- Konu Sahibi mithrilfender
-
Merhaba Arkadaşlar,
Önceki konumu okuyan arkadaşlar bilir. Eşim inanılmaz derecede anne bağımlısıydı. Annesi de bir o kadar oğluna karışmayı severdi. Aramızda hiç bir problem yokken evden bana ait olan altınları bana sormadan alıp annesine götürmüştü ki aslında kiralık kasamız da vardı. Eşim sırf annesinin sözüyle evimizi alıp annesiyle aynı binada, içinden yeni taşınılmış, temizlenmemiş bir eve taşıdı. Ben itiraz edince de (evi temizleyelim 2 gun sonra taşınalım demiştim) gelmezsen gelme sen bilirsin demişti. Ben de iyi gelmem o zaman demiştim. Sonrasında ise benim eşyalarımı evden atacağını, defolmamı vs söyledi. Taşındığı eve hiç gitmedim.(taşınalı 3,5 ay oluyor) Eşim de bir iki defa dışında gelmem için bir çaba da sarfetmedi. Gel dediği bir iki defada ise benim şartlarım bunlar bunlar diye önüme liste sunup gelmek istersen gelirsine getirdi. Ben de geçenlerde telefon açıp boşanmak istediğimi söyledim itiraz etmedi. Avukat tuttum. Dün evden eşyalarımı toplattım. Yarın da boşanma protokolü imzalıyorum. Dün annesi eşyaları toplamaya giden akrabalarıma zaten gelseydi de bu iş olmazdı ben barışmalarını istemedim falan demiş.
Yalnız bütün bunlar olurken o kadar üzülüyorum ki. Dün eşyalar toplanırken içimden parçalar koptu resmen, neden böyle oldu diye. Bu şekilde bu evliliğin devam edemeyeceğini bildiğim halde çok üzgünüm. Bütün gece başım zonkladı. Bugün de mide bulantısından ayağa kalkamıyorum neredeyse. Bu süreci nasıl atlatabilirim sizce? Çalışıyorum işime gücüme dönmem gerekiyor. Ama kafam olaylarda. Bütün yaşananlara karşın hala ruhen evliliğimden kopamıyorum, evimi arıyorum..
yuva kurmak çok zor ama yıkmak çok kolay.durumuz zor siz ne hayellerle kurmuşsunuz bu yuvayı ama sonuç hayal kırıklığı.üzülmeniz çok normal bundan sonra siz değilde kıymetinizi bilmeyenler üzülür umarım.
Bugün boşanma protokü imzaladık. Tazminat istememem karşılığında benden izinsiz aldığı altınlarımı teslim etti. Yalnız eksik vardı. Ben burada benim aldığım 2 cumhuriyet altını yok diyince cebinden 200 TL çıkarıp suratıma fırlattı. Sanki dilenciymişim gibi. Milletin içinde rezil olmayalım diye bir şey demedim. Ama o kadar ağırıma gitti ki.....
Allah sabır versın sana bırde suratımna fırlatıyor...terbıyesız hem eksık verıyorr hemde su yaptıgına bak
Bugün boşanma protokü imzaladık. Tazminat istememem karşılığında benden izinsiz aldığı altınlarımı teslim etti. Yalnız eksik vardı. Ben burada benim aldığım 2 cumhuriyet altını yok diyince cebinden 200 TL çıkarıp suratıma fırlattı. Sanki dilenciymişim gibi. Milletin içinde rezil olmayalım diye bir şey demedim. Ama o kadar ağırıma gitti ki.....
Evet ben de artık bu saatten sonra süründürmeyi planlıyorum. İnsan gibi evlendik insan gibi boşanalım diyordum ama mahkemeye gelmeyince otomatikmen mahkeme anlaşmalı boşanmadan çekişmeli boşanmaya döndü. En az 1,5 yıl sürüyormuş dava bu durumda. Avukatım tazminat, tedbir nafakası vs iste diyor. Ben de isteyeyim diyorum madem böyle yaptıysa. Sizce ne yapmalıyım?
Sizi çok iyi anlıyorum.Ben de 2009 da kayınvalide yüzünden ayrılanlardanım.Çok zor bir süreç.Dünyanın sonu geldi zannediyorsunuz. Herşey güzel günleri hatırlatıyot vs vs.Ama benim için güzel olan taraf anlaşmalı ve sadece hakimin huzuruna gidip 10 dakika içinde bitti.HAtta çıkarken biz bu kadar çabuk evlenmedik diye dalga bile geçtik kendimizle. Kolay olmadı elbette ama sadece ayrılırken çirkinleşmediği için iki taraf da kolay atlattık.Şimdi o da evlendi ben de bu sene evlendim. HAberlerini alıyorum yine mutsuzmuş.Ama ben çok mutluyum evliliğimde.Neden çünkü dedim ki rabbim bildiği gibi yapsın dedim..Anladığım kadarıyla siz de çalışıyorsunuz.Bu kolay atlatabilmeniz içinn önemli bir etken. Üzülmeyin diyeceğim çünkü Allah çektiklerinizin mükafatını size veriyor emin olun. Şimdi harika bir ailem var.Eşimin ailesi benim ailem çok mutluyuz.Zerre kadar sorun yok.Allahım bu günlerinizi bir an önce geçirmenize yardım etsin.
Çok sevindim durumunuza, aslında ben de boşanmaktan mutsuzum ama atlatacağımı biliyorum. Sonuçta ailem arkamda, düzgün bir işim var. Bu hafta boşanmış olmayı bekliyordum. Ancak ne yapmak istediğini anlamadığım bir biçimde boşanma davasına gelmedi. Bundan sonrası mecburen çekişmeli olacak. O da çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Umarım bir şekilde bu süreci atlatabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?