Bilgilendirme için teşekkürler..Bal allerjik olduğu icin degil, botulizm toksinini yapan mikroorganizma (internetten ne olduguna bakarsiniz) balda uredigi icin 1 yas alti bebeklere verilmez. Onerilmez degil, verilmez. Komsunuz hata yapiyor, uyarin. Botulizm cok tehlikeli ve ölüme sebebiyet veren bir hastaliktir.
Bal allerjik olduğu icin degil, botulizm toksinini yapan mikroorganizma (internetten ne olduguna bakarsiniz) balda uredigi icin 1 yas alti bebeklere verilmez. Onerilmez degil, verilmez. Komsunuz hata yapiyor, uyarin. Botulizm cok tehlikeli ve ölüme sebebiyet veren bir hastaliktir.
ayy hemen yarın okutucam yazdıklarınızi çok korktum. peki bu direk bal verildiği zaman oluyor değil mi. mesela ben ari mamanin veya hero babynin bal ve irmiklisini verecektim onlarda geçerli olamaz değil miBal allerjik olduğu icin degil, botulizm toksinini yapan mikroorganizma (internetten ne olduguna bakarsiniz) balda uredigi icin 1 yas alti bebeklere verilmez. Onerilmez degil, verilmez. Komsunuz hata yapiyor, uyarin. Botulizm cok tehlikeli ve ölüme sebebiyet veren bir hastaliktir.
Peki 1 yaşındaki bebekler bal yiyebilir mi? Komsum 2 yaşına kadar vermeyecegini söyledi. Bu sebepten olabilir mi ki?
ayy hemen yarın okutucam yazdıklarınızi çok korktum. peki bu direk bal verildiği zaman oluyor değil mi. mesela ben ari mamanin veya hero babynin bal ve irmiklisini verecektim onlarda geçerli olamaz değil mi
Bizim doktorumuz 1.5 yaşına kadar dedi. Bu yüzden henüz vermiyorum. Kızım 13 aylık.Peki 1 yaşındaki bebekler bal yiyebilir mi? Komsum 2 yaşına kadar vermeyecegini söyledi. Bu sebepten olabilir mi ki?
Bizim doktorumuz 1.5 yaşına kadar dedi. Bu yüzden henüz vermiyorum. Kızım 13 aylık.
Demek ki.Demek ki dr larda hemfikir dehil. Bizim dr da 1 yas dedi. Nette de bu yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?