Canım iş sadece maddiyat değil ki Türk kızlarının yetiştirilme tarzı hep aynı aman idare et aman boşanan kadın olma aman yuvanı kurtar bunun aile ve toplum baskısı var hele de benim ailem sürekli bu manyak aileyi idare etmemi istiyor boşanırsam millet ne dermiş bir yuva kolay mi kurtuluyormuş çocuğumuza yazikmisAltın bileziginiz kolunuzda siz hala boşanmaya cesaret edemiyorum diyosunuz. Siz cesaret edemiyorsanız diyerleri nasıl yapar.5binlira maaş dile kolay çok guzel mevla çocuğun annen çok guzel yaşarsınız.para harcama mevzusuna gelince bakımlı insansinizdr illa sonuçta ortama gidiyorsunuz kuafrdu falan ya onları nasıl halledyosunuz şaşırdım valla çerez parası olması gerekir sizin için cunku eşinizin maaşı da var sonuçta.
Hicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorumbende önümüzdeki hafta 11 yıllık evli olmuş olacağım ve 10 yıl boyunca maaşımı özel dersimi eşime verdim Allah için iyi birikim yaptık ev aldık vb ama artık dediğiniz gibi ben de dışarıda kahve içmek vb içn harçlık almak istemiyorum şükür borcumuz filan yok kredimizin son yılı bir yıldır gelirimin yarısını ay başında çekip veriyorum ev harcamaları için kalan yarısı ve ekstra derslerimi harcıyorum valla bildiğiniz harcıyorum. sevdiklerime (eşim ve kızım dahil) hediyeler alıyorum, geziyorum, ihtiyaç duyanlara yardım ediyorum emin olun bir yıldır daha kıymetliyim eşimin gözünde. önceden kendi paramdan harçlık istiyordum ondan şimdi ben eline veriyorum bu ay bu kadar destek olurum eve diye. hatta yazın elstra da para aldım eşimden..bu ne arkadaş gece 10 a kadar eşşek gibi çalış dönerciden ekmek arası al sonra harçlığım bitti 20 tl versene ay sonuna kadar de. 30 kusur yaşında olmaz dedim içimden eşim de hiç ses etmedi. (bu arada o kendine alıp benden sakınıyoru gibi algılanmasın sadece bütçe kontrolü ondaydı) vermeyin paranızın hepsini ortak borçlarınıza eşit miktar koyun yetmiyorsa herkes sıksın kendini artarsa herkese eşit kalsın..
Aynen öyle canım zaten 2 parca bir şey etti onlar da dandikYa küçümsemek değil de 160 TL ye ne ediyor ki zaten ? Dün kotona girdim ki nispeten ucuzdur dandik kazaklar bile 70 80 TL idi.Yani 2 3 parça bişey alınır o paraya.Bir de öğretmenmişsiniz , insan içine çıkıyorsunuz sürekli.
Kıyafete ihtiyacınız olması çok normal.Eşiniz çok sinir bozucu.Bence keseleri ayırın.Krediyi ve diğer masrafları ortak karşılayın.Kendisi kalan parasını da ailesine mi yediriyor sigara mı alıyor ne yaparsa yapsın.Kadınların maaşı üzerine çöken erkeklerden nefret ederim.Kadınlara kürek mahkumu muamelesi yapılıyor resmen.Çalış çalış ama bir kuruş harcama.Yok canım !!
Bence de işte çalışıp bunları adam etmemek lazimÇalışmadığım halde bu ay eşim alışveriş yapıcam diye 600 tl para verdi hem oğlana hem kendime bişegler alcam siz birde kendiniz çalışıyorsunuz benim annem çalışan kadın babam ne kadar aldığını bilmez annem ne isterse onu alır babam eve bakmak zorunda erkek adam bide para mevzusu yapınca çok itici bence
Ah arkadaşım eşinin annesi senin maaş kartını mı istedi? Yuh olsun yaaa !!Hicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum
Di mi ya,yüz yerine ne taşıyor acaba,çadır brandası sanırımAh arkadaşım eşinin annesi senin maaş kartını mı istedi? Yuh olsun yaaa !!
O zaman çok şanslısınız ben zamanında bu eşi seçmeyi becerememisim
Siz 83 doğumlu musunuz benden büyüksünüz ve yorumlarinizi begeniyorun gercekten evi terk etmek boyle birseymi arkasindan bosanma mi getirir.Evi terk etmek boşanmanın er veya gec ilk adımıdır. Küs müs olun ama evden ayrılmayın. Şu küslük numarasından nefret ediyorum. İnsanlara psikolojik şiddet aslında denedikleri. Takma. Yeni kıyafetlerini giy ve süslen.
Daha neler !Ailenin ödemesini geçtim kızlarını bana evlendirtmeye çalışıyorlar eski konularımdan bakabilirsiniz annesi benden ev istedi kredi çekip ev alacakmışım ona almam deyince ailecek beni linç ettiler
Yok artık! Sizin maaş kartınızdan annesi ne canım? Sağılacak inek sanmışlar zağar.Hicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?