Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet koli kullanmak mantıklı. Sert olduğu için kontrol edilebilir işlerken. Ben metal,ince elbise askıları var onu kullanacaktım. Ama koli kullanayım en iyisi mi. Takıldığım yer olursa sorarım sana
Evet koli kullanmak mantıklı. Sert olduğu için kontrol edilebilir işlerken. Ben metal,ince elbise askıları var onu kullanacaktım. Ama koli kullanayım en iyisi mi. Takıldığım yer olursa sorarım sana
2 tane kesiyorsun silikonla yapıştırıyorsun sadece,daha sağlam oluyor. Sarmaşıklar var ya ondan bile yapıyorlar çevirerek,takıldığın bişey olursa sor tabi elimden eldiğince destek olurum sana .
Teşekkür ederim sağol,çok fazla el becerisini kavrayamadım aslında oda zamanla düzelir herhalde. Yotube kanalı çok iyi hanımlarımız o kadar güzel şeyler yapıyor ki orada hayran kalmamak mümkün değil.
Takibe aldım hemen ellerine emeğine sağlık, çok güzel hepsi. Kozalak favori ürün her yere yakışıyor. Ben beceremem ama yapanlara ayrı bir hayranlığım var canım güzel kadın
Takibe aldım hemen ellerine emeğine sağlık, çok güzel hepsi. Kozalak favori ürün her yere yakışıyor. Ben beceremem ama yapanlara ayrı bir hayranlığım var canım güzel kadın
Sağol canım benim teşekkürler ,kozalak daha keyifli aslında çok fazla riski yok hayal gücüne dayalı birazda. Ömce yerleştiripbakıyorum sonra sıcak silikonla yapıştırıyorum.