- 19 Ekim 2025
- 13
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi ucmelekannesii
-
Fiziksel çözülme. Çöldeki kumlar gibi düşün. Isı farkından falan de geç işte. Her şeye anlam yuklemeyelim please. Zaten elektrikler kesikArkadaşlar merhaba öncelikle bu gece saat 1 gibi falan mutfaktan ses geldi baktığımda masanın üzerindeki meyve tabağı kendiliğinden kırılmıştı eşimde bende çok şaşırdık ve korktum açıkçası varmı aranızda böyle birşey yaşayan
Tabak seramikse içten çatlama yapmıştır, kendi kendine de kırılır olduğu yerde.Arkadaşlar merhaba öncelikle bu gece saat 1 gibi falan mutfaktan ses geldi baktığımda masanın üzerindeki meyve tabağı kendiliğinden kırılmıştı eşimde bende çok şaşırdık ve korktum açıkçası varmı aranızda böyle birşey yaşayan
Tabağın içinde meyveler var mıydı dolu muydu yani? varsa ağırlıktan kırılmış olabilir ya da öncesinde çatlamıştır seramikse sıcak soğuk hava değişikliğinden kırılmıştırArkadaşlar merhaba öncelikle bu gece saat 1 gibi falan mutfaktan ses geldi baktığımda masanın üzerindeki meyve tabağı kendiliğinden kırılmıştı eşimde bende çok şaşırdık ve korktum açıkçası varmı aranızda böyle birşey yaşayan
cin değildir reaksiyondur :)
Reksiyondur o reaksiyonOnce nazar
Sonra cin
En son olaylar daha da büyürse
büyü
Evet iğde doluydu ağır bişey değil yani seramikte değildi camdı ama olayı farklı yere çektiğimi düşünenler olmuş oysaki başıma gelen şeyi paylaştımTabağın içinde meyveler var mıydı dolu muydu yani? varsa ağırlıktan kırılmış olabilir ya da öncesinde çatlamıştır seramikse sıcak soğuk hava değişikliğinden kırılmıştır
Çok komiksiniz kombinin yanmadığı fikrine nerden kapıldınız acabaKombiyi yakın hava soğuk olduğu için cimriliğinizden kırılmış olabilir
Bilimsel olarak birkaç neden sıralayabilirim ama siz olayın diğer boyutundasınız gibi görünüyor. Ondan dolayı kendimi yormayacağım. Gerek yok.
Pekiçatlaktır kırılmıştır çok da anlam yüklemeye gerek yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?