Kendim Boşanıyorum ama Mutsuzum :(

Allah razı olsun arkadaşlar yorumlarınız için. İnsan buraya yazıp içini dökünce, sizlerin güzel yorumlarını duyunca rahatlıyor biraz. Dediğiniz gibi anne kuzusu oldukça olmayacaktı zaten. Sanırım bu acıyı çekmem gerekiyor, çekerken çok acı oluyor, yolun sonu karanlık gibi görünüyor ama geçecek inanıyorum. Gerçekten arkadaşların dediği gibi bir yıl içinde oldu bunlar. Ne hayallerle başlayan evlilik malesef boyle noktalandı. Bu aşamada sanki hayatımda bir daha hiç bir şey yoluna girmeyecekmiş gibi hissediyorum. İşim ayrı, acım ayrı, evim ayrı, yalnızlığım ayrı ayrı bunaltacak sanki beni.

Ay canım yaa yaşadıkların çok zorr bende yakın zaman önce bunları yaşadım konumuz aynı olmasa bile boşanmayı ben isteyip evimi terkettim avukat tuttum eşyalarımı falan toplattım ama eşim çok çabaladı beni kazanmak için..avukata gitmem evden eşyalarımın gitmesini onun gözünü fena korkuttu evliliğimizin biteceğini anladı ve 360 derece değişti valla..
senin eşine gelinceee bence eğer seviyorsa seni ne yapar ne eder evliliğini kurtarmak için çabalar..bak benim eşimde annesine düşkündü ama evimiz olduğu halde şuanda kiraya ve annesinde baya uzağı taşındık..vala iş eşinde bitiyor kimsede değil..kayınvaliden konuşup doldurup dursun eşin ağzını açıp bir cvp veremiyor mu yani..
yazık gunah yaa böyle sorunlar için eşlerin bu hale gelmesine gerçekten üzülüyorum..
madem oğlun çok kıymetli evlendirmee arkadaşım otursun dizinin dibindeeeeee

bence yuva kurmak kolay ama yıkmak cok zor canım yaa..
bırını sevıyosun anlamadan dınlemeden tmm evlencez diyorsun..
evleniyorsun sonra bi bakmışın ki flört döneminde ki eşten eser yok..
olay ayrılmaya gelince de binlerce kez düşünüyorsun..yani ben bir bayan olarak öyle yaptım belkide erkek için daha kolaydır bilmiyorum neler okuyoruz eşim evi terketti eşim beni bıraktı falan die...bence bayan için yuva yıkmak çok daha zorr....

Bu kadar kolay olmamalı ama malesef olmayacak yerden patlak veriyor bazen.
Böyle bir adam ve kv ile problem yaşamak kaçınılmaz inan bana.
Yıllar sonra, bebeğinle ve yılların yıpranmışlığıyla bitmesindense
şimdi bitmesi senin için daha hayırlı, şu anda sen böyle hissetmesen bile..

böyle ana kuzusu erkekler evlenmesin yaa okuyunca sinir oluyorum
kaynanana söyleyecek söz bulamıyorum zaten
boşver canım böyle insanlardan kurtulduğun için sevin çocuklu olsan daha çok yıpranırdın kendini şanslı saymalısın
zamanla acın hafifler geçer emin ol

Bugün boşanma protokü imzaladık. Tazminat istememem karşılığında benden izinsiz aldığı altınlarımı teslim etti. Yalnız eksik vardı. Ben burada benim aldığım 2 cumhuriyet altını yok diyince cebinden 200 TL çıkarıp suratıma fırlattı. Sanki dilenciymişim gibi. Milletin içinde rezil olmayalım diye bir şey demedim. Ama o kadar ağırıma gitti ki.....

Allah sabır versın sana bırde suratımna fırlatıyor...terbıyesız hem eksık verıyorr hemde su yaptıgına bak

Eh kendini belli etmis iste, daha fazla uzulmeyin. Su adamla evli kalip ne yapacaktiniz ki?

Yolunuz acik olsun, insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz.

benim eski eşimde altınlardan arabaya verdiğin paradan vazgeçersen veririm demişti.hatta ortak hesabımızdan para çekmeye o gitmişti yoldaki benzin parasını düşmüş benim hakkımı öyle vermişti.yani tek değiller.

Anneci Erkekten Uzak durun aman aman aman.... Boşanmaya bak Anneside Ettiğini illaki bulur rabbim yanına bırakmaz. Yağmurdan kaçarken doluya tutulur. Seni Sevmiş olsaydı Zaten ille aranızda denge yi sağlardı Boşver Unut Gitsin hatırlamaya bile deymez zaten eski eşin sakında üzülme kurtulduğuna sevin

Yani benim anlamadığım şey, boşanmayı kabul etmişti protokol imzaladık, hatta mahkeme günü erken olsun diye ön incelemeden feragat dilekçesi bile vrip tebligatı elden almıştı. Şimdi nerden çıktı bu mahkemeye gelmemek anlamadı. Anlaşılan uğraşacağım .

