- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.925
- 798
- 35
Selam kizlar,
Oncelikle topigi kendim icin aciyorum, gunluk gibi bisey olsun diye aciyorum ama bana katilmak isteyen ve deneyimlerini paylasmak isteyenler hos gelmistir :)
4 yil once 75 kilodan 62 kiloya 9 haftada 13 kilo kaybetmistim
Suan 66 kiloyum boyum 158 hedefim 58 olmak.
4 yil icinde 4 kilo almis bulunarak daha onceki yaptigim diyetin gayet saglikli oldugunu dusunerek ona benzer bisekilde devam edicem
2 haftada bir tartilip 2 haftada 1 kilo kaybetmis olarak tartinin uzerinde mutlu olmak istiyorum
Acelem yok, ayda 2 kilo versem bile benim icin kardir diyerekten saglikli olarak beslenerek zayiflamak istiyorum
Kendi capimda kendimce yaptigim tekniklerle zayiflamaya niyet ettim :)
Bugun yaptiklarim:
Oncelikle topigi kendim icin aciyorum, gunluk gibi bisey olsun diye aciyorum ama bana katilmak isteyen ve deneyimlerini paylasmak isteyenler hos gelmistir :)
4 yil once 75 kilodan 62 kiloya 9 haftada 13 kilo kaybetmistim
Suan 66 kiloyum boyum 158 hedefim 58 olmak.
4 yil icinde 4 kilo almis bulunarak daha onceki yaptigim diyetin gayet saglikli oldugunu dusunerek ona benzer bisekilde devam edicem
2 haftada bir tartilip 2 haftada 1 kilo kaybetmis olarak tartinin uzerinde mutlu olmak istiyorum
Acelem yok, ayda 2 kilo versem bile benim icin kardir diyerekten saglikli olarak beslenerek zayiflamak istiyorum
Kendi capimda kendimce yaptigim tekniklerle zayiflamaya niyet ettim :)
Bugun yaptiklarim:
- Aksamdan hazirladigim detoks suyumu bir bardak icip 6bucukda 1 yumurta yedim
- 7de bir bardak daha detoks suyumu icip evden ciktim
- 8bucukda bir dilim kepekli ekmekle avuc ici kadar beyaz peynir yedim
- 10bucukda 1 portakal
- 13de evde yaptigim ve ofise getirdigim yemegimi yedim; körili pirinc pilavi ve brokoli yaninda ise az zeytin yagli kara lahana salatasi
- saat 15bucukda kuru kayisi yiyip eve gecince aksam yemegimi yicem