Çok sevdiğim bir blogda okumuştum isim vermek yasak olduğu için yazamıyorum
Kıymetli malı olanlar bağırmaz. Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz. Eskici bağırır ama antikacı bağırmaz.
Popçular, folkçular boğazlarını patlatana kadar bağırıp duruyor.Dede efendiyi okuyanlar bağırmıyor.
Yani kendini övenlerin vardır bir yerlerde eksiklikleri bence.Okadar mükemmellerse zaten övünmelerine gerek kalmadan insanlar onları över.
Çocuğunu övenler ise gerçekten çook farklı gözle baktıkları için olabilir onlara lafım yok:1rolleyes:
Kıymetli malı olanlar bağırmaz. Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz. Eskici bağırır ama antikacı bağırmaz.
Popçular, folkçular boğazlarını patlatana kadar bağırıp duruyor.Dede efendiyi okuyanlar bağırmıyor.
vereliniortakBir de işin şu yönü var..
Diyelim ki bir insan var iyi yanlarının farkında olduğu halde kendini övmüyor,başkaları zaman zaman onu övüyor..O da sadece övgüler olunca nezaketen teşekkür etmekle yetiniyor..
Buna rağmen bu kişi övgü aldığı için rahatsızlık duyan kişiler olabiliyor,övgü alan kişiye seviyesiz hakaretler ederek egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar..Kişi kendini övmediği halde övdüğü iftirasını atabiliyorlar...
Bunlar da komplekslinin dik alası hazımsız kişilikler....
Kendini öven insanlardan öyle çok rahatsız olmuyorum açıkçası gözümün gördüğünü bana anlatıyor,
sonuçta neyin ne olduğunu bildiğime göre anlattıkları en fazla benim değer biçmeme yardımcı olur.
Ne kadar gerçekle hayal arasında yüzdüğünü anlarım.
Uyuz olduğum bir şey var ki nesnesel şeylerden sürekli övünen insanlar.
3 kuruşluk şeye 10 kuruş verip, onun karın ağrısını dindirene kadar anlatırlar,
Yediğinden, içtiğinden tutunda ucu paraya dokunan herşeyi motora bağlamış gibi durmaksızın anlatanlar.
Cebinden çıkan her kuruş nereye çıktıysa anlatma gereği niye duyar ki insan gerçekten çok kıt anlayışlıyım ben kafam basmıyor böyle şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?