Övgü+ takdir+ kabul görmek insanın yaradılışında var fakaaaat!
Alçak gönüllü olmak en güzeli,
Birşeyi insanoğlu ne kadar çok söylüyorsa bilinki o şey onda yoktur.
hiç beceremediğim şeydir övünmek..benneyaptımki
kendini övenlerden de nefret ederim..hihoyyyt
dışları dolu,içleri boştur çünkü!!şakkıdıkimi insanlar vardır aleni de yapmazlar..ama ima ederler..
onlardan da nefret ediyorum..:dilcikar:
Allaha yakın bana uzak..zemuszemus
Ablamin bir komsusu var böyle....
Ben gördüm ama bu denli kendini sürekli öven pohpohlayan bir insan görmedim..benneyaptımki
Ahhhh gelin gelin yumurta yaptim...benim yumurtam cok meshurdur...len yaptigin alt tarafi bir yumurta...hadi hünkar begendi yapsa tamam diyecegim.
Benim sac rengim en yeni en pahali en havali model....normal bildigmiz röfle yokmu onun aynisin tipkisi....mirmirmirmir
Benim cocuklarim en akilli en uslu en bilgili bilmem ne en en en iste....ama cocugu 3,5 yasina gelmis hala altini pisliyor diye krese alinmadi bunu söylemez...:ecrin_bebek:
Cok iyi bir insan aslinda...ama bu huyu kendinden öyle sogutuyorki....anlatamam...:1no2:
Neden böyle diye sorarsaniz....komplexindendir derim....bana göre komplexli insanlar buna cok ihtiyac duyar.
Hee..hee deyip gecmek lazim
ben senı anlıyorum derin83.. maalesefkı boyle insanlar vaarr...
bir arakadasım vardı (vardı dıyorum cunku ılıskımı kopardım)
bu arada ben nıkahlıyım henuz dugunum olmadı.. o arkadasta evliyim demıstı bana (ne bılım bende gercekten evli sandım)
gunluk sohbetlerımızden cirkin betynin dedigi gibi iki lafında bir kocam benı çok kıskanır kocam benı soyle sever boyle sever..sonra yatak muhabbetlerıne filan giriyor vs. (tamam severde konusu gecmezken bunu demesi tuhaf değilmi sizce) neyse aradan zaman gectı ben bi yalanını yakalamıstım ve o yalanınıda yuzune soyleyıp bıtırdım arkadaslıgımı (yalan konusunda çok hassasımda)
sonra bi öğrenıyorum evlılıgı bırakın henuz hiçbişey olmamıs aralarında sevgılısyle.. ciddi anlamda hiçbişey olmamıs yani..
pess dedım yanı pesss.. kıskanılcak bi tarafımda yok ama tuhaf cidden..
ben burdaki atışları hiç saymıyorum bile günlük yaşantımızda nasıl bir insan olduğunu çok iyi bildiğim kişilerin böyle davranması bana komik geliyor...benim çok yakınlarımda var maalesef ve ilişkimi koparmam mümkün değil :çok üzgünüm:
anlıyorum canım.. hiç değilse araya biraz mesafe koysan?
haa sinir olunacak birsey değil ama olmamıs biseylerı dınle dınle insanada gına gelıyor yani.
Karşındakileri bıktırıcak kadar insanın kendini övmesi elbette çok itici olur,Ama kişinin arasıra kendini beğendiğini belli etmesinden zarar gelmez bence..
Alçak gönüllük en güzeli Ancak Alçak gönüllük te bir yere dek..Eğer karşımızdaki kişiler bu alçakgönüllüğü farklı algılıyorlar ve zararları dokunmaya başlıyorsa hadlerini bildirmek adına bazan mecbur kalabiliriz alçakgönllülük çizgisinden çıkmaya.Bunlar yaşanarak örnek verilebilicek şeyler aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?