaktan anlamıyor konuşunca ortamı terk ediyor.Sevgim bitti ona karşı çocuğum için onu tekrar sevmeye çalışıyorum zorluyorum resmen kendimi ona iyi davranayım diye ama olmuyor bir de kendinden daha çok soğutacak şeyler yapıyor.Esiyle mutlu olan eşini seven insanlara imrenerek bakıyorum eskiden daha büyük sorunlar yaşardık ama geçince hicbir şey olamamış gibi devam ederdik şimdi nerdeyse her şeyi batıyor çok uzattım kusura bakmayın.Esiyle mutlu olan bayanlardan formül istiyorum.
ben kusmezdim ama maasimi da bolusmezdim sanırımBöyle durumlarda o 1 küserse ben 2 küserim. Madem böyle istiyor oyunu kuralına göre oynayın ve muhattap olmayın bence.
Bundan sonrada maaşlarınızı ayırın. Borçları yarı yarıya paylaşın kalan paranızı da kendinize ayırın. Artık kendi maaşından anasına para versin sigara içsin beyefendi çok istiyorsa
Konu sahibi galiba hastaydı, serum veriliyordu serum iğnesinin takıldığı aparata kelebek deniliyor, hasta hasta işe gittiğini belirtmiş yani.Kolumda kelebekle okula gittim nedemek
Doğuya gitmiyorsun canım, öncelikle o şehirden doğu sayılan bi ilçesi veya köyüne gidersin. Tercihine bağlı yani. Ama beğenmez ve tercih etmezsen, resen doğuya atayabilirler.Boşanmaya cesaret edemiyorum bayildigimdan değil ama klasik Türk aile yapısı biliyorsunuz bir de şu an kendi memleketimde büyük bir şehirde yaşıyorum çocuğuma annem bakıyor ayrılır ayrılmaz beni doğuya gönderirler
Sigara içmeyenler sigaradan vurmuş sdamı ☺.ama önceden edinilmiş bi alışkanlık ve kişi bunu masraftan görmüyor. Evi terk etmeniz hata.o ev ortak paylaşım alanınız. Çıktiysanız da gitmeyin bidaha.çünki geri döndüğünde blöf yaptığını düşünücek.o küsüyosa sende konuşma.problemleriniz büyükse o başka tabi.ama egitimli biri olarak dik durun ve taviz vermeyin.hesapsa hesap kitapsa kitap. Siz harcamıyosanız,kimsede sağa sola para saçamazKızlar merhaba,
Çok değişik aile yapıları var dini imani para dedikleri cinstenİyiki kendi paranızla almışsınız ekonomik özgürlüğünüz olmasa, onun parasıyla alsaymışsınız dahada çok kuduracak kıyameti koparacakmış demekki
Yok asla öyle bir şey yapmam param kendimdedirAldıgınız paranın tamamını adamın eline mi sayıyorsunuz
Gercekten yüzaltmıs lira harcayamayacak durumdamısınız
Biraz paranızı ayrı tutun tamam herşey ortak lakin az birazda kendinize harcama yapmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?