Kendi paranı harcayamamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım iş sadece maddiyat değil ki Türk kızlarının yetiştirilme tarzı hep aynı aman idare et aman boşanan kadın olma aman yuvanı kurtar bunun aile ve toplum baskısı var hele de benim ailem sürekli bu manyak aileyi idare etmemi istiyor boşanırsam millet ne dermiş bir yuva kolay mi kurtuluyormuş çocuğumuza yazikmis

Hicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum

Bulunduğunuz şehirde zh okulları vardır mutlaka bir araştırın derim...

Aynen öyle canım zaten 2 parca bir şey etti onlar da dandik

Kızlar çok teşekkür ederim mesajlara yetişemiyorum desteğiniz için sağ olun.Saat 8 gibi annemden eve geldim bana her zamanki gibi eviniz terk etme o küserse sen de küs dediler ve evime gönderdiler.Oysa babamın esimi karşısına alıp sert bir uslupla uyarmasını istemiştim.Benim ailem hep böyle zaten bu kadar sessiz oldukları için eşim ve ailesi beni bu kadar edebiliyorlar benim kendimi savunmam sadece çirkeflik olarak kalıyor onların gözünde.Esim ne oldu bilmiyorum yalakalik yapmaya başladı ben 2 haftadır ona kötü davranıyormuşum onun hıncını cikarmis(Ben hastaydım sistit oldum hastanede yattım o ara şehir dışından teyzeleri geldi ben de evime davet etmedim çünkü b.k götürüyordu ve hastalıktan kimseyi görecek gözüm yoktu acikcasi)Inanasim gelmiyor büyük ayıp etti bir süre ben konuşmayı düşünmüyorum

Çalışmadığım halde bu ay eşim alışveriş yapıcam diye 600 tl para verdi hem oğlana hem kendime bişegler alcam siz birde kendiniz çalışıyorsunuz benim annem çalışan kadın babam ne kadar aldığını bilmez annem ne isterse onu alır babam eve bakmak zorunda erkek adam bide para mevzusu yapınca çok itici bence

Bence de işte çalışıp bunları adam etmemek lazim

Hakkini aramazsan haksiz olursun. Bencede konusarak , empati yaptirarak bunu ona ogret.
Ben calismiyorum. Borcumuzda cok ama bir sey istesem ,esim alma dese cok uzulurum. Heleki sigara kullansa , o para benimde hava param olur .
Esim bir yere gidiyor ,spor vs kendine vakit ayiriyor. Ben tabi cocuklara cakiyorum. Onda bile diyorum sende cocuklara, bende kendime vakit ayiriyim.
Ya ne guzel maasin var , kendine guven.

Çok haklısın düşüncelerinde. Ama her ailede oluyor bir sorun. Kimse mükemmel hayata sahip değil. Aşabileceğinizi düşünüyorum.

Hicbir zaman kartımı eşime vermedim vermem de.Ilk evlendigimizde maaş kartımı annesi istedi o kadar mücadele verdim ki o kartı kptirmamak icin surekli benim param var vurgusu yapmak zorunda kaliyorum
Ah arkadaşım eşinin annesi senin maaş kartını mı istedi? Yuh olsun yaaa !!

Canım senin adına gerçekten çok üzüldüm,yani o kadar maaş alıp harcayamamakBen 4 yıldır evdeyim her hafta sonu kızımla dışardayız yemeği,sinemasi sadece 100-150 lira onlara gidiyor.esim cikin gezin hava alin der asla para lafini yapmaz..kartini alir ne lazimsa yaparim alisverisimi..lutfen tavrini koy , kendi kazandigini harcayamamak cok kotu..ben calisirken esim maasimi bilmezdi,nereye ne harcadigimi sormazdi,inan aksi olsa calismazdim..

Yazık ya hem çalışıyor hem kendisine kıyafet alınca sorun oluyor.. Allah sabır versin çözülür sorununuz inşallah.. Alttan alma bence.. kendi harcamaların için kendine ayır..

Siz 83 doğumlu musunuz benden büyüksünüz ve yorumlarinizi begeniyorun gercekten evi terk etmek boyle birseymi arkasindan bosanma mi getirir.
Dayanamıyorum

Ya öfff cidden ,ayyh çalışmayan kadın hayatın dışında,yok efendim koca eline bakıyor vs diyenleri okudum bir önceki konuda...huu nerdesiniz gelip okuyun şu konuyu.. Çalışmıyorum ne harcadığımın hesabını kocam değil kendim bile tutamiyorum harcadigima kimse karışamaz.. Aklim almiyor ya bu tip konuları..asla anlayamıyorum

Ailenin ödemesini geçtim kızlarını bana evlendirtmeye çalışıyorlar eski konularımdan bakabilirsiniz annesi benden ev istedi kredi çekip ev alacakmışım ona almam deyince ailecek beni linç ettiler
Daha neler !

Yok artık kv benim maaş kartımı isteyecek ha?
O zaten bi acayip
Eşin de bi garip
Acaba önceden söylesen mi kıyafete ihtiyacım var bu ay alıcam diye.
Bütçenizi sen de düşünüyosundur heralde, kocana burada söz düşmez ki.

Yok artık! Sizin maaş kartınızdan annesi ne canım? Sağılacak inek sanmışlar zağar.

Ya sizin elinizde çok güzel bir koz var adamın aylık 300 tl sigara masrafı varmış o zaman benimde aylık 300 tl kıyafet masrafım olacak diyin ve diretin çalışan bir kadınsınız kendinizi müdafaa edersiniz ha anlamadı mı gerçekten o 300 tl yi düşürüp o parayı verin ya da gerçekten her ay 300 harcayın yapın bunu...

Sigara konusunda çok çok katıyım. Benimde kuzenimin kocası vardı asgari ücret alır sigara da içer kız ekmek almaya para bulamazdı ya da bebeğine kıyafet alamazdı eee kocan sigara içiyor derdim susardı susmayın ya ... bu kadar pasif olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…