bazı kaynanaları anlamıyorum ya gelınlerle yarıs ıcındeler sankı dua etmelerı lazım halbukı cocuguma bukadar ıyı bakıo dıe ama onlar bole olmak yerıne ara bozmakla mesguller tabı butun kaynanlar ıcın demıorum.benım kaynanam allah razı olsun hıc bana zorluk cıkarmıo kızı olarak goruo bazılarıda bole sorunlu oluo sımdı daha mı mutlu dıe sormak ıstemıorum kesın mutludur yanı esınde cok sevseydı bırakmazdı senı hemen kabul etmıs oda dunden razıymıs demek.ben senın yerınde olsam tek avunacagım benı ıstemeyı ben hıc ıstemem.zaten ınsanın kendı aılesı gıbı kımse sevemez bosverr hayatına mecbur devam etmek zorundasın hayırlısı buymus dıecksın

tazminat nedne istemedn bukadar kolay olmamalıydı yaa. of lanet olsun böyle insanlar. o kadın acısını çok çeker ama o adam daha çok çeker merak etme.
sen de haksızlığa uğradıpğını hissettiğin için için dekalarak boşnıyorsun . sorun çıkarsaydın ya da problemli olduğun ainansaydıniçin bu kadar yanmazdı. ama sen de boşanma aşamasında süründr bence. gelemiş mmadem mahkemeye sen de arız a çıkar.

Evet ben de artık bu saatten sonra süründürmeyi planlıyorum. İnsan gibi evlendik insan gibi boşanalım diyordum ama mahkemeye gelmeyince otomatikmen mahkeme anlaşmalı boşanmadan çekişmeli boşanmaya döndü. En az 1,5 yıl sürüyormuş dava bu durumda. Avukatım tazminat, tedbir nafakası vs iste diyor. Ben de isteyeyim diyorum madem böyle yaptıysa. Sizce ne yapmalıyım?

Hatırlıyorum önceki konunu da.. Annesinin aklıyla hareket eden adamdan ne hayır gelir
Hayat boyu üzülmektense bir süre üzüntü yaşamak daha iyidir.. Allah yardımcın olsun.

Bu konuda en iyi yardımcın avukatındır.. Ne boşanmalar görmüştür,ne yapılacağını bilir.. Tazminat iste diyorsa isteyin.. Bu hakkınız. Anası da ne hesaplarda ise ters tepsin.. Şimdi sırf boşanmak için her şeyden vazgeçeceğinizi falan mı düşünüyorlar acaba :26:

Aman dikkat edin avukatınız olmadan onlarla sakın muhatap olmayın,msjlara falan cevap vermeyin..Her şeyi size karşı kullanırlar.. Umarım en az zararla atlatırsınız.

Sizi çok iyi anlıyorum.Ben de 2009 da kayınvalide yüzünden ayrılanlardanım.Çok zor bir süreç.Dünyanın sonu geldi zannediyorsunuz. Herşey güzel günleri hatırlatıyot vs vs.Ama benim için güzel olan taraf anlaşmalı ve sadece hakimin huzuruna gidip 10 dakika içinde bitti.HAtta çıkarken biz bu kadar çabuk evlenmedik diye dalga bile geçtik kendimizle. Kolay olmadı elbette ama sadece ayrılırken çirkinleşmediği için iki taraf da kolay atlattık.Şimdi o da evlendi ben de bu sene evlendim. HAberlerini alıyorum yine mutsuzmuş.Ama ben çok mutluyum evliliğimde.Neden çünkü dedim ki rabbim bildiği gibi yapsın dedim..Anladığım kadarıyla siz de çalışıyorsunuz.Bu kolay atlatabilmeniz içinn önemli bir etken. Üzülmeyin diyeceğim çünkü Allah çektiklerinizin mükafatını size veriyor emin olun. Şimdi harika bir ailem var.Eşimin ailesi benim ailem çok mutluyuz.Zerre kadar sorun yok.Allahım bu günlerinizi bir an önce geçirmenize yardım etsin.

Çok sevindim durumunuza, aslında ben de boşanmaktan mutsuzum ama atlatacağımı biliyorum. Sonuçta ailem arkamda, düzgün bir işim var. Bu hafta boşanmış olmayı bekliyordum. Ancak ne yapmak istediğini anlamadığım bir biçimde boşanma davasına gelmedi. Bundan sonrası mecburen çekişmeli olacak. O da çok zor ve yıpratıcı bir süreç . Umarım bir şekilde bu süreci atlatabilirim.

bosanma surecini yasayan biri olarak size tavsiyem tazminat,nafaka pesine dusmeyin.inanin oyle 1,5 sene de falan kurtulamazsiniz.davaniz daha uzun surer.bu surecte cok yipranirsiniz manevi olarak,omrunuzden omur gider tabir-i caizse.duzgun bir isiniz oldugunu soyluyorsunuz.gereksiz yere kendinizi yipratmayin derim.
ben aralik ayinda anlasmali olarak tek celsede bosandim.hala zorlandigim zamanlar oluyor.sonucta kac kadin gule oynaya bosanir ki?.Allah yardimciniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…